wireshark
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: wireshark
Zalezi ake ma pripojenie. Za jednou IP moze byt aj cely vchod panelaku
-
harrison314
Hardcore addict
Tu by som skor hladal v logoch serveru, ak si taketo informacie loguje.
noo ale to by som sa do tej db musel dostať
čo by bolo v mojom prípade asi nemožné
. povedzme že hrajem nejakú MMO Japonskú hru a niekto ma naštve, niečo napíše do chatu (teda odošle požiadavku na sever) wireshark zachytí tento UDP protokol ip Destination??
. teda viem zistiť ip hráča bez toho aby som sa dostával do db alebo bol admin ? Viem že na omegle sa dá zistiť ip volajúceho pomocou wireshark,dá sa takto spraviť aj v prípade nejakej veľkej mmo hry ? dk 
-
harrison314
Hardcore addict
1, ak nepouzivas wireshark na serveri, tak nezistis
2, na co ti bude IP-cka? Nie je to dokaz, zistis s nej akurat mesto a provaidera
3, aj keby neplati bod 2 nevies kto sedel za pocitacom
2, na co ti bude IP-cka? Nie je to dokaz, zistis s nej akurat mesto a provaidera
3, aj keby neplati bod 2 nevies kto sedel za pocitacom
myslím že by mu vypadli oči,keby napíšem presné miesto a poskytovateľa 
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2016, 11:40)
ako si vlastne myslel že ak nepoužívam wireshark na servery tak nezistím ?
to nestačí zapnúť wireshark pozatvárať skype a všetky zbytočné karty a zapnúť tu mmo hru ?
niečo ako tento spravil na omegle ale ja to chcem na hre, dá sa to nejako bez náročného hackingu ?https://www.youtube.com/watch?v=hBcvX6GA5UQ. dk
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2016, 11:40)
ako si vlastne myslel že ak nepoužívam wireshark na servery tak nezistím ?
-
harrison314
Hardcore addict
Mozno keby to bolo 10-rocne decko.4chan napísal:myslím že by mu vypadli oči,keby napíšem presné miesto a poskytovateľa
Iny pripad su p2p spojenia, ale to ze ti to da nejaku IP este neznamena, ze je to jeho. Pakety letia cez desiatky routrov, nejake natko, este jednotlive nody p2p sieti nemusia komunikovat napriamo, ale cez ine nody.4chan napísal:ako si vlastne myslel že ak nepoužívam wireshark na servery tak nezistím ? to nestačí zapnúť wireshark pozatvárať skype a všetky zbytočné karty a zapnúť tu mmo hru ? niečo ako tento spravil na omegle ale ja to chcem na hre, dá sa to nejako bez náročného hackingu ? dk
a nejde sa cez wireshark sledovať požiadavky na php login ??
teda niekto by sa išiel lognúť do hry a ja by som odchytil jeho požiadavku na login(nick,pass)?je to vôbec možne
?
-
audiotrack
VIP
nie, odchytil by si iba svoje požiadavky. To je presne to čo myslel tým, že by to muselo bežať na serveri. Ak si spustiš wireshark lokálne, počúvaš iba svoju komunikáciu (a teda prichádzajúce dáta budú z toho webu, ale určite nie od daného človeka). Aj keby ti to beží na serveri, na 99 jeho skutočnú IP neuvidíš. A aj keby hej, na 99% z nej nič nezistíš. Pozeráš veľa amerických filmov
-
harrison314
Hardcore addict
samozrejme ze mozes, ale ten paket musi pristat na tvojje sitovke, co pochybujem ze pojde, pokial nemas pristup k serveru
ak je aspon trosku seriozny pojde to cez https a nezistis s toho nic, lebo je to sifrovane
ak je aspon trosku seriozny pojde to cez https a nezistis s toho nic, lebo je to sifrovane