Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa hojko »

Fico nam tu roky sti vsetkym na hlavy a ziskal 28 percent ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vtipné video.

p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ten Uhrik je tak nesympaticky clovek. Arogantnost pobral asi po birmovanom katolikovi sudruhovi. :smt098

http://tivi.cas.sk/video/2500680/vodu-k ... a-kotlebu/
dragon883
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dragon883 »

p4ra napísal:Ten Uhrik je tak nesympaticky clovek. Arogantnost pobral asi po birmovanom katolikovi sudruhovi. :smt098

http://tivi.cas.sk/video/2500680/vodu-k ... a-kotlebu/
Co som vcera nahodou chvilu pocuval tu diskusiu na SV, tak Kotleba nevpustenie urcitych medii na tu besedu obhajoval v zmysle, ze ked vraj oni chceli v urcitych novinach uverejnit clanok tak oni nemali zaujem, a ze ked ich aj predtym pozval na nejake tlacovky, tak potom nemali o tom co tam povedal informovat pravdivo. Jedine TA3 sa ospravedlnil za to, ze tam neboli vpusteni, vraj chyba v komunikacii...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Samozrejme. Chudacik nas. Vsetci mu chcu ublizit, on je taky dobrak a tak to so Slovenskom mysli dobre. A teraz som ale nereagoval priamo na to, ale skor, aky tajtrlik je ten Uhrik a cele jeho vystupovanie.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Uhrik robil doktoranda na katedre na FEI STU rovnako ako ja v case, ked som bol stvrtak/piatak. Vnimal som ho ako inteligentneho chalana, nebol nejaky vystredny, ani nejaky velky extrovert, proste normalny clovek, proti ktoremu nemozem nieco mat. Spoluziakovi mal viest diplomku, aj mu ju dva semestre viedol a potom zo skoly zduchol, chalana nechal semester pred statnicami tak trochu napospas. Neprijemne, ale tak stavaju sa take veci obcas. O to vacsie bolo moje prekvapenie, ked v schranke pristal kotlebov pamflet a jeho ksicht tam figuroval, no hanbil som sa zanho, ze clovek, co ma v hlave, ma vzdelanie tak je schopny k takemuto cloveku inklinovat. Holt, charakter clovek s titulom neziska.
Chcel som len tolko, ze chalan sa zdal v pohode, ale zjavne mu dobre je*lo po skole.....
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

To ze niekto ma tituly este neznamena, ze mu nejebka v hlave :) Vid Kotlebu, pre koktavych Mariana :D

//pre KARmistu... sorry, nechcel som sa ta dotknut :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Isty cas som tiez chodil s clovekom, ktory mal PhD. a bolo to horsie ako chodit s teenagerom :D Dosiahnute tituly o vasej osobnosti proste nic nevypovedaju a nie su zarukou toho, ze sa ten clovek bude spravat "zrelo" a rozumne aj v oblastiach, ktore s jeho studiom nesuvisia.

Ale intelektualne Kotlebovcov nepodcenujte, keby tam mali ludi len ako ten Magát, tak by nikdy neprekrocili 1% aj keby sa tu neviem co dialo...a naopak, ludi ako Magát zase Kotleba bude potrebovat v buducnosti, ak by sa mu podarilo ziskat vacsiu politicku moc...ten clovek nema problem niekoho zmlatit alebo zabit, navyse ak by mu za to nic nehrozilo.

Uz aj tato skrachovana rašpla zacitila svoju sancu...Na pláž! :D
Prílohy
10291320_10207735172809862_6078801372633405135_n.jpg
10291320_10207735172809862_6078801372633405135_n.jpg (22.72 KiB) 1636 zobrazení
nie, to s Jadrankou nie je fake...pridavam cly prispevok...mozete si to najst aj na FB Kotlebu, ak sa preskrolujete az k prispevku od Jadranky.
nie, to s Jadrankou nie je fake...pridavam cly prispevok...mozete si to najst aj na FB Kotlebu, ak sa preskrolujete az k prispevku od Jadranky.
12800240_10207747648641750_4880158291681355355_n.jpg (44.18 KiB) 1363 zobrazení
LukasqoO
King
King

"ale s vasou eleganciou a sarmom to zvladnete" ... to muselo patrit nejakemu menovcovi nie ? :D
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

to s jadrankou je fake, nie?
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

hughito napísal:Vtipné video.

hughito

Akoze Prochazka s Hrnciarom odisli z Urady vlady o 18.25 a o 40 min odisiel z Urady vlady Fico -> a to je dokaz, ze sa stretli? A aku rolu tam hra to Hrnciarovo vyjadrenie, ze kadial isiel peso??

//autoeditácia príspevku (09 Mar 2016, 13:46)
Makovnik napísal:Na takychto faktickych bludoch vznika nepochopenie, preco niekto kona ako kona a rozprava co rozprava. Od Sulika mnozstvo ludi ocakava, ze bude prijimat migrantov, lebo je to liberalne a vycitaju mu, ze to nerobi. Dalsi vycitaju, ze je proti EU, a neviem co dalsie, no najde sa toho vela. Pritom nic z toho nema spojitost s liberalizmom.
Sulik je v EU-parlamente vo frakcii s konzervativcami. takze len tolko k jeho konzistentnosti.

//autoeditácia príspevku (09 Mar 2016, 13:50)
eMPiko napísal: Sulik ako riesenie ponuka zriadene uteceneckych taborov na uzemi statov Afriky a Blizkeho Vychodu. Tieto tabory by platili a mali na starosti krajiny EU, ktore by v nich mali svojich uradnikov vybavujucich ziadosti imgirantov. Na tomto navrhu udajne spolupracuje aj s fakciou liberalov v EU ktorej clenom je SaS. Ale mas pravdu ze nedokaze svoje nazory dobre vyjadrit + media si z nich dokazu vybrat a reprodukovat to svoje..

Mimochodom podla mna to je jedno z najlepsich rieseni migracnej krizy.
Zase: Sulik je vo frakcii konzervativcov (spolocne so nemeckou AfD, ktora pouziva rovnake argumenty ako on.. AfD je v Nemecku nieco ako LS-NS na Slovensku.)

https://cs.wikipedia.org/wiki/Evrop%C5% ... mist%C3%A9

PS: Sulik ma riesenie byrokrata. Nech ide vyjednavat s Erdoganom (ktori kasle na ludske prava) miesto Merkelovej a nech vyjedna zriadenie funkcnych uteceneckych taborov s registraciou v state, ktory porusuje prava vlastnych obcanov. (Btw. Erdogan si dal ako podmienku, ze musime vziat Turecko do EU.) Tabory existuju mimo Europy - ale su tam take katastroficke podmienky, ze ludia utekaju aj odtial. Sulikove hot-spoty su castou riesenia. Ale povedat, ze hot-spoty mimo EU krizu vyriesia, je hovadina. A Sulik to vie, ale ma aspon alibi, ze nemusi brat utecencov. Je treba prerozdelit utecencov co prisli, zaroven kotrolovat hranice a zaroven vytvorit hot-spoty kvoli dalsim milionom, co sa sem budu valit. Zaroven sa snazit ukoncit konflikty v krajinach, odkial ti ludia prichadzaju.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

Sulík povedal že patrí do frakcie konzervativcov a reformistov. On konkrétne tvrdí že je ten reformista. Je to aj na jednom videu strany SaS na fb.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

kathleen: Ehm. "Sulik je vo frakcii konzervativcov (spolocne so nemeckou AfD, ktora pouziva rovnake argumenty ako on.. AfD je v Nemecku nieco ako LS-NS na Slovensku.)" - tak to potom vlastne aj konzervatívci z UK na čele s Cameronom sú vlastne niečo podobné ako ĽS-NS? Sorry, tá argumentácia mi príde tak trochu pritiahnutá za vlasy. Ak má liberálna frakcia v EÚ dlhé vedenie, neznamená to, že musí zostať v nej iba preto, lebo svoju stranu vidí ako liberálnu a mnoho jej myšlienok naozaj liberálnych je. Minimálne v porovnaní s ostatnými.

A čo sa týka Buratina, tak: https://dennikn.sk/400179/prochazka-pri ... kalinakom/
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Tak sa mi zdá, že Danko si úplne neuvedomuje vážnosť situácie. Ak sa totiž nepodarí zostaviť vláda, tak po predčasných voľbách nemusí SNS získať ani len 5% - (pravicoví) voliči si totiž 2x rozmyslia, či dajú hlas strane, ktorá hľadá "prieniky" so SMERom, alebo inej strane, ktorá sa od SMERu jasne dištancuje.
LukasqoO
King
King

most aj siet definitivne odmietli spolupracu so smerom
hughito
Redeemer
Redeemer

Sieť rozpadnutá ešte skôr ako sa pomaly dostala do parlamentu. To bude zas trvácnosť. :lol:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

hughito napísal:Sieť rozpadnutá ešte skôr ako sa pomaly dostala do parlamentu. To bude zas trvácnosť. :lol:
a ake riesenie by si navrhoval ty, dalsiu vladu fica ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Je to vtipné. :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

hughito napísal:Sieť rozpadnutá ešte skôr ako sa pomaly dostala do parlamentu. To bude zas trvácnosť. :lol:
no tak toto sedi :D Ach jaj, ten Prochazka...
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak ja neviem, ta strana vyzerala rozpqdnuta aj pred volbami. Okrem toho masera boli uplne neviditelny cela siet.
Napísať odpoveď