Parlamentné voľby 2016
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Parlamentné voľby 2016
Ako by mohla vyzerať úradnícka vláda?
http://dennik.hnonline.sk/slovensko/593 ... y-podla-hn
http://dennik.hnonline.sk/slovensko/593 ... y-podla-hn
Belousová? Really 
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
to je tiež divné, dakedy po výdrbe Slotu z SNS sa mi dostal v čakárni do rúk "ľavicovo-národovecký" časopis Extraplus, kde bol rozhovor s butthurt Jančim, a ten tam vôbec nezdelil takú (pre nacionalistov) zásadnú info, že Danko je vlastne potajme maďar 
Kollár. Čestný človek, čo pomáha ľuďom a kvôli tomu išiel do politiky.
"Nie som politik, som mafián. Môžete mi veriť."
A Lipšic je trápny.
"Nie som politik, som mafián. Môžete mi veriť."
A Lipšic je trápny.
Niekto si zrejme nechal páky na povolebné rokovania... Inak neviem, prečo s tým Kollárom neprišli média už pred voľbami, taký človek by nemal dostať mandát a imunitu...
tiez mi je to divne, teraz je to uz bezpredmetne, volic s tym uz nic nespravi, ostatne strany na to moc prihliadat asi nebudu, ked aj tak kollar povedal ze do ziadnej koalicie nepojde.
ak nahodou nikto nezostavi vladu, budu opakovane volby, potom by to teoreticky mohlo nieco ovplivnit, ale vsetci vieme aka je slovac zabudliva, teda v tom case si uz na to nikto nespomenie...
otazne je, ci to nieco realne ovplivni, myslim si kazdy na slovensku co nieco dosiahol v podnikani sa pozna s "pochybnymi" ludmi. teda samotny fakt ze sa pozna s nejakym mafianom ma az tak netrapi, otazne skor je ci bol aj do niecoho zapleteny.
ak nahodou nikto nezostavi vladu, budu opakovane volby, potom by to teoreticky mohlo nieco ovplivnit, ale vsetci vieme aka je slovac zabudliva, teda v tom case si uz na to nikto nespomenie...
otazne je, ci to nieco realne ovplivni, myslim si kazdy na slovensku co nieco dosiahol v podnikani sa pozna s "pochybnymi" ludmi. teda samotny fakt ze sa pozna s nejakym mafianom ma az tak netrapi, otazne skor je ci bol aj do niecoho zapleteny.
Prečo každý vyťahuje že Kotleba znížil dlh o 2 milióny??? Celkom dobrý ťah od neho získať mladých voličov, ale pravda je taká že nič nevybudoval a čo je lepšie?Znížiť dlh, ktorý nikam neutečie alebo dať prácu nezamestnaným, investovať, opraviť cesty atď.. 
Tak jeho volicom je to jedno, potrebuju aspon nejaku zamienku.
Inac dostal Fico nejaky cas na zostavenie? Ci bude to natahovat ako sa len da.
Inac dostal Fico nejaky cas na zostavenie? Ci bude to natahovat ako sa len da.
Najprv si dačo naštuduj predtým než vydáš do sveta takú blbosť. Marián znížil dlh o 12,5 milióna €, opravil cesty, vybudoval cyklotrasy (stáli cca o 80 000€ na 1 km menej ako za smeráka Manku) zamestnal okolo 80-90 dlhodobo nezamestnaných ľudí. No vieš keď na úrade BBSK sedia poslanci smeru tak ťažko sa mu bude niečo presadzovať keď ti každý hadže polená pod nohy.EsoEso napísal:Prečo každý vyťahuje že Kotleba znížil dlh o 2 milióny??? Celkom dobrý ťah od neho získať mladých voličov, ale pravda je taká že nič nevybudoval a čo je lepšie?Znížiť dlh, ktorý nikam neutečie alebo dať prácu nezamestnaným, investovať, opraviť cesty atď..
-
xH4wK
O studovani by sme mali poucit skor teba.. neviem ci zijes v BBSK ale ludia ktorych poznam v BBSK ziju a situacia je na spadnutie..un_know napísal:
Najprv si dačo naštuduj predtým než vydáš do sveta takú blbosť. Marián znížil dlh o 12,5 milióna €, opravil cesty, vybudoval cyklotrasy (stáli cca o 80 000€ na 1 km menej ako za smeráka Manku) zamestnal okolo 80-90 dlhodobo nezamestnaných ľudí. No vieš keď na úrade BBSK sedia poslanci smeru tak ťažko sa mu bude niečo presadzovať keď ti každý hadže polená pod nohy.
http://www.transparency.sk/sk/rok-zupan ... dari-lsns/
+
Kód: Vybrať všetko
Argument cislo 3 - Kotleba znizil dlh VUC BB kraja
Cista zavadzanie. Kotleba prestal vyplacat, obmedzil alebo zoskrtal mnoho poloziek z rozpoctu pre zdrave fungovanie kraja, napriklad obnovu ciest, skol, zrusil niekolko podujati financovanych krajom. V BB kraji sa prestali robit akekolvek prospesne projekty. Stopol eurofondove dotacie ich nepodpisanim. Navonok sa teda dlh znizuje ale za cenu stopnutia akehokolvek rozvoja kraja. Toto "setrenie" je len prejavom absolutnej neschopnosti realne posudit ekonomicky stav kraja. Navyse na urade zamestnal okrem medializovanych rodinnych prislusnikov mnoho dalsich ludi z jeho okolia, vo vela pripadoch aj vytvorenim novych pozicii, ktore obsadzuje ludmi bez akychkolvek skusenosti z daneho oboru.
BB kraj takto vydrzi este mozno rok dva a potom dojde ku kolapsu dopravy, skolstva, verejnych sluzieb apod.
Informacie su z priamo od obyvatelov BB kraja, mojich spoluziakov z VS, ktori tam ziju a predsa len vedia situaciu posudit lepsie.Re: Parlamentné voľby 2016
Uvádzať pseudo-analýzu transparency international kde je jasné odkiaľ vietor fúka je len zavádzanie. Skus uviesť reálne nezaujaté zhodnotenie jeho činnosti.
Ťažko zoškrtal financie na obnovu ciest keď je reálne dokázateľným faktom že obnovil niekoľko kilometrov ciest a vystaval cyklotrasy.
K školám sa nevyjadrujem neviem čo je na tom pravdy nemám o tom žiadné informácie.
Ak prospešným projektom je úchylné divadlo dotované daňovými poplatníkmi ktoré nie je si schopné na seba zarobiť tak nevidím sebemenší dôvod aby bolo financované.
K dosadzovaní vlastných ľudí. Je pokrytecké v rámci všetkých Slovákov mu to vyčítať (osobne s tým nesúhlasím, no ak by všetci v úrade BBSK išli proti mne tiež by som to urobil), kto zvás nebol za svoj život nejako zvýhodnený či už u lekára, u prijímačkách do škôl, verejných funkcií, alebo bežnej práce na úkor niekoho lepšieho vhodnejšieho len preto lebo ste tam mali známeho ktorí vám k tomu dopomohol.
Ja poznám taktiež ľudí z BB kraja ktorý zdieľajú opačný názor.
Ťažko zoškrtal financie na obnovu ciest keď je reálne dokázateľným faktom že obnovil niekoľko kilometrov ciest a vystaval cyklotrasy.
K školám sa nevyjadrujem neviem čo je na tom pravdy nemám o tom žiadné informácie.
Ak prospešným projektom je úchylné divadlo dotované daňovými poplatníkmi ktoré nie je si schopné na seba zarobiť tak nevidím sebemenší dôvod aby bolo financované.
K dosadzovaní vlastných ľudí. Je pokrytecké v rámci všetkých Slovákov mu to vyčítať (osobne s tým nesúhlasím, no ak by všetci v úrade BBSK išli proti mne tiež by som to urobil), kto zvás nebol za svoj život nejako zvýhodnený či už u lekára, u prijímačkách do škôl, verejných funkcií, alebo bežnej práce na úkor niekoho lepšieho vhodnejšieho len preto lebo ste tam mali známeho ktorí vám k tomu dopomohol.
Ja poznám taktiež ľudí z BB kraja ktorý zdieľajú opačný názor.
Zamestnal ich na necely rok a nezvaloval vinu na poslancov BBSK ale na NRSR, ktora vraj specialne proti nemu schvaluje zakony...no chudacik. Zamestnal 80 ludi na cely BBSK, co je velmi maly pocet ludi. Prve 3 okresy s najvyssou nezamestnanostou su prave v BBSK. A zamestnal ich v ramci projektu "lopaty a krompace" na taku ohromne dlhu dobu, ze aj mnoho starostov roznych dedin po celom Slovensku dokaze dat pracu aspon na nejaky cas daleko vacsiemu poctu dlhodobo nezamestnanych ludi, a to su len obycajni starostovia malych dediniek, ktore musia obracat kazde euro. Cudujem sa, ze sa Kotleba nehanbi sa s takym ohromne uspesnych projektom vobec chvalit.un_know napísal:zamestnal okolo 80-90 dlhodobo nezamestnaných ľudí. No vieš keď na úrade BBSK sedia poslanci smeru tak ťažko sa mu bude niečo presadzovať keď ti každý hadže polená pod nohy.
Naopak, kolkych svojich rodinnych prislusnikov a kamaratov uz zrazu bol schopny zamestnat? Dokonca pre nich vytvaral aj rozne novovzniknute a umelovytvorene funkcie a dokazal to aj napriek tym zlym ujom z NRSR, ktori specialne proti nemu menia zakony.
Mna by zaujimalo, co bude ten Kotleba robit s tolkymi usetrenymi peniazmi, ci bude s nimi mavat v mediach a ludia budu nad tym onanovat... preto je na mieste otazka, ano usetril, ale za aku cenu?!
Tak ci onak, je to extrem, iba setrit a nic nerobit, je ako pchat peniaze do vankusa, potom pride nejaky prefikany zlodejicek a vykucha vam vankus, co je pri jeho bohatych historickych skusenostiach zo 40 rokov minuleho storocia naozaj pravdepodobne...
Tak ci onak, je to extrem, iba setrit a nic nerobit, je ako pchat peniaze do vankusa, potom pride nejaky prefikany zlodejicek a vykucha vam vankus, co je pri jeho bohatych historickych skusenostiach zo 40 rokov minuleho storocia naozaj pravdepodobne...
Na druhej strane, robi presne to co EU ziada od clenskych statov, zoskrtanie vsetkych moznych vydavkov na minimum, prisna menova politika, ziadne investicie, len aby sa statny dlh za kazdu cenu opticky znizil. A presne to vedie k takym dosledkom ako si opisal, ziadny rozvoj, len skrtenie ekonomiky, a preto sa EU ako celok nemoze stale vymotat z nasledkov predchadzajucej hosp. krizi, hoci sa na takyto postup vznasa coraz viac kritiky ako na skodlivy, a preto, ze v USA to funguje naopak, tak im ekonomika rastie a my stale preslapujeme na mieste...xH4wK napísal:
Kód: Vybrať všetko
Argument cislo 3 - Kotleba znizil dlh VUC BB kraja Cista zavadzanie. Kotleba prestal vyplacat, obmedzil alebo zoskrtal mnoho poloziek z rozpoctu pre zdrave fungovanie kraja, napriklad obnovu ciest, skol, zrusil niekolko podujati financovanych krajom. V BB kraji sa prestali robit akekolvek prospesne projekty. Stopol eurofondove dotacie ich nepodpisanim. Navonok sa teda dlh znizuje ale za cenu stopnutia akehokolvek rozvoja kraja. Toto "setrenie" je len prejavom absolutnej neschopnosti realne posudit ekonomicky stav kraja. Navyse na urade zamestnal okrem medializovanych rodinnych prislusnikov mnoho dalsich ludi z jeho okolia, vo vela pripadoch aj vytvorenim novych pozicii, ktore obsadzuje ludmi bez akychkolvek skusenosti z daneho oboru. BB kraj takto vydrzi este mozno rok dva a potom dojde ku kolapsu dopravy, skolstva, verejnych sluzieb apod. Informacie su z priamo od obyvatelov BB kraja, mojich spoluziakov z VS, ktori tam ziju a predsa len vedia situaciu posudit lepsie.
minimalizovat naklady neznamena nic nerobit 
Ja som pocul po novom argument, ze peniaze, ktore LSNS dostane/dostala za volicov od statu, Majko hned venoval BBSK 
kazdy moralny clovek by nieco take odmietolun_know napísal:kto zvás nebol za svoj život nejako zvýhodnený či už u lekára, u prijímačkách do škôl, verejných funkcií, alebo bežnej práce na úkor niekoho lepšieho vhodnejšieho len preto lebo ste tam mali známeho ktorí vám k tomu dopomohol.
V ideálnom svete áno, no nie na Slovensku za súčasných životných podmienok. Silno pochybujem že ste všetci taký veľký moralisti ako sa tu prezentujete. Mne už je zle z tej hystérie, ktorá sa okolo Kotlebu zvrtla. Slovensko a jeho obyvateľstvo tu za posledných 20 rokov zdecimovali doterajší takzvaný "štandardný" politici a vy sa tu idete pototo lebo Kotleba sa dostal do parlamentu. Je to pochopiteľné u tých svíň ktoré slovensko rozkradli lebo vedia že už sa na nich voda varí, ale nerozumiem tej hystérii u radového občana.
mne je zase zle z toho ze go-to argument na cokolvek je "ved aj ini to robia"... tak sa nikam nedostaneme... to vas rodicia ako male deti neucili ze ked nieco robi niekto iny, este to neznamena ze je to v poriadku.
mne totalne u riti ci to robi kazdy slovak alebo iba kazdy druhy slovak, to nijako, vobec nijako, ani trosku neospravedlnuje kotlebu ze to robi aj on...
akakolvek diskusia pravica vs lavica, alebo cokolvek, vzdy to skonci tym ze "ved to robi aj ten druhy, takze sa tvarme ze je to ok"...
mne totalne u riti ci to robi kazdy slovak alebo iba kazdy druhy slovak, to nijako, vobec nijako, ani trosku neospravedlnuje kotlebu ze to robi aj on...
akakolvek diskusia pravica vs lavica, alebo cokolvek, vzdy to skonci tym ze "ved to robi aj ten druhy, takze sa tvarme ze je to ok"...