Poslanec Cuper havaroval

Diskusie na politické témy...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Poslanec Cuper havaroval

Príspevok od používateľa zelovoc »

dnes som to videl rano na Jojke, on bol uplne ozraty, ani nevedel rozpravat. videli ste to? co na to hovorite? vrazil do nejakeho mercedesu a potom skoncil dakte na stene na druhej strane cesty.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

bude nejaka divna konstelacia hviezd abo co .... Rusko sa postrelil do nohy ked sa vracal z polovacky :lol: :lol: :lol:
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

lol....na kazdych strankach pisu nieco ine....

Pravda.sk - narazil do pristaveneho Opla a nasledne do znacky...
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

trizzo napísal:lol....na kazdych strankach pisu nieco ine....

Pravda.sk - narazil do pristaveneho Opla a nasledne do znacky...
je to mozne, len hovorim co som videl v tv, mohol to byt opel, ale tu znacku zrusil az na druhej strane
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Videl som Cuper pekne ozraty, jak Slota na mitingu. A ze 2 promile a ze vypil iba pohar vinka, no to muselo byt ozaj silne vino hmm.
Molo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Molo »

ked som ho videl vecer v spravach tak som mal dost :lol: :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

JJ, Doc. Cuper si uzil to iste, ako pred casom napr. poslanec za SMK, Pál Farkas... ten vtedy policajtom dokonca zdrhol- museli ho nahanat. Vidno, ze poniektorym poslancom chuti imunita viac nez by mala... :? No ten Rusko a ta jeho "nahodicka"... :roll:
PiT
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiT »

Viem, ze to bude OT, ale myslim, ze to s temou suvisi... NACO maju vlastne poslanci imunitu ? :hmm:
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Doc. Super sa aj zvycajne vyjadruje nejako zvlastne, akoby bol naliaty nonstop.
Tomasito
VIP
VIP

PiT napísal:Viem, ze to bude OT, ale myslim, ze to s temou suvisi... NACO maju vlastne poslanci imunitu ? :hmm:
Cielom poslaneckej imunity je ochrana poslancov pred zakonnou cinnostou vlady alebo sukromnych osob. Napr. preto, aby ich nemohli zadrzat pred nejakym dolezitym hlasovanim v parlamente a ovplyvnit tak vysledok hlasovania vo svoj prospech (vid. pripad z CR a zadrzanie poslanca M. Sladka pred 2. volbou V. Havla za prezidenta, kedy jeho volba presla jedinym hlasom...).
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

najlepsie bolo vyjadrenie policajnej hovorkyne: vzhladom nato ze pan poslanec ma imunitu tak mu odobraty vodicsky preukaz vratime a vec sa bude setrit ako priestupok. ta fasa to nabuduce ked pojde kvoli tomu zase ozraty a dakoho zabije ta koho to bude vina? preco sana taketo veci vztahuje imunita?! :evil:
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

cert napísal:Doc. Super sa aj zvycajne vyjadruje nejako zvlastne, akoby bol naliaty nonstop.
tak to mas pravdu. V radiu rozpraval, ze tam bolo este jedno auto a zdrhlo. Aj on chcel, ale asi nevladal :lol:
Na slovensku je to tak! Niekto moze vsetko a druhy uz by za to sedel, alebo cvakal poriadnu pokutu! Nech zije demokracia! :evil:
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Tak taketo pripady ma vedia dost vytocit, lebo poslanci si mozu robit pomaly co chcu a aj tak im nikto nic nespravi. Keby to spravil "obycajny smrtelnik", tak ma dobry pruser a vybavovacky na pol roku :evil: . Keby bola ta imunita aspon nejako rozumne obmedzena a nie taka ako je teraz... :roll:
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Po vcerajsom zhliadnuti ozrateho Cupera uz k volbam nejdem. Nebudem davat svojim hlasom imunitu hajzlom, ktori nas ozobracuju a sami sa vyhlasuju za polobohov, lebo co nie je dovolene volovi to je dovolene bohovi.
Ked olej tak Mogul, ked kopnut tak do gul. Ked benzin tak super, ked .... tak CUPER.
.... dosadte podla vlastneho uvazenia.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Tomasito napísal:No ten Rusko a ta jeho "nahodicka"... :roll:
LOL, ty si snad myslis ze sa postrelil naschval??? to je blbost,...
Beznicku
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Beznicku »

Ja som tie zato aby sme sa vykaslali na volby. Nech volia akurat poslanci a ich rodinni prislusnici a zopar patolizacov.
Tomasito
VIP
VIP

Traktorista napísal:LOL, ty si snad myslis ze sa postrelil naschval??? to je blbost,...
Na to si odkial prisiel? Ja osobne dokonca pochybujem o tom, ze sa postrelil. Rad by som sa totiz pozrel na expertizu tej gulky, ci bola naozaj z jeho zbrane (len tak, pre zaujimavost). Videl si vobec niekedy polovnicku gulovnicu? Vies si cisto teoreticky predstavit, ako by si sa s nou sam postrelil, nahodou? P. Rusko by musel byt uplny lolo, ked si pri navrate domov bali do auta nabitu(!) a este k tomu odistenu(!) gulovnicu. Kazdy polovnicky zelenac vie, ze nabitu gulovnicu mozes mat len v polovnickom revire alebo na schvalenej strelnici, aj to ju odistujes az tesne pred strelbou. Je to jedno zo zakladnych pravidiel. Okrem toho, este cez obed mal tlacovku a poobede isiel polovat na stredne Slovensko napriek tomu, ze samotni polovnici sa zhoduju na fakte, ze na polovacku bolo v tej oblasti absolutne nevhodne pocasie (mrholenie, hmla, atd.)? Podla mna su len dve moznosti: 1. P. Rusko je uplny lolo a podarilo sa mu nieco, nad cim kruti hlavou kazdy polovnik, 2. nepostrelil sa/bol postreleny, no snazi sa to zahrat na nestastnu nahodu. Ja osobne jeho verzii neverim, o com sa ta samozrejme presviedcat nechystam. That´s all
nadl
Medium Star
Medium Star

Ochlasto Cuper

Príspevok od používateľa nadl »

Poslanecká imunita mala by biť zrušená ! No ale našom absurditane je chranený poslane,medveď a cigáň. Uvažujem vlastne kam to kráčame, vláda zavádza super totlitu,
aobčan tohot absurdistanu ešte aj tlieska. Ku dňu klučikárov, to je pekná výzia. :D :D :D :D
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Tomasito napísal:...Podla mna su len dve moznosti: 1. P. Rusko je uplny lolo a podarilo sa mu nieco, nad cim kruti hlavou kazdy polovnik, 2. nepostrelil sa/bol postreleny, no snazi sa to zahrat na nestastnu nahodu. Ja osobne jeho verzii neverim, o com sa ta samozrejme presviedcat nechystam.
Chces tym povedat, ze Ruska postrelil urazeny milenec, ale netrafil kam chcel? :P
Tomasito
VIP
VIP

cert, mozne to je, tak ako je mozne, ze tym urazenym milencom si bol prave ty :P
Napísať odpoveď