Nepodstatné kecy o mojom ntb-
Spoiler
Myslím si že za 400€ sá dá niečo vymysliet na čom sa budú dat hrat nejaké tie stredne náročné hry a trebars GTA V. Špeciálne, ked ušetríme peniaze kde sa len dá. A na to potrebujem Vás.
Potrebujem čo najvačší výkon aby zvládal čo najlepšie hry a dokázal to aj uchladit samozrejme!!
Zatial ma napadaju len tieto veci na ktorych by sa dalo ušetrit (potenciálne..):
Skriňa (mám zo starého pc, ktora by sa mohla dat použit. Samozrejme záleží na komponentoch čo tam dáte.
Monitor 1024x768 (Na tomto by som nerád šetril ale ked to bude nutné tak kupim aj monitor. Ale napadlo ma že je zbytočné kupovat 1920x1080, ked novšie hry na tom rozlíšení ani nebudem môct hrat)
Harddisk (Nepotrebujem nejako extra velký harddisk. 500GB bohato stačí..)
Viac ma zatial nenapadá, ak vás niečo napadne, kludne napíšte. Ak by som mal vybrat medzi AMD a Intel tak by som asi išiel skôr do AMD. Nemám na to v podstate žiadny dôvod len že doteraz som všade intel a zmena je život. Vôbec sa neorientujem v cenách medzi AMD a Intel čiže ak sa aj na tom dá ušetrit aspon 10€ tak vyberiem asi lacnejšiu variantu, ale hovorím hlavný je výkon.
Ešte otázka na záver - Je SSD nutná? Tým myslím, či je v tom naozaj taký rozdiel vo výkone.
Viem, že za tuto cenu nemôžem čakat zázraky, ale skuste za tu cenu postavit čo najvýkonnejší pc. Dodám, ešte fotky tej starej skrine pretože vôbec neviem čo to je zač. Viem len že je to kupované v NMn/V v Comtecu.