Strana ĽSNS
-
qwerty-xyz
Re: Strana ĽSNS
no chcel som tym povedat ze negeneralizuj ze je to nepripustne vsade vo svete. TU je to nepripustne.... a aj to begbee sa hodila dlazobna kocka po arabskej rodine, nie po slovenskej.
Arabska (islamska -- a nevrav ze arabi su tazki katolici, ... to by si tomu hadam neveril ani ty sam) prislusnost sama o sebe ma spravanie k zenam ake ma, cize im to urcite az tak nevadilo, a z coho vychadzam? doma keby trebalo, tak ju ukamenuju bez problemov, alebo dorezu zaziva, alebo upalia, a nikto by tam z toho vedu nerobil. Jaj, alebo zbicuju na smrt. Dovod sa v arabskej krajine stale nejaky najde preco ublizit zene.
Plus arabi (islamisti) nemaju problem vo velkom VRAZDIT europanov po stovkach, a ublizovat im. To ti nevadi? absolunte neriesia ci zabiju matku s detmi, alebo dochodcu, alebo mlady zalubeny parik.
takze moralista. teraz je co vaznejsie?
Arabska (islamska -- a nevrav ze arabi su tazki katolici, ... to by si tomu hadam neveril ani ty sam) prislusnost sama o sebe ma spravanie k zenam ake ma, cize im to urcite az tak nevadilo, a z coho vychadzam? doma keby trebalo, tak ju ukamenuju bez problemov, alebo dorezu zaziva, alebo upalia, a nikto by tam z toho vedu nerobil. Jaj, alebo zbicuju na smrt. Dovod sa v arabskej krajine stale nejaky najde preco ublizit zene.
Plus arabi (islamisti) nemaju problem vo velkom VRAZDIT europanov po stovkach, a ublizovat im. To ti nevadi? absolunte neriesia ci zabiju matku s detmi, alebo dochodcu, alebo mlady zalubeny parik.
takze moralista. teraz je co vaznejsie?
Ty si úplne v lese 
Ale tak je obed, dám si tú námahu for fun. Podľa tvojej logiky Mazurek ako príslušník europskej kultury mohol kameňovať ženy, lebo u nich je to v pohode. Takže čo ja viem pre nich je v pohode jesť bravčovinu, lebo pre Mazureka je to v pohode? Hej?
LoL
Ale tak je obed, dám si tú námahu for fun. Podľa tvojej logiky Mazurek ako príslušník europskej kultury mohol kameňovať ženy, lebo u nich je to v pohode. Takže čo ja viem pre nich je v pohode jesť bravčovinu, lebo pre Mazureka je to v pohode? Hej?
takze skoda, ze Mazurek nie je arab, vtedy by to bolo brane ako ich folklor
tak nejak?
tak nejak?
Nezmysel.aacid napísal:to su presne tie populisticke sracky... co by tym ziskal keby beblaveho nepodporil? takto pekne na kameru povedal aky on je super, ze sice beblaveho nemusi, ale aj tak ho podpori...
keby na otazku odpovedal "ano, podporujem" a odpustil si tie sracky, to by bolo normalne.
Je to uprednostnenie zdravého rozumu a verejného záujmu pred politickou a ideologickou príslušnosťou.
Čo sa u štandardných politických strán nedá povedať a skôr opak je pravdou.
Preto je aj dané zdôvodnenie z jeho strany namieste.
Mam taky pocit ze poslancom LSNS zacina celkom rednut. Boja na odpoveda na akukolvek otazku, stale len zahmlievaju: nevidel som, neviem, nepocul som. Otazka na tunajsich priaznivcov LSNS: Ako to vnimate ze sa z vasich borcov stali v priebehu par dni takito standardni politici, ktori sa boja postavit za svoje nazory? 
Zapletiem sa posledny krat. Ano je to nepripustne a dovolim si tvrdit, ze v ramci jednoduchosti a priameho (okamziteho) dopadu je to lahko pochopitelne a preto je to okamzite odsudene (suhlas). Na druhu stranu, este raz, to co sice nevidno na prvy dojem (kdesi cosi ktosi komusi nevyplatil, resp. peniaze skoncili kde nemali - kradez, podvod) moze mat daleko HORSIE nasledky, ako priame ublizenie na zdravi. Preto si nemyslim, ze hoci ide o naozaj ublizenie na zdravi ( v tomto pripade iba pokus pokial viem k ublizeniu nedoslo ) je NIČ oproti tomu, kolki ludia boli zlikvidovani tou "civilizovanejšou" cestou.begbeee napísal:No v našej spoločnosti je neprípustné aby po deťoch a ženách hádzali kamene. Mazurek je bohužiaľ členom našej spoločnosti a kultúry alebo je islamista? Alebo čo tým chceš vlastne povedať?
-
qwerty-xyz
Chlapi riesite tu kotlebu akoby sa neviem co dialo, a robite senzacie z hovadin. Ako som uz pisal, ja som ho nevolil, len mi pride divne ze vseeeeeetci sa do neho obuvate vkuse. No co vam osobne ten chlap spravil.
Mazurek metol dlazobnu kocku po arabke, tak ste vsetci moralisti. Islamisti sli odpalit jadrovu elektraren, nevyslo, tak odpalili polku letiska, a metro. A to je proste v pohode, lebo hlavne ze mazurek metol kocku. Jezisi. Ta metol, ta co ? Oni sa vyhadzuju do luftu a slovak po nich ani kamen nemoze hodit ? WTF ?
Tolko masochistov a ludi bez pudu sebazachovy som este nevidel.
Henten dalsi ma legalne zbrojny pas, ta nosi pistol, a uz pozeram clanok v novinach ze siel vystrielat parlament, ta co vam dziga? Pred nosom sa vam rozkrada republika, kauzy ne take a to ste v pohode. miliardy v pi*i, kopec ludi bez roboty, problemy ne take, ale hlavna uloha v state je demonizovat kotlebu. Lebo ocividne dakto potrebuje aby sa narod nepozeral smerom na kauzy a kauzicky, ale aby sme sa vsetci sustredili ze mame poslanca co metol dlazobnu kocku po zene, ktorej narod nas chce vsetkych vyzabijat.
Mazurek metol dlazobnu kocku po arabke, tak ste vsetci moralisti. Islamisti sli odpalit jadrovu elektraren, nevyslo, tak odpalili polku letiska, a metro. A to je proste v pohode, lebo hlavne ze mazurek metol kocku. Jezisi. Ta metol, ta co ? Oni sa vyhadzuju do luftu a slovak po nich ani kamen nemoze hodit ? WTF ?
Tolko masochistov a ludi bez pudu sebazachovy som este nevidel.
Henten dalsi ma legalne zbrojny pas, ta nosi pistol, a uz pozeram clanok v novinach ze siel vystrielat parlament, ta co vam dziga? Pred nosom sa vam rozkrada republika, kauzy ne take a to ste v pohode. miliardy v pi*i, kopec ludi bez roboty, problemy ne take, ale hlavna uloha v state je demonizovat kotlebu. Lebo ocividne dakto potrebuje aby sa narod nepozeral smerom na kauzy a kauzicky, ale aby sme sa vsetci sustredili ze mame poslanca co metol dlazobnu kocku po zene, ktorej narod nas chce vsetkych vyzabijat.
Trochu viac konkrétnosti, o aké novinárske provokácie šlo, by nezaškodilo.eMPiko napísal:Mam taky pocit ze poslancom LSNS zacina celkom rednut. Boja na odpoveda na akukolvek otazku, stale len zahmlievaju: nevidel som, neviem, nepocul som. Otazka na tunajsich priaznivcov LSNS: Ako to vnimate ze sa z vasich borcov stali v priebehu par dni takito standardni politici, ktori sa boja postavit za svoje nazory?
nie, nemozeqwerty-xyz napísal:Oni sa vyhadzuju do luftu a slovak po nich ani kamen nemoze hodit ?
snad si schopny pochopit preco
-
qwerty-xyz
Podľa mňa je to priama direktíva Vodcu. Ono keby si niekto okrem neho a možno ešte Uhríka otvoril papuľu, hneď z toho cítiť škandál.GothaR napísal:Ale on sa jej pytal ako poslanec, uz je vdaka volicom na rovnakej urovni ako ona. A nepytal sa ju nic co by s vykonom tej funkcie nesuviselo.
Pokial ide o ostatnych, stale je vidiet, ze maju nariadene nerozpravat s novinarmi a vyjadrovat pre media sa moze iba Kotleba. Pripada mi to tak, ze ani necakali ze sa dostanu do parlamentu a preto su teraz radsej ticho. Chce to nejake skolenia na komunikaciu
begbeee to vystihol presne, ide o proces dehumanizácie. Z histórie to už poznáme. Ak sa tento proces zavŕši, spoločnosť nemá problém takého dehumanizované "jednotky" posielať do plynových komôr.
Takisto tu istým jedincom nedopína, že medzi arabskou rodinou v BA a nejakým fanatickým teroristom, čo sa odpáli, neexistuje absolútne žiadna spojitosť, preto je nelogické a nemorálne obhajovať hádzanie dlažobných po ženách a deťoch.
Televízne zábery 22-ročného paviána, čo nepríčetne vrieskal po rodine s deťmi, sú samozrejme odpudivé, ale samotné posolstvo tohto skinheada je skôr groteskné: vyčítať úbohej arabskej rodine okupáciu časti nášho územia zo strany Turecka spred niekoľkých sto rokov je pikantné nielen preto, že je to čisto šialené cestovanie v čase, ale aj preto, že Turci etnicky nemajú s Arabmi vôbec nič spoločné. Ale to chlapcovi s holou prázdnou hlavou nevysvetlíte.
nie, nie smeqwerty-xyz napísal:s tym ste v pohode.
mensiu nepravost ale nebudem zlahcovat vacsou (typu "ved aj oni kradli")
-
qwerty-xyz
ale tu vacsiu nejako nerozoberas s takou vasnou a intenzitou, ani ty ani ostatni, ako sa rozobera ta mensia.....
to je trocha divne.
V tom prípade má v sekcii politika sleduješ nedostatočne, keďže 1/4 mojich postov je v tejto sekcii...
Demonizuje sa to preto, ze aj z jeho prejavu na tom proteste aj z toho ze ma potrebu riesit veci nasilim je zrejme, ze ten clovek je mentalne zaostaly. Aky moze mat taky clovek prinos v zakonodarnom zhromazdeni? Aj ked sa v mediach hlavne prepiera kradnutie a podobne, tak v parlamente sa prevazne riesia technicke veci, na ktore su potrebni odbornici. Pri predstave ze taky primitiv ako Mazurek ma napisat napr. stavebny alebo obchodny zakon, podla ktoreho sa potom budu riadit vsetky urady a obchody na Slovensku je mi smutno.qwerty-xyz napísal:chapem, nechapem ale preco sa takto demonizuje. Strana ktora v podstate je nova a nic nespravila, ani dobreho ani zleho. Ostatni kradnu ako dzignuti a s tym ste v pohode.
Och, tak novinarske provokacie. Chudaci bobaci v LSNS, niekto sa ich odvazi na nieco opytat. Az teraz, ked su v parlamente a media sa im aj primerane tomu venuju je naozaj naplno vidno, ako zo seba nevedia vysukat jednu celistvu myslienku. Vykrikovat na namestiach populisticke hesla je trochu lahsie ako ist do argumentacie a obhajit si svoje, ze ano.Trochu viac konkrétnosti, o aké novinárske provokácie šlo, by nezaškodilo.
Ak chces priklady, urcite to sledujes podrobnejsie ako ja a som si isty ze vies o com hovorim, ak teda netrpis nejakym selektivnym uvazovanim. Spomeniem take najokatejsie:
- Kotleba nevedel, ze jeho poslanec je trestne stihany
- Kotleba nevedel a nepocul, co robil Mazurek na proteste
- Nikto v celej LSNS ani len netusi, aky saboter im tam pise tie nestastne facebookove statusy
- A uz vobec nikto nevie, co sa tymito statusmi myslelo, ako previedol napriklad Uhrik
Z toho mi vyplyva, ze Kotleba ani len netusi co sa deje v jeho strane, ustrazit si 8 poslancov je zrejme nad jeho sily a moznosti. Ako chce taky clovek ale riadit stat?
-
qwerty-xyz
A nasilim sa veci budu musiet casom riesit ci chces ci nie.
Bojova politika europy proti islamistom. ocividne nefungujuca.
1. zapalime sviecky obetiam. - nulovy protiteroristicky ucinok.
2. postavime do ulic viac vojakov a policajtov. (samozrejme az PO utokoch, cize s krizkem po funuse) - nulovy protiteroristicky ucinok.
3. zmenime si profilovku na facebooku, za ksichty pomalovane vlajkou statu v ktorom sa nestastie stalo. - nulovy protiteroristicky ucinok.
4. budeme vitat este viac imigrantov a davat im este vacsie prava. - nulovy protiteroristicky ucinok.
5. vysvietime eifelovku, do farieb narodu v ktorom to vybuchlo. - nulovy protiteroristicky ucinok.
6. zvolame hackerske hnutie ktore bude rusit ucty na twiteri teroristom, z coho sa teroristi isto smeju ako dzignuti, - nulovy protiteroristicky ucinok.
7. budeme kreslit antiteroristicke karikatury - nulovy protiteroristicky ucinok.
8. budeme diskutovat o tom co by bolo dobre urobit, a spravime prd. - nulovy protiteroristicky ucinok.
Nie. Počul som len o prvom.eMPiko napísal:Ak chces priklady, urcite to sledujes podrobnejsie ako ja a som si isty ze vies o com hovorim, ak teda netrpis nejakym selektivnym uvazovanim. Spomeniem take najokatejsie:
V každom prípade nič zásadné, čo by trápilo bežných ľudí .. medzi ktorých kaviareň a novinári nepatria.
To som ani netvrdil, ja som sa pytal ze co si o tom myslia priaznivci LSNS. Myslim ze ty sa medzi nich radis. Ako to vnimas, ze pred volbami robili velke ramena a teraz sa prezentuju takto? Zachytil som totizto aj nejake informacne sumy, ze ti radikalnejsi podporovatelia LSNS ich uz vnimaju ako prilis makkych a teda v tom sucasnom vyzname ze sa stavaju privelmi standardnymi.-AA- napísal:Nie. Počul som len o prvom.
V každom prípade nič zásadné, čo by trápilo bežných ľudí .. medzi ktorých kaviareň a novinári nepatria.
qwerty ty si ale uplne mimo, fakt mam problemy sa zdrzat aby som ti nenadaval priamo... ty ospraveldnujes hadaznie dlazobnych kociek po detoch tym ze sa niekto odpaluje ludi v bruseli... a co to s tym ma spolocne??? absolutne hovno nic. to dieta do ktoreho boli hadzane kamene tie bomby neodpalilo, tak preco to spominas??? ty si ozaj neuvedomujes ake to je chore ze hadzes cez jeden a pol miliardy ludi do jedneho vreca, len preto lebo zopar jedincov (ano, oproti 1,6 miliardy je to par jedincov) je chorych a odpaluju sa kvoli viere??
a este tie hluposti o islame co sem pisete... v zivote ste ani jeden v takej krajine neboli, nic ste si o tom necitali, nic o tom poriadne neviete ale budete tu pisat kraviny co ste videli niekde na facebooku na obrazku. nie, v islamskych krajinach nie je normalne hadzat kamene do zien a deti, nie, v islamskych krajinach nie je zena menejcenna ako muz. mozno v niektorych najradikalnejsich krajinach, ale to je stale mensina. a vy to podla tej mensiny odsudzujete zbytok islamskeho sveta.
tupota, potom sa tu bude nejake vyholene prasiakto buchat do hrute ze chce iba zachovat kulturu svojej rasy, pritom on do tej kultury nijak neprispel... ja to tu otvorene napisem, 100x radsej budem obklopeny moslimami ako vyholenymi tupymi nackami.
a este tie hluposti o islame co sem pisete... v zivote ste ani jeden v takej krajine neboli, nic ste si o tom necitali, nic o tom poriadne neviete ale budete tu pisat kraviny co ste videli niekde na facebooku na obrazku. nie, v islamskych krajinach nie je normalne hadzat kamene do zien a deti, nie, v islamskych krajinach nie je zena menejcenna ako muz. mozno v niektorych najradikalnejsich krajinach, ale to je stale mensina. a vy to podla tej mensiny odsudzujete zbytok islamskeho sveta.
tupota, potom sa tu bude nejake vyholene prasiakto buchat do hrute ze chce iba zachovat kulturu svojej rasy, pritom on do tej kultury nijak neprispel... ja to tu otvorene napisem, 100x radsej budem obklopeny moslimami ako vyholenymi tupymi nackami.
-
qwerty-xyz
ale netrep. ved vidim na internete a citam si, co sa svinstva robia dennodenne a bezne. tak ich tu neobranuj, je to verbez, a nikto mi to nevyhovori. A xy clankov a linkov na nich je aj tuna po fore.... rozhlad mi isto iste nechyba. Co mi ale tiez nechyba su ruzove okuliare. ktore ty ocividne mas, ked nechces vidiet realitu.
nemaju uctu k nicomu. Nicia ludske zivoty, pamiatky, slobodu. Zenu beru menej ako psa, deti predavaju do otroctva a muhamed tr*kal milfky, ze ?
a v nemecku bol neohlaseny zraz gynekologov, a v bruseli zase neohlaseny letiskovy ohnostroj . . . .
Sa mi nesnaz vnutit nazor, ktoreho pravdivost je spochybnena vsade kde sa len da....
nemaju uctu k nicomu. Nicia ludske zivoty, pamiatky, slobodu. Zenu beru menej ako psa, deti predavaju do otroctva a muhamed tr*kal milfky, ze ?
a v nemecku bol neohlaseny zraz gynekologov, a v bruseli zase neohlaseny letiskovy ohnostroj . . . .
Sa mi nesnaz vnutit nazor, ktoreho pravdivost je spochybnena vsade kde sa len da....