Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Mne to vyšlo :) Držím palce teda
Prílohy
12141062_1149783778365271_8139235434719233644_o.jpg
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Nejaké podrobné info prosím o tomto? Na stránke som sa nedočítal, ani keď som rozbalil lyštu, presné podmienky, čo môže človek vsadiť aby mu bol vrátený vklad pri neúspešnom tipe.
Musí to byť sólo zápas? Jeden vybraný zápas a dať buď 1, X alebo 2 ?
Kurzové obmedzenie? Minimálny kurz stávky???
A peniaze sa pri neúspešnom tipe pripíšu automaticky naspäť alebo niečo treba urobiť pre to ešte?
A keď vyjde, je vaša celá výhra, alebo sa od toho odčíta výška vkladu?

Díky.

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2016, 0:07)
DanielDevil, tomu tvojmu tiketu moc nechápem. Veď hneď na úvodnej stránke je napísané na expekte: Uzavřete svou první sázku, která má tři možné výsledky (např. typu 1x2) s minimálním vkladem 250 Kč. a ty si dal tipy na počet gólov, kde sú len dve možnosti, čo by teda logicky malo znamenať, že keby ti to náhodou nevyšlo (našťastie vyšlo) tak by ti vklad nevrátili nie? Lebo si nedodržal podmienky.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Treba lepšie čítať :)

Můžete si vsadit na všechny sporty s vyjímkou systémových sázek. Pokud prohrajete svou první kvalifikační sázku, získáte nárok na cashback (vrácení Vašeho vkladu sázky) až do výše 1500 Kč, který bude na Váš účet připsán. Kvalifikační sázka je taková, která je uzavřená na jakoukoliv předzápasovou událost s alespoň třemi různými výsledky a nebo násobnou sázku a nebo live sázku. Hráči, kteří vyhrají svou první kvalifikační sázku nemají nárok na cashback - vrácení vkladu první sázky.

Všetky info sú na tom linku čo som dal, aj keď príliš detailne to popísané nemajú, preto som písal na podporu, ohľadom toho vkladu mi odpísali max. 55€ ako som písal, ak by si podal za viac, nevrátia ti nič. Takisto som sa pýtal, či treba pretočiť vrátené peniaze, vraj nie. Z podpory mi odpísali do nejakej pol hodinky a to je víkend, tak prípadne otázky skús smerovať tam :)

Peniaze som si poslal hneď všetky naspäť, ponúklo mi tých 182€ na poslanie, dokonca bez poplatku (kartou). Akurát mi prišiel mail, že treba overiť OP, čo sa ale dalo čakať.

//podľa mňa tam kurzové obmedzenia nie sú, ale ako hovorím, ak máš nejaké otázky, napíš na podporu a máš istotu
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jaj tak, pardon. Čiže buď sólo stávku na čistý tip 1 X 2 alebo ak urobíš už ako-stávku s 2 a viac tipmi, tak si tam môžeš dať už hocičo?

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2016, 0:13)
No veď práve, samé chu**** nepodstatné tam píšu, ale to či je nejaký minimálny kurz tiketu aby spĺňal podmienky alebo pod. tam nikde nepíšu.

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2016, 0:19)
ok, díky moc. Tak ak môžeš normálne disponovať z prostriedkami bez ohľadu na to či ten prvý tiket vyjde alebo nie, a hneď si naspäť vybrať či už výhru alebo aj len ten vklad ak nevyjde, tak to je super.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Trochu nižší kurz, ale aj tak paráda :)
/Tak isto prevod bez poplatku na IBAN účet :)
Prílohy
vyhra.png
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

super, ideálny prípad keď to klapne a netreba riešiť vrátenie vkladu :) Myslím, že podobnú akciu má aj betclic, akurát na cca 30-40€, teda tam som to riešil ešte dávnejšie, takže si to presne nepamätám a neviem či to platí, ale skúste pozrieť.
ArAsHiD
Professional
Professional

Hej, tam som to už dávnejšie využil, žiaľ neúspešne :(
Pstros
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Pstros »

Parádna akcia, nejaké tipy na dnes? :P
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tu som našiel aktuálne až 5 stávkových kancelárií v zozname ponúkajúcich prvú stávku bez rizika. http://www.stavkovekancelarie.com/bonusy/
Prílohy
abc.jpg
ArAsHiD
Professional
Professional

V Unibete to musíš pretočiť a je to len do 50%.
Betclic a Expekt je ok.
Betfair vyzerá byť tiež ok, minimálna stávka za 20€ (skúste ešte niekto pozrieť tie podmienky či to správne chápem.)
Vo William hill to u nás neplatí ak správne čítam.
Ešte Fortuna to tiež má, ale tam to už asi každý využil...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nie je betclic a expekt ta ista firma?? Nezablokuju ta?
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

http://sports.williamhill.com/bet/cs/ev ... darma-cz25 dole v bode 7. píšu že to je pre klientov z Česka a Slovenska. Ale sú tam nejaké podmienky čo musíš dať

// na WilliamHill to funguje troška inak. Najprv uzatvoríte z vlastných stávku v hodnote 5-25€, a potom dostanete voľný tiket v tej hodnote, v akej ste to vsadili. Čiže nič sa nevracia pri žiadnej prehratej stávke. Proste dostanete voľný tiket, ale až po prvej stávke. Kurz musí byť minimálne 1.50..... ale tak v sobotu je Barcelona - Real Madrid, je tam 1.55 na jednotku, čo by malo v pohode vyjsť (bohužiaľ, keďže fandím Realu, ale neverím, že tam niečo uhráme), to keď dá človek za 25€, vyhrá 38.75€ + dostane ten voľný tiket v hodnote 25€.
ArAsHiD
Professional
Professional

No hej, to vyzerá byť tiež zaujímavé. Ten Betfair si pozeral? Lebo podľa toho čo ja rozumiem tak to je normálna free stávka za 20€ ako aj vo Fortune je.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No ten BetFair som si až nedávno všimol, že tam nie je slovenská vlajočka pri tej ponuke na tej stránke čo som dával. Takže to asi pre Slovensko neplatí, neviem. A keď aj dám ten bonus, a presmeruje ťa to, tak to tam píše niečo o úplne inej akcii. Že keď ti ujde na tikete jeden zápas len z viacerých, tak sa ti vráti vklad :arrow: https://promotions.betfair.com/betfaira ... FgodOGsLvg o tej stávke zadarmo kde píšu? Lebo toto je niečo úplne iné, keď to čítam.

//autoeditácia príspevku (28 Mar 2016, 22:28)
Takže Expekt a Willam Hill zatiaľ využiteľné. Unibet nič. Ten BetFair sa mi moc nepáči. Nejaké divné to je. To čo tam píšu vôbec nevyzerá ako akcia pre nových hráčov a že stávka bez rizika, ale proste len nejaká akcia, keď ti ujde 1 zápas, tak ti vrátia vklad. Niečo ako mávalo Niké cez MS v hokeji alebo tak. A čo ten BetClic? To už skúsil niekto???
ArAsHiD
Professional
Professional

Normálne keď idem na betfair.com tak to tam vyskočí...
Prílohy
image.png
image.png
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Expekt a BetClic vlastnia tí istí určite, to je vidieť už len podľa registračného formulára, ktorý je úplne rovnaký u oboch... tak veru neviem, ako to majú, ale tak stávkové kancelárie sú to rozdielne, tak by nemali za to blokovať.

Inak tu :arrow: http://www.estavkovanie.com/bonusy/stavkove-bonusy/ som našiel lepšie vypísané tie podmienky jednotlivých stávkových kancelárií, taký prehľad.
Takže len tie 4 ponúkajú stávky bez rizika s možnosťou následného okamžitého výberu bez pretáčania:
1.EXPEKT (55/60EUR)
2.BETCLIC (40EUR)
3.BETFAIR (20EUR)
4.WILLIAM HILL (za 25 vsadených EUR na kurz minimálne 1.50, dostanete voľný tiket v hodnote 25 EUR na ďalšiu stávku)
+ FORTUNA 20 EUR (platí len pre sólo stávku a na vybranú súťaž, ale to už asi každý dávno využil)
Prílohy
01.jpg
02.jpg
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Dakujem chlapci :D :D Vcera s tromi uctami X na SKA vs CSKA. Bude pekny vikend.
ArAsHiD
Professional
Professional

Ľudia, stávkovaniu sa extra nerozumiem. Čo znamená keď chcem staviť napr 1, ale mám tam 2 možnosti (modrú a ružovú s rozdielnym kurzom?)
Je to na Betfair stránke.
/No nič, už som na to prišiel...Tak snáď budú ďalšie free peniažky :lol:
Prílohy
STAVKA.png
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Betfair je burza, vieš byť v úlohe podávajúceho ale aj stávkovej, keď ponúkaš určitý kurz na určitú udalosť a čakáš, či si niekto u teba "staví", pre začiatočníka trošku komplikované. Ja som bohužiaľ už regnutý vo všetkých, okrem Fortuny. Tam ten bonus 100% je síce pekný ale treba to 6x pretočiť a do toho teda nejdem. Ale tá 20€ stávka zadarmo na Írsko - Slovensko nevyzerá zle, len neviem či tam zahrať jednotku alebo kríž :D
ArAsHiD
Professional
Professional

Hej je to tak, ale dá sa to nastaviť v nastaveniach aby ti to ukazovalo normálne 1X2
Zamknuté