Ovladače na Win 10
Ovladače na Win 10
Zdravím, rozhodol som sa preinstalovať win 10 (Dovod v prispevku kde som pisal o vypadavani wifi.) CHcem sa vás týmto opýtať cez čo je najlepšie inštalovať ovladače ? Stačiť bude windows update ? Pouzival som predtym driver booster 3 a naposledy aj driver easy avšak vzdy sa našiel nejaky maly problem. ALebo je najlepšie stiahnuť zo stranky vyrobcu NB, v mojom pripade lenovo ? Dakujem za vaše rady 
Re: Ovladače na Win 10
Stiahni ich zo stranky Lenova k tvojmu notebooku.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na notebooky v žiadnom prípade programy ako driver booster alebo driver easy. notebooky majú často upravené ovládače na chipset a programy typu driver booster sťahujú ovládače hala bala. Posledne sa snažil stiahnúť na asus ovládače z toshiby, po dokončení inštalácie sa win už nespustil.
určite stránka výrobcu a win update.
a ak máš atheros wi-fi kartu tak ešte modifikované ovládače z atheros.cz
určite stránka výrobcu a win update.
a ak máš atheros wi-fi kartu tak ešte modifikované ovládače z atheros.cz
a na grafiku použiť Intel driver update utillity a geforce experience pre Nvidia mozem použiť ? Su presne zo stranky vyrobcov tak ma mali stahovať to čo je treba nie ? 
-
hrban
Addict
ok tie programy kľudne, ale ešte potrebuješ chipset.
všetko nainstalove, všetky ovládače zo stranky vyrobcov, wifi aj tak vypadava. este si aj v applikaci na iphone čo je priamo od huawei čo použivam router sledujem kolko ktore zariadenie su pripojene a všetko tam mam pripojene od začiatku ako som zapol wifi len NB stale vypadava. Tablet kde mam tiež win 10 ide v pohode, pripojene uz vyse 5 hodin bez vypadkov, iphone to iste ale nb nie. uz fakt neivem
Používam iba DriverEasy a inštalujem len to čo potrebujem a žiadný problém.Ak nájde novší ovládač , aktualizujem cez Správcu zariadení.
-
hrban
Addict
nepoužívaj driver easy
a to vypadávanie wi-fi, koľko rokov má laptop a aká tam je wi-fi karta ? Ono to nemusí byť ovládačom, ale môže byť poškodená anténa v notebooku.
nepouzivam ho. NB ma niečo vyše dvoch rokov wifi kartu mam : Intel(R) Wireless-N 7260. Moze to byt aj tym ze by bolo veľa prachu vnutri a keby som ho vyčistil by to nerobilo ?
-
hrban
Addict
ono to prachom nebude. Tam skôr káble do antény idú cez pánty notebooku a dosť často sa poškodzujú otváraním a zatváraním. Je možné, že je to práve tým.