Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa jason007x »

Na tej Fortune keď počkáš, tak tých 20 EUR bude platiť potom aj na iné veci. Napr. na Ligu Majstrov keď bude alebo pod. Nemusíš to nutne dávať dnes, môžeš si počkať na lepší zápas.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

no dostal som sa k podmienkam a pozeral na čo všetko to platí, takže som to dal na priateľský Anglicko - Holandsko snáď to bude okej a nebudem musieť riešiť vrátenie vkladu :)
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

A co si tam podal?
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak som si akurát aj ja už urobil konto na tom Expekte... uvidíme, čo z toho bude.
Prílohy
aaa.jpg
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nosoo keďže sa nedá hrať kombi iba 1 zápas a 20€ sa mi zdalo dosť málo, tak namiesto over 2,5 s kurzom cca 1,85 som dal over 3,5 s kurzom 3,05 na zápas Anglicko - Holandsko, dnes o 21:00 hrajú
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jj som ti to chcel napísať aj, že to treba dať aspoň kurz 3, buď x-ku alebo takto ako si dal, aby sa to oplatilo. To je zbytočné dávať nejaký kurz 1.80 v tej fortune, premrhanie stávky bez rizika.

//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 23:26)
Takže mne to na tom Expekte hold nevyšlo, Angličania mi to od**bali.

Tak sa aspoň podelím o skúsenosť, ako to funguje, ak to nevyjde. Vklad 55€ mi bol okamžite pripísaný automaticky naspäť hneď ako skončil zápas po pár minútach, ani sa nemuseli dohrať zvyšné zápasy. Takže palec hore za toto. Dal som si hneď vybrať, v maili chceli ako to už niekto písal overenie totožnosti, na stránke je v profile sekcia moje dokumenty, kde to uploadne človek, občiansky mi takisto okamžite schválili po 5 minútach od uploadu.

Teraz už len čakám na schválenie výberu naspäť tých 55 eur. Zatiaľ sa čaká na schválenie.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Tak tento raz ani mne. Dám vedieť ako to bude prebiehať na tom Betfair. V podmienkach majú, ze mi tých 20€ vrátia do 48h...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jj potom napíš prosím ťa. A ten BetClic si už využil? Tam to ako prebiehalo?
ArAsHiD
Professional
Professional

Takze tých 20€ mi vrátia do 48h (zvyčajne do 24h) vo forme free stávky za 20€.
No nič, stavím to potom na nejakú totálnu tutovku a pošlem si to spáť.
Čiže je to niečo podobne ako Willam Hill.
/Tak nakoniec sa to dalo rovno poslať na kartu. Ten človek z podpory sa asi pomylil...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

takze este raz - na tom expekt-e podam aj aku tiket s akymkolvek kurzom za 55 a ak nevyda tak mi vratia cash a mozem si ho rovno preposlat spat?
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

áno, akurát tam budeš musieť nahrať nejaký doklad totožnosti oscanovaný/odfotený na stránke do dokumentov, než ti schvália výber.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ok skusim nieco vyskladat s kurzom aspon 8 :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Na tom BetClic-u by to malo byť úplne to isté, akurát menší vklad o niečo (na Expekt-e 1500Kč = 55€, BetClic je 1000Kč, čo sú teda dve tretiny, takže 36€). To som zatiaľ nevyužil. Poskladám tam niečo na víkend, tiež aspoň kurz 6-7.
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

kedze sa blizi el classico tak rozmyslam ze by som tuto akciu vyuzil. Myslite ze je sanca aby real prekvapil na nou campe (pri kurze 5.1) alebo skor skusit dat X pri kurze 4.3
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak iFortuna ozaj "paráda", vrátili síce prachy ale pri výbere mi ponúka len možnosť na pobočke, alebo na účet (karta je asi príliš veľká novinka na nich) Ak chcem vybrať na účet, píše mi, že ho najskôr musím zmeniť v osobných údajoch (resp. zadať, lebo ho tam nemám, vkladal som kartou) a keď sa dostanem do údajov, kde je aj číslo účtu, je medzi nezmeniteľnými údajmi, takže pekný fail, idem písať na podoporu.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Veď číslo účtu zadávaš pri registrácii, nie? Podľa mňa prevod na účet alebo výber na pobočke sú postačujúce možnosti. Na čo by si potreboval na Slovensku Slovák vyberať kartou. No meniť sa už nedá potom, kvôli ochrane, to je jasné. Iba na pobočke sa preukázať a zmeniť si to. By sa ti niekto dostal na konto a zmenil si tam číslo účtu a poslal na svoj. Takto to je zabezpečené, nemôže ti nijak vybieliť účet, nemá ako. A Fortuna je tak či tak najlepšia stávková, rýchle vyhodnocovanie, bezproblémové vyplácanie, v živote som nemal jediný problém. A veľké + je to, že Fortunu vlastní Penta, takže keby vyhráš aj 150 000 €, bez problémov a nejakých dohadov ti to vyplatia, lebo pre nich sú to len drobné.
ArAsHiD
Professional
Professional

tuti napísal:kedze sa blizi el classico tak rozmyslam ze by som tuto akciu vyuzil. Myslite ze je sanca aby real prekvapil na nou campe (pri kurze 5.1) alebo skor skusit dat X pri kurze 4.3
Z nezaujatého hladiska by som to videl na dosť vysokú výhru Barcelony.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Fakt bankový účet a pobočka sú dostačujúce? Pre mňa teda nie :) Na pobočky behať nebudem a účet som nezadával pri registrácií, keďže som vkladal kartou, takže ja to vlastne ani nechcem zmeniť iba pridať. A prečo by mi mal niekto bieliť účet? To akože keď zmením banku, tak si nemôžem zmeniť číslo účtu vo fortune? :D Ak si myslíš že Fortuna je top stávková, tak už chápem prečo sa im tak darí :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

A aký je rozdiel medzitým, že si to vyberieš kartou alebo prevodom na účet??? Ako keby ti to nebolo jedno. A ani na tom Expekte sa mi nedalo vybrať kartou, tiež som to dal vybrať prevodom na účet.
No keď si chceš zmeniť účet vo Fortune, na ktorý si chceš dať vyplácať, tak to musíš urobiť na pobočke aby si overili tvoju totožnosť. Logicky. A je to tak aj v TipSporte aj inde všelikde. Akože prečo? Veď by ti niekto zistil heslo na Fortune, prihlásil sa ti tam, a zmenil číslo účtu len tak zadaním cez net, a všetky prachy čo máš na konte si dal poslať na svoj účet. Takto to nemôže vybrať, aj keby sa ti nahackoval niekto na konto a zistil tvoje heslo, môže to vybrať len na tvoj vlastný účet, čiže ťa nemôže ani okradnúť. Práveže to je dobre zabezpečené.

Je top stávková, po všetkých stránkach. Obzvlášť čo sa týka vyplácania, všetko rýchle a bez poplatkov. Na Fortune tipujem už veľa rokov, a nemal som jeden jediný problém s nimi v živote. (Na tom Expekte že jeden výber počas 7 dní zadarmo, inak platíš za výber 5 eur, no nech ti neje*e, to už čo je za shit).
Ja nemám rád také sračky tipu VictoryTip, Doxxbet a pod. tam keby vyhráš 100 000 € tak aj na súd by si porad musel ísť s nimi a súdiť sa, lebo by si dačo vymysleli len aby ti to nevyplatili. A dokonca aj Niké má problém vyplácať vysoké výhry a robia si tam čo chcú.

A zahraničné sú tiež niektoré problémové, aj BWIN mal problém s vyberaním a dlho to trvalo.

Pre mňa top stávkové sú Fortuna, TipSport, a zo zahraničných BET365.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Skusal niekto teda Expect aj Betlick a vratili mu bonus?? ja sa trosku bojim, kedze na expecte som zalozil 3 ucty na rodinnych prislusnikov, vsetko dobil jednou kartou.. nastastie som vyhral, cize som vratenie vkladu neriesil, chcem teda to iste spravit na betclicku, myslite, ze ma mozu nejak stopnut?
Zamknuté