Kopatibilne to je, ja pouzivam rovnaky grip (pisal som o tom vyssie).
Tie kvalitne atomizery niesu tak lacne

Kvalitne materialy (napr. Pyrex namiesto lacneho plastu ci kovu s plastom, pricom tam je aj nahradne sklo), dobre spracovanie a taktiez RND.
Nevyhoda vlastnych spiraliek je, ze si ich musis robit sam, a nie je to jednoducha vymena spiralky ktora zaberie 5 sekund. Taktiez ich nemusis bych nikdy schopny spravit tak dobre ako ich robi vyrobca. Napr. original spiralky do Atlantisu su 2 rozdielne kovy zvarene dokopy, to sam nespravis.
Nahradne spiralky do toho by som kupoval tie pre Triton (Nikel), tie podporuju teplotny mod a su s Atlantisom kopatibilne. Taktiez ich cena odpoveda kvalite, mne jedna vydrzi 5 tyzdnov vpohode a to taham cely den, takemu obycajnemu vaperovi vydrzi aj 2 mesiace + sa daju rozobrat a vymenit na nich vata (I ked ja to nerobim, som lenivy a mam vatu a asi 20 spiraliek pripravenych na vymenu vaty).
Ako hovorim, ber Triton Ni spiralky, na gripe prepnes na teplotny mod "Temp Ni" a len si nastavis teplotu aku chces a o nic sa nestaras.
Overkill to nie je, niekto proste taha na na spiralkach kde to potrebuje alebo ma rad fakt horucu paru. Ja osobne som tahal na cca 45W a na teplotnom mode to mam na cca 75% vykon a ked pomaly citim ze spiralka zacina byt zanesena, proste pridavam na vykone a tym to kompenzujem. Takto dokazes zo spiralky vytiahnut dost velku vydrz no a nakoniec ju rozoberies, umyjes a vymenis vatu.