Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa guess.whoo »

niekde je obmedzenie, ze na rozne ucty nemozes pouzit rovnaku kartu/ucet..ale tu neviem
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Je to v podmienkach na Expekte. Je to obmedzene na jedno priezvisko/adresu/platobnu kartu/ip adresu.
To isté predpokladám aj na Betclicu.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Jj fakt to tam maju.. no jeden ucet mi presiel, dalsi skusim vybrat o par dni.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

jason007x napísal:A aký je rozdiel medzitým, že si to vyberieš kartou alebo prevodom na účet??? Ako keby ti to nebolo jedno. A ani na tom Expekte sa mi nedalo vybrať kartou, tiež som to dal vybrať prevodom na účet.
No keď si chceš zmeniť účet vo Fortune, na ktorý si chceš dať vyplácať, tak to musíš urobiť na pobočke aby si overili tvoju totožnosť. Logicky. A je to tak aj v TipSporte aj inde všelikde. Akože prečo? Veď by ti niekto zistil heslo na Fortune, prihlásil sa ti tam, a zmenil číslo účtu len tak zadaním cez net, a všetky prachy čo máš na konte si dal poslať na svoj účet. Takto to nemôže vybrať, aj keby sa ti nahackoval niekto na konto a zistil tvoje heslo, môže to vybrať len na tvoj vlastný účet, čiže ťa nemôže ani okradnúť. Práveže to je dobre zabezpečené.

Je top stávková, po všetkých stránkach. Obzvlášť čo sa týka vyplácania, všetko rýchle a bez poplatkov. Na Fortune tipujem už veľa rokov, a nemal som jeden jediný problém s nimi v živote. (Na tom Expekte že jeden výber počas 7 dní zadarmo, inak platíš za výber 5 eur, no nech ti neje*e, to už čo je za shit).
Ja nemám rád také sračky tipu VictoryTip, Doxxbet a pod. tam keby vyhráš 100 000 € tak aj na súd by si porad musel ísť s nimi a súdiť sa, lebo by si dačo vymysleli len aby ti to nevyplatili. A dokonca aj Niké má problém vyplácať vysoké výhry a robia si tam čo chcú.

A zahraničné sú tiež niektoré problémové, aj BWIN mal problém s vyberaním a dlho to trvalo.

Pre mňa top stávkové sú Fortuna, TipSport, a zo zahraničných BET365.
Lebo kartou je všetko hneď, prevodmi to trvá, to je ten rozdiel. Na Expekte išilo vybrať kartou, veď som si to posielal...
Vysvetli mi ako to potom rieši bet365, Marathonbet, bwin a ostatné stávkové, ktoré tu pobočky nemajú, ak zmeníš banku, nemôžeš už u nich podávať? Všetko sa dá, len treba chcieť. Pri platbách na hracie konto je vždy milión možností, pri výbere ledva dve, ale s týmto som mal problém aj v Tipsporte.

Top stávková, skús si pozrieť na oddsportali kurzy jednotlivých stávkových a uvidíš na čom je tá tvoja svetová fortuna, nehovoriac o tom, že donedávna tam fungovali ešte manipulačné poplatky. Čo sa týka toho Expektu, neviem koľko ľudí si reálne vyberá peniaze častejšie ako raz za 7 dní, to by sa tým museli živiť vo veľkom. Ale nejdem to už ďalej rozoberať, lebo to je sen, aby som musel ísť na pobočku kvôli tomu, aby som si v 21. storočí mohol vybrať peniaze zo stávkovej, ktorá funguje online, online som ju založil a online som si tam dobil peniaze...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Ochranu máš potom ale akú, ak sa ti niekto nahackuje na konto napr. proste ti rozlúska heslo a dostane sa ti tam/prihlási sa ti na konto? Zadá si hocijaký účet alebo kartu a vyberie si to na svoj účet/kartu. Takto ako to má fortuna to je lepšie, nemôže ti nijako vybrať prachy, prinajhoršom si niečo staví :lol: ale to by nemal dôvod robiť, lebo aj keby ten tiket vyjde alebo nevyjde, on z toho nemá vôbec nič.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Ako vidite el clasico? Ja som hodil 5eciek na real, pri 5 kurze., tak uvidime
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

ja to vidim na vyhru Barcy, ale fakt je, ze kurz na Real je solidny. Pri zobchodovani na Betfarii by to v pripade ak da Real prvy gol bol velmi slusny trade.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Neverím, že tam dačo uhráme (ale kiežby áno). Dvojka je podľa mňa blbosť, ale X by teoreticky mohla byť vzhľadom na to, že Barcelona má slušný náskok, a remízou nič v lige nestratí a + hrá už v utorok LM s Atléticom, ktoré je momentálne herným štýlom omnoho ťažším a náročnejším súperom pre nich ako Real. Nemusia sa hnať za víťazstvom, nepotrebujú ho, hlavne aby neprehrali, a možno sa nebudú chcieť vyštaviť. Tak či tak tipujem výhru Barcelony, ale keď už chce niekto zariskovať na vysoký kurz, tak X. Dvojke fakt neverím, to by boli blbí, aby to takto vypustili a ešte si sami zdramatizovali boj o titul. Aj keď ani prehra by im nejak moc šance neznížila na titul, ale na čo si to zbytočne dramatizovať tak či tak.

//autoeditácia príspevku (02 Apr 2016, 22:30)
// tak nakoniec sme to fakt vyhrali juhuuu :smt033 nečakal som, o to viac ma to teší :smt007 gratulujem všetkým, čo teda podali dvojku a vyšlo im to, palec hore.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

http://www.evysledky.com/zapas/tvrscFNO ... y-zapasu;0 :mrgreen: kurz 34.00 ... na strely na bránu 9:1 pre Porto :mrgreen:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tento kurz trafit tymi 55 eurami co davaju ako bonus :)
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja som zatiaľ využil len ten Expekt. Ešte ma čaká BetClic za 36€, BetFair za 20€, a William Hill najprv nejaký istejší zápas za 25€ (ale musí byť kurz minimálne 1.50), a potom stávka zadarmo za 25€. Celkom ma to láka skúsiť niečo takéto podobné staviť v rámci týchto akcií proti favoritovi ako to Porto prehralo, ale také vyjde možno jeden tip z 20, to by som musel mať riadny luck. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Čiže ten expekt - prvá stávka do cca 50€ je garantované vrátenie vkladu, ak nevyjde, áno? A ak vyjde, je možné hneď vybrať prachy, či je tam nejaký zádrhel?
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

áno, btw. som akurát využil ten bonus na WilliamHill. Žiaľ prvá stávka zo svojich mi nevyšla, dal som na PSG jednotku proti Man city za 25€. Ale obdržal som ten voľný tiket za 25€ následne, už ho mám pripísaný. Takže overené, funguje tiež.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tak ja dnes teda skusim ten bonus ked uz je. uvidime ake bude ranko

//autoeditácia príspevku (08 Apr 2016, 6:54)
tak nic teda..pisal si, ze si mal vklad nazad do par minut? ja uz hodku cakam
Prílohy
Screenshot_2016-04-07-07-44-35-529.png
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Áno, hneď ako skončilo Anglicko - Holandsko 1:2 (mal som jednotku), tak do 5 minút už som mal kredit 55€ na konte naspäť.

Inak Philadelphiu nechápem jak mohli prehrať doma s Torontom. Hrajú o postup, ostávajú 2-3 zápasy, a toto urobia. Ale stále to majú vo svojích rukách. Boston a Detroit hrajú už len jeden zápas a majú 93 bodov obaja, Philadelphia má 92 bodov, ale hrá ešte dva zápasy. Dúfam, že to dajú, fandím im.
DaniKK
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DaniKK »

Caute :) mate niekto skusenosti so stavkovym poradenstvom ? Na fb je niekolko takych stranok. Je to podvod alebo sa da niekomu verit ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

je to vsetko podvod..resp. pytaju peniaze za neoverene tipy, ktore nie su o nic lepsie ako tvoje
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

treba pozerať overené stránky, ale aj tam je to komplikované, viď môj príspevok na strane 346
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Zamknuté