Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Filip359 napísal:aacid: Počuj odkiaľ kupuješ tie game time kupóny? Ja len že nemám povolené kartou platby cez net a nechce sa mi to vybavovať v banke vždy je tam strašne veľa ľudí. To ten gametime je normálne aj fyzická kartička alebo to je už len v elektronickej podobe?
Nepoznáte náhodou v Košiciach nejaký obchod kde by to mali hneď dostupné? Väčšinu času som práve v Košiciach.
myslim,ze to maju aj v hracovy.a to povolenie aby si platil cez net sa da vybavit aj telefonicky.
XGames
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XGames »

Son-Goku napísal: myslim,ze to maju aj v hracovy.a to povolenie aby si platil cez net sa da vybavit aj telefonicky.
Ak máš platobnú kartu, mal by si mať aj internet banking, použi online platbu cez ibanking
prečo platiť 30e, je to zbytočne veľa
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Nazdar,
po cca 5tich rokoch ma spolubyvajuci nahovorili na wowko (ano, svoje rozhodnutie lutujem kedze mam skuskove :D )
Hravam na DrakThule - horde. Hrava tam niekto z fora? :)

musim podotknut, ze naposledy som hraval este na wotlku (najviac som hraval TBC) a wow mi pride na totalku ine, neviem si pomoct..
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

For the Horde!
Ta pre teba sa od WoTLK toho zmenilo po milu jarmilu :)) Budes/resp si z toho dost vyhukany, ale len sa treba do toho dostat.
Sova
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sova »

Mna to teraz vobec nebavi, WoDko je cele nepodarene, content mam uz par mesiacov vycisteny a nevidim dovod sa az do legie vobec logovat :/ Musim hladat alternativy na zabijanie casu :smt059
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

a to mas uz vsetko hotove? garrison dokonaly, vsetky mythic raidy, exploration, profesie, pet battles, challenges, brawling guild, archeologiu, fishing, cooking, vsetkych mountov co chces?

no to ti fakt zavidim teda. ja nemam moc casu hrat, mozno hodku dve vecer, no a zatial je tam pre mna toho tolko ze som 100% isty ze nestihnem ani polovicu do prichodu legie :)
mozno je to tym ze si tu hru uzivam trochu inak, nie len sa nahanat za gearom. rad levelujem rozne postavy, rad chytam ryby alebo beham stare raidy na transmog. je pravda robit daily questy a lfr donekonecna by ma nebavilo, ale v tej hre je toho tolko ze pokial nemas co robit je to skor problem teba ako hry.
Sova
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sova »

tak po tolkych rokoch jednoducho uz si vyselektujes co ta v tej hre bavi a co nie. Nie kazda cast contentu je urcena pre kazdeho tak ta hra nastavena nie je. Co mna bavilo aspon ciastocne to mam, co nie na to kaslem, ale mas pravdu samozrejme :) Pre mna boli dolezite tie raidy, dake dungy, garrisny, cosi polevlene profky tiez , fishing nie to ma nikdy nebralo no.Brawler je zabava na dve hodky :D Teda teraz no
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

brawler som este ani neskusal, takze neviem. ja som altoholic a achievement hunter :) takze skoro vsetky classy mam 80+ (byvalo to lepsie, ale fakt uz nemam cas), kazdu chvilu hram za nieco ine. aj teraz draenor, zacal som hrat s roguom, akonahle som spravil 100 tak ma to nejak preslo a dal som si pauzu. potom som spravil maga na 100 (maga som mal boostnuteho na 90), ale ten styl hrania mi proste nesedi aj ked som sa snazil. no a teraz mam paladina 96 a zase zacinam rozmyslat ze sa vratim v roguovi a prehodim ho na alianciu (vlasne odkedy hram tak hram hordu primarne, ale hlavne v draerone sa mi viac paci aliancia, strasny rozdiel garrison, kde aliancny je pekna malicka pevnost a horda ma stanove mestecko)... proste nejak nemam ten focus.
hlavne je to asi tym ze nemam tolko casu, teda si nemozem dovolit seriozne raidovat. ani poloseriozne, proste nemozem sa ziadnej guilde commitnut ze budem 1-2 dni v tyzdni chodit s nimi. to mi dost chyba, raidoval som za cias burning crusade a wotlk a boli to pekne casy, ten pocit ze sme na niecom pracovali x dni/tyzdnov a nakoniec to dokazali.
LFR je bieda, to je proste heroic dungeon pre 25 ludi, nie raid. mechaniky su znacne zjednodusene a proste to nie je vyzva. samozrejme som za to rad, lepsie sa pozriet do raidov aspon takto ako vobec, ale chyba mi ta vyzva :)

fishing je moja zabavka, hlavne kvoli achievementom. ked mam naladu tak proste zapnem nejaky serial a popri tom chytam :)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

LVL 100 IN LESS THAN 5 HOURS?!
Soda sa nudil
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

to Sodove video som teraz nedavno tiež kukal a celkom som sa nad tým zamyslel že je to v skutku smutné..
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

co je na tom smutne?
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/17611300963#1

Po zatvoreni najvacsieho vanilla free serveru ludia urobili peticiu kde vyzbierali cez 200k podpisov a chceli od blizardu aby otvorili vlastny vanilla server a blizzard dnes takto odpovedal
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

WoW
prvykrat co bliz oficialne priznava ze by do toho sli
dufajme ze to spravia, pre mna by bolo naj a hned by som resubol, ak by to dokazali spojit s terajsim clientom a mohol by som hrat legacy, alebo legion podla nalady (v skutocnosti by som legion hral 3 dni, potom iba vanillu :D )
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

bohuzial to co chce spravit blizzard nema s vanillou nic spolocne bude to len wodko bez heirloomov, boostov, DF a dalsich veci ale content ostane rovnaky takze ludia to samozrejme hned odsudili pretoze chcu normalnu staru vanillu tak isto ako aj ja

xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Neviem si to predstavit..
Vanilla je ohrana, drviva vacsina co to teraz tak strasne chce tak do roka prestane znova hrat lebo nebude nic nove, nebude co robit ako stale.
A co potom s tou investiciou do servrov.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to je presne dovod preco to blizzard asi nikdy nespravi. vyvoj a podpora stoji velke peniaze, investovat do niecoho co zaujme iba male percento zakaznikov a vydrzi maximalne 1-2 roky, to proste nema zmysel.

casto vidim na nete nazory ze "ved ked vie vanilla server rozbehat par dobrovolnikov, preco to nevie blizzard"... ked medzi tym je velky rozdiel, blizzard si nemoze dovolit zalagovane servery, queues, hromadu bugov a nulovu podporu.

obcasne sa tiez zamyslim ze by bolo fajn si zahrat vanillu, ale potom si spomeniem na vsetky tie zle veci a rychlo ma to prejde. mozno TBC este...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

rofl
ano, preto cisla na private vanilla serveroch stupaju
co sa tyka investicie, jedina pre blizz by bola zakomponovat stary klient do noveho bnetu a cele to spojit. Ak si myslite, ze je to naozaj az taky vazny problem pre blizz......
ziskali by tisice resubov, ktore by platili statisice mozno az miliony mesacne, ak si myslite ze tych par vyvojarov, nejaky server + nejaka rezia vyjde na statisice eur mesacne tak nevim nevim....

tie blaboly ze by to ludi omrzelo :D tak ako ich omrzel nostalrius, ED, Kronos a ine ktore ani nemaju/nemali cely content releasnuty? ktore nemali funkcne low lvl questy? ktore mali tisice bugov? a navyse ak by to zakomponovali do Bnetu, a bola by moznost hrat aj sucasnu verziu aj legacy, verte ale ludi by to neomrzelo asi nikdy
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

"tisice resubov"... to je kolko? kolko ludi hravalo pravidelne na nostalgiuse??
konkretne cisla som nejak nenasiel (ani som dlho nehladal) ale co pisu kade take, tak cez 10 tisic ludi to urcite nebolo...

pre 10000 subscriberov sa to blizzardu ozaj neoplati.

ale aj keby ozaj na nostalgiuse hravalo pravidelne 10 tisic ludi, kolko z nich by preslo na oficialne servery?? netreba zabudat na to, ze velke mnozstvo ludi hra na privatnych serveroch prave preto lebo su zadarmo. kolko z tych ludi by bolo ochotnych platit 15 dolarov mesacne?

to su proste take smiesne cisla ze sa nad tym poslednych par rokov neoplatilo blizzardu poriadne ani uvazovat...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pravidelne hravalo okolo 10-11k
teraz kronos vanilla otvoril druhy realm, ma na oboch 3k pop, na jednom 2k que, na druhom 5k que (13k ludi naraz) a len pre info, aktivnych uctov bolo na nostalriuse okolo 150k
mysliet si, ze len tito hraci by sli na retail je taky omyl....... su desiatky ak nie stovky roznych private serverov, kde su rozni "spaci" ktori proste nehraju vanilla private lebo je to velka investicia casu s neistym koncom, cakaju na ten "perfect realm", ktory nikdy nepride
netreba zabudat na to, ze velke mnozstvo ludi hra na privatnych serveroch prave preto lebo su zadarmo
toto je asi najvacsia loz ktoru o private serveroch siria ludia, vies kolko penazi zarabali na private serveroch za rozne (niekedy cisto dobrovolne) dotacie? jeden za to zavreli, ked sa prevalilo ze su to skoro stovky tisic eur
vacsina hracov co hra vanillu su wow veterani, ktori maju dnes cez 30rokov a s platenim 14, ci 13 eur mesacne maju ten najmensi problem

zhrniem ti to takto, na private serveroch, len vanilla, je mozno dokopy pol miliona aktivnych uctov, ak len 5% z nich subne, mas 25k hracov, co je cca 330k eur kazdy mesiac..... myslis ze sa to neoplati?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ano, myslim ze sa to neoplati.

moze sa to tu riesit este 100 stran, ale pokial sa blizzard nerozhodne inak, tak ziadny oficialny vanilla server nebude. a blizzard vie urcite lepsie ci sa im to oplati ako ty, ja alebo ktokolvek iny.
Napísať odpoveď