Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa heker »

Treba vypnut pisanie na tvoju casovu os. Nebudu ti moct na nu nic pisat a zaroven ked ta oznacia na fotke alebo v komentari, mas moznost overenia a tesa mozes povolit alebo zablokovat zverejneniu na casovej osi.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

Zdar nevie nahodou niekto kde si messenger uklada tel.cisla ?lebo ked dam na niekoho v zozname osobne udaje a odstranit vyhodi mi to chybu dik... popripade ako vymazem cloveka ktoreho uz davno nemam vo friend no stale sa mi ukazuje v apke facebook
heker
Redeemer
Redeemer

Vymaz data a opatovne sa prihlas. Daj si v telefone nastavenia - aplikacie - FB a Messenger a tam daj vymazat udaje a data. Potom sa prihlas a nastav opat obe aplikacie.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

heker napísal:Vymaz data a opatovne sa prihlas. Daj si v telefone nastavenia - aplikacie - FB a Messenger a tam daj vymazat udaje a data. Potom sa prihlas a nastav opat obe aplikacie.
to som uz skusal a nic... treba to cez messenger kontaktne udaje a odstranit lebo tam je tel. cislo ulozene,lenze ked to dam vyhodi chybu a nic :/
heker
Redeemer
Redeemer

Neviem potom poradit, zial. Mozno skusit prihlasenie do Gmailu na pc, tam si dat kontakty a zmazat to telefonne cislo, potom v mobile pouzit synchronizaciu kontaktov google uctu, potlm pouzit synchronizaciu aj FB uctu vrstane Messengera. Inak ma nenapada ako by to slo vyriesit.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Je to zajimave no lebo kontakt nemam ani v mobile nikde a cez messenger mi cislo stale ukazuje...
kMan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kMan »

Zdravím, včera vyšla možnosť pre všetkých streamovať live video. Neviete niekto poradit prečo to na mojom účte záhadne nejde? Mám iphone 6. Prihlásil som sa na kamarátov účet na mijom mobile. Tam tá možnosť bola. Ale na mojom účte to záhadne nejde. Zas ale keď si otvorím nejakú skupinu tak tam tá možnosť je, ale vypíše to problém s pripojením na internet.
kubaj
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kubaj »

Je mozne, ze nove funkcie spristupnuju po nejakych vlnach. Napriklad emocie ked pridavali, tak mne sa spristupnili 2 tyzdne po tom ako kamaratom.
kMan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kMan »

kubaj napísal:Je mozne, ze nove funkcie spristupnuju po nejakych vlnach. Napriklad emocie ked pridavali, tak mne sa spristupnili 2 tyzdne po tom ako kamaratom.
Ja som ich tiež hneď nemal, stačilo relog a bolo to tam. Teraz ani to nepomáha.
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cobra99 »

Facebook má svoje "QR" kódy. Dajú sa naskenovať pomocou FB Messanger aplikácie
Prílohy
messenger_code_573220532853276.png
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

ako zistim či ľudia vidia to čomu dám (Y) ? ako by sa to dalo pozastaviť aby nevideli čomu dam (Y) ?

//autoeditácia príspevku (26 Apr 2016, 21:44)
ak mam skrytý zoznam priateľov uvidia moji priatelia že som si pridal niekoho nového ako udalosť?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem co znamena ten ypsilon v zatvorke, ale bude to zrejme lajk. Ano, vsetci vidia co lajkujes. NEda sa tomu zabranit. Ked mas skryty zoznam priatelov a niekoho si pridas, tak to tvoji priatelia uvidia na casovej osi alebo uplne vpravo.
Michael123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Michael123 »

hojko: čo sa týka toho lajkovania.. nie je to náhodou tak, že uvidia len tie mnou lajknute príspevky, ktoré sú verejné? Teda, ak lajknem napr. niekoho profilovu fotku (tie sú väčšinou verejné), tak moji priatelia uvidia, že som ju lajkol, ale ak lajknem niekoho status (dotyčná osoba zdieľa status len so svojimi priateľmi), tak moji priatelia neuvidia, že som to dotyčnej osobe lajkol za predpokladu, že ju nemajú v priateľoch.
a s tými priateľmi si tiež nie som veľmi istý...

každopádne, stále sa dá skontrolovať tvoja aktivita v "záznam činností" resp. "activity log".. tam vidíš všetko či si lajkol atď.. a kto každý to vidí..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Michael123: Kedysi bolo vidiet vsetko. Ako je to teraz, neviem, nesledujem to. Ale viem, ze take profilovky mi skacu, dokonca aj fotky pre mna nepristupnych albumov.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

hm dopátral som sa k pár veciam
ako je možne že let mh370 nevvedia najsť keď mne vie zaznamenať polohu kam do ktorej dediny som išiel? neverím že žiaden cestujuci počas toho nebol na FB
Prílohy
fb.png
fb.png
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

japaja: V lietadle nad oceanom je signal mobilu a ide ti tam este aj internet s Facebookom??? Mozno tak v biznis triede, kde je internet. Aj to je otazne, ze ci tam ide lokalizacia, ktora prebieha podla GPS+mobilnej siete+wifi.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

noo ja si myslim že k tomu sa dá dopátrať za pomoci FB , a zaujimavé že nikto nikde nespomenul FB že vie lokalizovať ľudí, mňa trafilo s presnosťou na 5m...

inač, čo je to okienko hore v červenom čo som označil vie mi to niekto vysvetliť?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Co si ty myslis je uplne irelevantne, pretoze evidetne o tomto nemas ani paru. Teba trafilo s presnostou na 5 metrov z toho dovodu, ze mas zapnute wifi a bud si pripojeny na svoju siet, pricom na tej sieti si bol kedysi pripojeny aj s mobilom ked bezalo GPS alebo je okolo teba tolko sieti, ze si to dokaze vypocitat nejaky stred a opat podla udajov z GPS. Okrem toho na zemi sa to da pocitat podla BTS mobilneho operatora. Vo vzduchu nic take neexistuje, nemas tam signal mobilnej siete, nemas tam wifi, dokonca ked som par krat skusal zapnut gps v lietadle, tak mi nic nechytilo.
kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

Mam v messengeri nastavene, aby mi automaticky ukladalo fotky, ktoré mi ľudia pošlú, do mobilu.
Ukladá ich do priečinku messenger v pamati telefónu. Keď ale z tohto priečinku niektorú fotku zmazem, po nejakej dobre sa to akoby znova synchronizovalo a ta fotka sa tam objaví znova. Da sa tomu nejak zabrániť, aby mi fotky ktoré zmazem z toho priečinku uz znova ne ukladalo?
heker
Redeemer
Redeemer

Asi budes musiet vypnut synchronizaciu Messengeru.
Napísať odpoveď