program na špehovanie mobilu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
julish
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

program na špehovanie mobilu

Príspevok od používateľa julish »

Ahojte, sestrina dcera robi velke problemy.. teenagerka a sprava sa ako majsterka sveta samozrejme.. klasika.
Sestra by chcela mat kontrolu nad jej mobilom (sms, viber, Facebook), lebo nema ani 15 a vypisuju jej rozny starsi chlapi.. Boji sa, ze ju na nieco namota niektoi. Dcera podla nej vzdy ked s niekym pise, spravu potom zmaze, takze jej nevie nic dokazat.
Vie sa nejako dostat do jej telefonu, aby o tom nevedela? Kdesi som nasiel nejaky program 1topspy, ale neslo to nainstalovat :(
Dik za kazdu radu.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: program na špehovanie mobilu

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Nema ani 15? Sak jej zabavte mobil a dajte daku 3310... Spehovat by sa dala myslim len poloha cez cerberus pripadne priamo cez google pokial viete jej prihlasovacie udaje. Odchytavanie sms, fb atd zrejme nie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Aplikacie su proti tomu ako-tak zabezpecene. Na poriadne spehovanie by bol potrebny root telefonu. Ale skus sa nad tym zamysliet - aj ked tie spravy najdete, co sa tym zmeni? Ked na to pride, tak si resetne telefon, zapne kompletne sifrovanie a ma hotovo.
Ak je to mobil kupeny z rodicovskych penazi, tak ho treba vymenit za nieco jednoduche bez pristupu k internetu a tym sa komunikacia aspon trochu obmedzi.
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Bad.boy napísal:Nema ani 15? Sak jej zabavte mobil a dajte daku 3310... Spehovat by sa dala myslim len poloha cez cerberus pripadne priamo cez google pokial viete jej prihlasovacie udaje. Odchytavanie sms, fb atd zrejme nie.
Sledovat sa da pokial viem aj u Telekom. Akurat treba z daneho cisla overit toto zariadenie(SIM).
Ale tu ide o "prehrabavanie" sa v komunikacii.

Ja som mal to stastie,ze o dcerinych excesoch som vedel od inych a v tej chvili som jej to zarazil zvysenym dohladom. A to iste som jej spravil ked ma chcela prechcat vymenou za inu SIM.

Nakoniec prestala rebelovat.
Do komunikacie som jej vsak nikdy nesiel. Osobne som sam proti tomu, i ked je tu neodskriepitelny fakt,ze je to dieta...
mato87-V
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mato87-V »

byva s rodicmi? zabavte jej mobil OMFG
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Viber a Facebook vies sledovat cez PC, staci ked tam mas to konto... SMS nepojde tak lahko. I ked si viem pre nejaky duplicator http://getandroidstuff.com/download-sms ... t-spy-app/
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Co ak pise cez Telegram, Whatsapp, posiela fotky cez Snapchat alebo vypisuje na Pokeci? A mozno pise sms cidokonca Skype. Jej moznosti pisania je vela, moznosti sledovania malo.a bez rootu viacmenej vsetky moznosti padaju. Vyrobcovia telefonov zacinaju dbat na bezpecnost, na bezpecnost hladi aj Google s ich Androidom, tiez samotne aplikacie a aj obmedzenie prav s kazdou novou radou Androidu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

SMS Backup+ robí automatické zálohy sms a call logov na Gmail, po prihlásení na webové rozhranie sa dajú čítať smsky ako emailové správy.

Ale ako píše farnell, nie som si istý tým špehovaním.. asi by som jej to radšej nejak rovno zatrhol ako tajne špehovať...

//môžeš dať zálohovať na iný google účet....
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

SMS backup to sice robi no opät treba mat pristup do mail uctu. A to je zas zasah do sukromia danej osobym.
Takze problem je asi aj v pravnej rovine. Jedna vec je ochrana mladistvych a druha to,ze dnes uz nie je problem ak deti zaluju svojich rodicov.
Naposledy to bol pripad 15 rocnej zaby ktorej zakazali rodicia ist von a zavreli ju doma. Mala mobil a zavolala na policiu ,ze ju uniesli. Zasah ako z akcneho filmu. Toto sa stalo v Nemecku...
Svagor bol toho ocitym svedkom.
Dakedy sa mi zda,ze deti maju viac prav ako by bolo vhodne.
Ak by som take daco urobil ja tak dostanem cez pysk, ze zamrznem a viac by som nepokusal.
Ale bohuzial je ina doba...
A to iste sa deje aj v skolach.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ak je to android tak sa nejako tusim da nainstalovat a nastavit cez google settings

a potom sledovat cez https://www.google.com/android/devicemanager

viem, ze to nie je vsetko ale aspon nieco....
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Rad by som pomohol ...počul som od mojho veduceho diplomovej prace cca pred 2 mesiacami presne o podobnom pripade, tam šlo ale o to, že rodicia mali odvahu a dali teenegerovi paušal ..samozrejme zla volba ..to po mesiaci vraj zrusili a opat mal teneger len kredit ..samozrejme ten po dobiti do par hodin uz nemal ...taktiez zhanali moznost ako mat pod kontrolou danu osobu ..a vraj existuje bud nejaka nadstavba OS ..alebo to je nejaka specialna appka, ktora vlastne funguje na principe nieco ako launcher, s rozdielom, že to tovarenskym nastavenim nejde bez zadania nejakeho secure kodu, ktory zadava rodic pri instalacii tohto programu nijak zrusit ani obist ..a pomocou tejto vymozenosti je vraj mozne mat dohlad nad vsetkym, spristupnit len niektore stranky na nete, taktiez aplikacie, vidiet cez vzdalenu statistiku vsetky hovory a SMSky ..to sa nejak da ..ale s tym FB to neviem ci sa nejak da ...(viem jedno riesenie ale je take velmo sukromne ..pokial vyuziva FB aj na PC ..nainstalovat tam keylogger ..pomocou neho sa da dostat ku vsetkemu co na tom PC robila, co pisala ..to co pisali ostatne osoby uz samozrejme neuvidi ale lepsie ako nic ..a hlavne da sa zistit heslo ..
ak sa mi podari zistit nazov ..dam vediet ..
Napísať odpoveď