Piano (systém spoplatnenia webových stránok)
Re: Piano (systém spoplatnenia webových stránok)
ja som bol velky zastanca piana, potom som zistil ze ma nezaujimaju ziadne mienkotvorne nazory a komentare, ja chcem cisto iba spravodajstvo. to mi ine portaly poskytnu aj zadarmo... zatial bol mozno jeden alebo dva clanky co som nasiel niekde na facebooku co som si chcel precitat a nemohol, lebo som nemal zaplateny dennik n. inak ma dennik n absolutne netrapi.
a som sa poriadne zasmial ked som zistil ze dennik n si normalne pyta 4 eura mesacne(!!!) za vyuzivanie ich mobilnej aplikacie... to som snad este nevidel nikde aby niekto spoplatnoval aplikaciu a este k tomu mesacne.
ja som si na obsah zadarmo zvykol a nie, noviny si nekupujem.
a som sa poriadne zasmial ked som zistil ze dennik n si normalne pyta 4 eura mesacne(!!!) za vyuzivanie ich mobilnej aplikacie... to som snad este nevidel nikde aby niekto spoplatnoval aplikaciu a este k tomu mesacne.
ja som si na obsah zadarmo zvykol a nie, noviny si nekupujem.
ked povies A, povedz aj Baacid napísal:som sa poriadne zasmial ked som zistil ze dennik n si normalne pyta 4 eura mesacne(!!!) za vyuzivanie ich mobilnej aplikacie...
-
skjerp-deg
Medium Star
keď A je to, čo napísal Aacid, čo je B, Beardie? 
Neni ta mobilna aplikacia ku predplatnemu? Cize ked mas predplatne, mozes vyuzivat aj mobilnu aplikaciu s clankami.
je mi to luto beardie, ale neviem co presne myslis. to ze za tie 4 eura dostanem este dalsie 4 aplikacie ktore nechcem?
heker:
nemam to zaplatene, takze neviem, ale na stranke maju predplatne za 5 eur mesacne a k tomu si moze clovek pridat bonusovu sluzbu za 4 eura mesacne, kde je ta mobilna aplikacia.
https://predplatne.dennikn.sk/
heker:
nemam to zaplatene, takze neviem, ale na stranke maju predplatne za 5 eur mesacne a k tomu si moze clovek pridat bonusovu sluzbu za 4 eura mesacne, kde je ta mobilna aplikacia.
https://predplatne.dennikn.sk/
no napriklad aj to, ze aplikaciu Dennik N na citanie clankov nepotrebujes, staci si ho najst v Minuta po minute, 1 predplatne to pokryva
ale to je samozrejme ze aplikaciu nepotrebujes.
pouzivat aplikaciu ma ale svoje vyhodi, ved oni sami to pisu na webe. konkurencia ponuka aplikaciu zadarmo. skoro kazdy spravodajsky portal po celom svete dava aplikaciu zadarmo. keby aj nie, tak je normalne v app store spoplatnena nejakou normalnou sumou, dolar alebo tri. ale platit mesacne za vyuzivanie aplikacie??? ved to nema ziadnu logiku, nevidim tam ziaden dovod preco by aplikacia mala vyzadovat pravidelne mesacne poplatky, ta aplikacia nie je kazdy mesiac ina, ved len zobrazuje obsah za ktory si uz platis.
keby ze stoji v app store 3 eura, tak nepoviem ani slovo, ale platit mesacne, stale mi proste nejde do hlavy ako to mohlo hoc niekoho len napadnut take nieco spravit.
pouzivat aplikaciu ma ale svoje vyhodi, ved oni sami to pisu na webe. konkurencia ponuka aplikaciu zadarmo. skoro kazdy spravodajsky portal po celom svete dava aplikaciu zadarmo. keby aj nie, tak je normalne v app store spoplatnena nejakou normalnou sumou, dolar alebo tri. ale platit mesacne za vyuzivanie aplikacie??? ved to nema ziadnu logiku, nevidim tam ziaden dovod preco by aplikacia mala vyzadovat pravidelne mesacne poplatky, ta aplikacia nie je kazdy mesiac ina, ved len zobrazuje obsah za ktory si uz platis.
keby ze stoji v app store 3 eura, tak nepoviem ani slovo, ale platit mesacne, stale mi proste nejde do hlavy ako to mohlo hoc niekoho len napadnut take nieco spravit.
mozes vyuzivat aplikaciu MpM, kde su aj vsetky clanky, len si ich musis dohladat, jednym hlavnym predplatnym k nim mas pristup
ako som pisal, mna dennik n netrapi, nemam potrebu ho citat. ja sa len pozastavujem nad ich cenovou politikou.
len tak fyi, od tamtoho okamihu mi uz prislo minimalne 5 emailov, kde vyzyvaju na obnovenie predplatneho, pricom dnes 'specialna akcia' na 2 mesiace za 99 centov, snazia sa veru...beardie napísal:mne rocne predplatne skoncilo pred par dnami a momentalne si to obnovovat nebudem vzhladom ich na (podla mojho nazoru) nevhodne smerovanie
-
Scorpion90
King
Vsimli ste si ze uz aj do diskusii montuju reklamu?!? Ak uz toto neni vrchol, tak si neviem predstavit, co nas caka..
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skusaju, kolko im ludia su ochotni tolerovat ocividne. Za spravy by sa platit nemalo a basta. Ci je to dennikn a ci akekolvek ine medium. Sa cudujem, ze je niekto ochotny rocne vysolit cez 50eur za spravy.
Soviet vies ze aj novinari potrebuju jest nieco...
niektori viac ako ini, ze? taka pravda to zvlada aj bez zamykania clankov.
Ako je to so zdielanim Piana, predplatneho Sme, Nko, ze keby sa 5 ludi poskladalo a zdielalo ucet, fungovalo by to?
dnes prisiel mail, ze ich zostava este 93, z coho vyplyva, ze od 5.5 do 30.5. si ich na rok predplatilo len 157 ludibeardie napísal:dennik N sa da momentalne predplatit za 53 euro na rok, pricom davaju cesky Respekt (len online) na 3 mesiace zdarma, limitovany pocet
dost slabe cislo
asi 4 roky dozadu, ked bolo v Piane viac obsahu a ja som mal na neho zlavu cez ISIC, tak som svoj ucet zdielal z jednym s tunajsich userov. A problem nebol. Ale mohli sa zmenit pravidla alebo kontrolaheker napísal:Ako je to so zdielanim Piana, predplatneho Sme, Nko, ze keby sa 5 ludi poskladalo a zdielalo ucet, fungovalo by to?
minimalne Nko to v pravidlach vyslovene zakazuje, ci to kontroluju, to netusim
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2016, 9:54)
nova akcia na Nko...
V stredu 8. júna sme pre vás do 12:00 odomkli celé SME.sk, všetky články môžete čítať bez prihlásenia do Piana.
Čítajte všetky články na našom webe zadarmo. Piano spustíme opäť popoludní.
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2016, 9:54)
nova akcia na Nko...
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2016, 10:53)Ak si teraz su predĺžite svoje predplatné o dva mesiace, ďalšie dva mesiace vám k nemu pridáme bezplatne. Za cenu dvojmesačného predplatného nás teda môžete čítať odteraz až do októbra.
V stredu 8. júna sme pre vás do 12:00 odomkli celé SME.sk, všetky články môžete čítať bez prihlásenia do Piana.
Čítajte všetky články na našom webe zadarmo. Piano spustíme opäť popoludní.
Tiez som si to vsimol. A to len dnes rano mi naskocilo, takze na pol dna to odomkli. Co cakaju tymto krokom, ze za pol dna zlakaju tisice ludi? Nezklakali ma ked to bolo pol mesiaca alebo mesiac odomknute, nie teraz za pol dna.
blog nahodili o 8:26, takze asi 3,5 hodiny cisteho casu, co je dost ubohe
ale zase, ti co chcu, citaju cez pijano, ti co nechcu, v nicom to nepomoze
nevidim v tom velmi zmysel...
ale zase, ti co chcu, citaju cez pijano, ti co nechcu, v nicom to nepomoze
nevidim v tom velmi zmysel...