Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa guess.whoo »

na svk ligu sa neoplati podavat
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

Zdravas,

Otazka nooba, stavkuje niekto z vas cez nike aplikaciu? Ci je to len pre starych? :))
Alebo inu zo slovenskych. Zahranicne nechcem, pokial viem tak nie je uplne legalne stavkovat, kedze nemaju licenciu... ako to je?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Kto nemá licenciu? Profesionálne zahraničné stávkové kancelárie ako Betfair, Pinnacle a pod. určite majú licenčne všetko v poriadku.
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

kenny19 napísal:Zdravas,

Otazka nooba, stavkuje niekto z vas cez nike aplikaciu? Ci je to len pre starych? :))
Alebo inu zo slovenskych. Zahranicne nechcem, pokial viem tak nie je uplne legalne stavkovat, kedze nemaju licenciu... ako to je?
Zahranicne stavkove kancelarie maju licenciu, dokonca ich maju casto viacero. Avsak kazda krajina uznava len niektore licencie. Na Slovensku je legalne stavkovat len u stavkoviek, ktore maju licenciu na Slovensku(Ministerstvom financií Slovenskej republiky). To je samozrejme len DOXXbet, Nike, Tipsport, Synot, Fortuna, ...
Nevyhoda pre teba je, ze casto su tam horsie kurzy, menej zapasov, ...
Vyhoda pre nas je, ze z toho co prehras, ide nieco do statnej kasy(teda asi nie pre nas vsetkych, ale pre "elitu").
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

lucas03 napísal:Zahranicne stavkove kancelarie maju licenciu, dokonca ich maju casto viacero. Avsak kazda krajina uznava len niektore licencie. Na Slovensku je legalne stavkovat len u stavkoviek, ktore maju licenciu na Slovensku(Ministerstvom financií Slovenskej republiky). To je samozrejme len DOXXbet, Nike, Tipsport, Synot, Fortuna, ...
Nevyhoda pre teba je, ze casto su tam horsie kurzy, menej zapasov, ...
Vyhoda pre nas je, ze z toho co prehras, ide nieco do statnej kasy(teda asi nie pre nas vsetkych, ale pre "elitu").
Co sa teda stane ak tam otocis cez 10,000 eur, nerovna sa to danovemu podvodu, alebo inej trestnej cinnosti?
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

Stavkova nezverejni to, ze u nej stavkujes. Takze slovensko nema ako dokazat, ze stavkujes mimo. Museli by ta sledovat, tvoje bankove prevody a podobne. A aj keby ta sledovali (co asi nie je len tak) tak neviem co a ako ti budu dokazovat.

Zatial sa robia len odstrasujuce priklady, stavkari ktori stavkuju za miliony ci nejake firmy, co promotuju stavkovky. Zatial kazdy stavkuje kde chce.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

guess.whoo napísal:na svk ligu sa neoplati podavat
Vrátili ten vklad z expetu?

Inak ako pzerám, už to znížili na 500 Kč. :?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hej znizili to. jeden mi uz vratili, lenze som registroval okrem seba aj zenu a otca a slo to z jednej IP tak ziadali cely rodokmen a sobasne listy a neviem co :D
takze na zeninom som to poposielal a vklad vratili, na otcovom mam nahratych 300e len cakam kym pride z kupelov aby som ho odfotil s obcianskym a poslal im ho, potom vyplatia aj ten
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No nič, dnes som to pacol na Bayern. :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja by som tipoval remizku keby mam k dispozicii free stavku
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Zajtra začínajú MS v hokeji, síce žiadna stávková nemá žiadnu super akciu ako Tipsport 2 roky dozadu s 20€ live stávkamai, ale aj tak si niečo zahrám. Lákajú ma aj netradičné stávky na počet striel, vylúčení, gólov v presilovkách či BODOV jednotlivých hráčov, súpisky sú tu http://sport.aktuality.sk/c/214796/pozn ... a-mcdavid/
celaskon5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa celaskon5 »

Ahojte, rád by som si založil účet niekde na stávkovanie, ale nemám vôbec prehľad ktorá je najlepšia a prečo. Moja podmienka aby sa všetko aj otvorenie účtu riešilo z domu a nemusel som ísť na pobočku. Ďakujem za Vaše rady
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

celaskon5: Bez navstevy to ide snad vsade. Kedysi to neslo vo Fortune, ale dnes by to uz malo ist. Neda sa povedat, ktora je najlepsia. Jedna ma v ponuke strelcov golov, ina ma lepsie bonusy, dalsia ma lepsie kurzy na hadzanu, dalsia nema daku druhu ligu v basketbale atd... Preto ludia, ktori tipuju, tak maju ucty v niekolkych stavkovych, aj v desiatich. A hlavne taki, ktori robia surebet, tam treba ucet v pohode aj v 10-20 stavkovych mat.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Ak z tých, čo pôsobia na Slovensku, tak Fortuna a Tipsport sú úplne v pohode. Zaregistruješ sa, a automaticky ti potom príde aj členská karta, nič nemusíš viac riešiť ani nikde behať. Hneď môžeš po registrácii online tipovať. Majú prehľadné graficky pekné stránky, širokú ponuku, aj v pohode kurzy. A takisto rýchle vyhodnocovanie tiketov, ako aj bezproblémové vklady a výbery. Tipujem v oboch už veľa rokov, a nemám jedinú výhradu k ani jednej z týchto stávkových.

Naopak vysoko neodporúčam Niké. Slabé kurzy, a robia tam všemožné machinácie, dokonca známemu len tak znížili výhru raz na už vsadenom tikete výhernom (čo je fakt sila a nechápem ako je niečo také vôbec možné, ale stalo sa to). A celkovo šéf Niké je (domysli si) ... a proste robia tam rôzne oje*** na stávkujúcich.
Rovnako neodporúčam ani menšie stávkové na Slovensku tipu Doxxbet, VictoryTip a pod., ktoré majú problém aj so svojím kapitálom a pri vyššej výhre môžeš mať tiež rôzne machinácie s vyplatením.

Takže v zhrnutí Fortuna alebo Tipsport, alebo potom zahraničné (naj je asi Bet365).
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Niké dnes domotalo kurzy na počet gólov Kanady proti Maďarom, stihli to ale zablokovat ešte skôr, ako som podal :/
Prílohy
x.png
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

jason007x: Islo to podat v piatok len do 15:15, kym nezacali zapasy, potom to stiahli. Tipsport nieco nahodil, ale napriklad Rusi ci Kanadania neboli v ponuke este ani v sobotu doobeda. Fortuna to vyhodila, takze som dal Panarina strelca a Ducheneho na bodovanie za 7 eur, vyhra 950 eur. Uvidime.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

gratulujem hojko? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Uvidime, do konca MS daleko :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja ze iba na zapasy co boli vcera/predvcerom :D

bodovanie celkom realne, strelca tazko tipovat, Panarin je logicka volba aj ked sa natiska Mozyakin alebo Hall z Kanadskeho vyberu
mumbojumbo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mumbojumbo »

https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/ ... index.html
Ako to tito machri strielaju tak presne? Co beriete pri stavkovani v uvahu? Ja sa sustredujem predovsetkym na posledny odohrany zapas timov a podla toho sa rozhodujem. Hram jeden zapas na tiket cez bet365 a ziadne kombinacie.
Zamknuté