Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
LukeSkCzEnDeRuPl
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Áno
Ďakujem veľmi pekne
tak dlho som to hľadal
Hneď si to stiahnem 
-
lubka.pešková
Novice
ahojte, hľadám názov filmu - bol v ňom mladý muž, ktorý sa vedel premiestňovať - keď k nemu prišiel nejaký agent odhalil ho tak, že mal okolo kľučiek pavučiny - nepoužíval ich. Bol prenasledovaný, myslím, že aj jeho mama ho chcela zabiť.
-
lubka.pešková
Novice
áno presne
ďakujem
Ahojte,
hľadám názov myslím, že to bola krátka filmová séria alebo pár dielny seriál. Dávali to tak cca 10 rokov do zadu na STV.
Bolo to približne o tom, že mladého chalana nabral "vedec" na "vesmírnu/časovú" loď a čo diel tak sa ocitli na inej planéte/svete.
Planéta obrov viem že tam bola, potom nejaká rytierska doba kde bol dinosaurus/ako drak. Hralo sa to na také scifi/fantasy celé.
Neviem či tam s nimi necestovala aj nejaká bojovníčka alebo žena.
Ďakujem
hľadám názov myslím, že to bola krátka filmová séria alebo pár dielny seriál. Dávali to tak cca 10 rokov do zadu na STV.
Bolo to približne o tom, že mladého chalana nabral "vedec" na "vesmírnu/časovú" loď a čo diel tak sa ocitli na inej planéte/svete.
Planéta obrov viem že tam bola, potom nejaká rytierska doba kde bol dinosaurus/ako drak. Hralo sa to na také scifi/fantasy celé.
Neviem či tam s nimi necestovala aj nejaká bojovníčka alebo žena.
Ďakujem
Nemoze to byt niektora z novsich serii Doctor Who? Skus si pozriet hlavnych predstavitelov, ci niekoho nespoznas: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Doctor_(Doctor_Who)
Serial som nevidel, tak neviem ci tam boli take epizody, ale podla popisu to celkom zodpoveda.
Ak ta tato tema bavi, daj si Rick and Morty
Serial som nevidel, tak neviem ci tam boli take epizody, ale podla popisu to celkom zodpoveda.
Ak ta tato tema bavi, daj si Rick and Morty
Nie, Doctor Who to nebol .... skúšal som aj googliť ale nepodarlo sa mi to nájsť zatiaľ.
Ahojte, hľadám názov filmu, hral tam myslím Alain Delon film sa volal nejak dievčenským menom ako Júlia alebo niečo také. Išlo o to, že mladý vojak sa zaplietol s generálovou ženou, ten ho vyzval na duel v ktorom umrel, na konci Alainova priateľka skáče z balkóna.. Ďakujem K istá
ano
Ďakujem
Neviem si spomenúť na film. Išlo od dvoch školákov v usa ktorí sa bavili konštrukciou rakiet a ich vypúšťaním. Ich rodičia robili v uhelnom dole a nechceli ich podporovať tejto záľube až jeden sa dostal s jednou raketou až na jedenu súťaž.
Pheonix: October sky:
Ahojte, uz dlhsie hladam film, ktory som videla asi pred 20 rokmi.Bol o dievcatku myslim,ze menom Anna,ktora bola niecim vynimocna (myslim). Pamatam si,ze ju zavreli do nejakeho ustavu kde zistila, ze je tam vela dievcat,kt. vyzeraju ako ona a aj sa rovnako volaju. Pustali im tam aj nejaku hudbu, z kt. jej bolo zle. Myslim,ze vsetky dievcata chceli zabit a tuto Annu zachranila jedna zena, asi sestricka v tom ustave. Na konci filmu si dievca vybralo meno Eva/Eve.
Pouzivam dost " myslim si" pretoze si ten film az tak nepamatam, zanechal vo mne skor silny pocit a chcela by som ho viediet este raz.
Vdaka ak by ste v mojom popise nasli nejaky znamy/neznamy film.
Pouzivam dost " myslim si" pretoze si ten film az tak nepamatam, zanechal vo mne skor silny pocit a chcela by som ho viediet este raz.
Vdaka ak by ste v mojom popise nasli nejaky znamy/neznamy film.
Prosím vás o názov serialu. Ide tam o to ze ludia prezili na obeznej drahe po utoku atomovkami a posielaju na zem napred svoje deti urcity pocet ze ci je zem obyvatelna
PLS HLADAM FILM
Caute hľadám film v ktorom žena porodí postihnutú dcéru a otec to dievča dá do deckeho domova a výchova ju sestrička s toho domova a otec si ju bude fotiť od malička až po dospelost nakoniec otec zomre a matka zo synom upratuju jeho kanceláriu kde nájdu tajné fotky jej dcéry a jeho sestry ale nevedia to pretože otec povedal doktorovi aby povedal žene že to dievčatko potratila nedávno to išlo aj v TV....kto to videl Prosím povedzte mi názov ďakujem veľmi pekne
Caute hľadám film v ktorom žena porodí postihnutú dcéru a otec to dievča dá do deckeho domova a výchova ju sestrička s toho domova a otec si ju bude fotiť od malička až po dospelost nakoniec otec zomre a matka zo synom upratuju jeho kanceláriu kde nájdu tajné fotky jej dcéry a jeho sestry ale nevedia to pretože otec povedal doktorovi aby povedal žene že to dievčatko potratila nedávno to išlo aj v TV....kto to videl Prosím povedzte mi názov ďakujem veľmi pekne