MS v hokeji 2016
Re: MS v hokeji 2016
Spravne....
A konecne dakto napisal i to co si o tom "cirkuse" myslim i ja.
A najsmutnejsie, ze tento narod vie byt narodom "patriotov" iba dva tyzdne. Ved je to az trapne kolko tu mame odrazu vlajockarov...
A konecne dakto napisal i to co si o tom "cirkuse" myslim i ja.
A najsmutnejsie, ze tento narod vie byt narodom "patriotov" iba dva tyzdne. Ved je to az trapne kolko tu mame odrazu vlajockarov...
1. Nekompetentný tréner, egocentrik a nervák. Ja teda neviem, ale koučovanie chudobných detičiek je síce záslužná činnosť, ale nie predpoklad na koučovanie reprezentácie.
2. Výber je aký je, nehovorím, že sú to všetko zlí hráči, ale jasne cítiť "Slovan uber alles" . Vzťahy v repere sú úplne ostrasné a to aj medzi hráčmi.
Môžeme sa tu hrať na fans a nefans a neviemčo. Slovenský hokej je v brutálnych sračkách a nejakou zotrvačnosťou ešte pôjdeme A-čko a vlastne pôjdeme ho dovtedy, kým sa budú držať U-xy výbery v najsilnejších kategóriách. Akonáhle začneme vypadávať tam, volajte farára na pohreb slovenskému hokeju.
Neviem, kto a či tu to písal, ale myslím, že za súčasného stavu byť v B-čku tak tiež som si nie istý, že dokážeme vybojovať postup.
2. Výber je aký je, nehovorím, že sú to všetko zlí hráči, ale jasne cítiť "Slovan uber alles" . Vzťahy v repere sú úplne ostrasné a to aj medzi hráčmi.
Môžeme sa tu hrať na fans a nefans a neviemčo. Slovenský hokej je v brutálnych sračkách a nejakou zotrvačnosťou ešte pôjdeme A-čko a vlastne pôjdeme ho dovtedy, kým sa budú držať U-xy výbery v najsilnejších kategóriách. Akonáhle začneme vypadávať tam, volajte farára na pohreb slovenskému hokeju.
Neviem, kto a či tu to písal, ale myslím, že za súčasného stavu byť v B-čku tak tiež som si nie istý, že dokážeme vybojovať postup.
Ak niekto este pocita...
http://www.ta3.com/clanok/1083616/ako-s ... cesta.html
"Na účasť v play off nemusí Cígerovým zverencom stačiť ani trinásť bodov, ale za istých, málo pravdepodobných okolností môže stačiť aj sedem."
Zajtra zapas Nemecko - Bielorusko, ci vyhra jeden ci druhy, ak potom vyhra nad Madarskom, tak nam nebude stacit ani 1 vyhra nad USA, zaroven tiez nesmu vyhrat ten dalsi zapas, takze idealne ak by Bielorusi zajtrajsi zapas vyhrali po predlzeni.
Prip. preskocit USA, ta vyhra nad Madarmi, bude mat 9, nasledne by prehrali s Nemcami a my by sme ich zdolali, mali by sme byhodu vzajomneho zapasu a stacila by nam jedina vyhra.
Snivam, viem, ale ja si to predsa mozem dovolit, nie?
Inak co hovorite na Cechov? Tiez nemaju idealny tim, v com je podla vas rozdiel?
http://www.ta3.com/clanok/1083616/ako-s ... cesta.html
"Na účasť v play off nemusí Cígerovým zverencom stačiť ani trinásť bodov, ale za istých, málo pravdepodobných okolností môže stačiť aj sedem."
Zajtra zapas Nemecko - Bielorusko, ci vyhra jeden ci druhy, ak potom vyhra nad Madarskom, tak nam nebude stacit ani 1 vyhra nad USA, zaroven tiez nesmu vyhrat ten dalsi zapas, takze idealne ak by Bielorusi zajtrajsi zapas vyhrali po predlzeni.
Prip. preskocit USA, ta vyhra nad Madarmi, bude mat 9, nasledne by prehrali s Nemcami a my by sme ich zdolali, mali by sme byhodu vzajomneho zapasu a stacila by nam jedina vyhra.
Snivam, viem, ale ja si to predsa mozem dovolit, nie?
Inak co hovorite na Cechov? Tiez nemaju idealny tim, v com je podla vas rozdiel?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Češi idú ako pilka. pravdupovediac som to od nich necakal, ale ukazali obrovsku mentalnu silu hlavne ked ototcili zapas so Svedmi. Nemaju ziadny hviezdny kader, vlastne len 2-3 "tahunov", ktorych doplnaju velmi vhodne vybrati hraci. Uvidime kam to dotiahnu, ale fandim im.
Sklamanim su podla mna vysledky a hra Svedov..mozno sa este rozbehnu
Sklamanim su podla mna vysledky a hra Svedov..mozno sa este rozbehnu
Češi budú vo finále
-
guess.whoo
Redeemer
to si nemyslim, ale budu v top 4..podla mna prave na tom 4tom mieste
Nemám rad Cechov aj ked som na pol Cech a študoval som tam, ale taka bojovnosť sa nevidi a neni to o jednom zapase. Ak sa nic nestane napr. zranenie, nema ich kto zastaviť momentalne
-
mirak2
Hardcore addict
imho Cechov mozu zastavit iba Fini alebo Kanadania.
-
guess.whoo
Redeemer
a presne tych dvoch tipujem, ze ich aj zastavia..kanada v semifinale a potom fini v boji o 3 miesto
-
jason007x
Light Professional
Podľa mňa majstri sveta budú tento rok Fíni.
-
guess.whoo
Redeemer
vela napovie ich zapas s kanadou
Zabúdate na Rusov. Oni sa vedia rozbehnúť a sú doma.
Pravda, ak sa stretnu s Rusmi, uz to bude uplne iny zapas, navyse dnesny zapas s Kazachstanom nie je vobec idealny, prave dostali gol na 2:1, bude to este zaujimavy zaver zapasu (ale aj celeho playoff).
EDIT: Nakoniec to zvladli, dali do prazdnej, 3:1.
EDIT: Nakoniec to zvladli, dali do prazdnej, 3:1.
8:0 môj tip.
hah ten kurz uz trochen klesol
aspon symbol. golik daju
- Prílohy
-
- ms.jpg (5.22 KiB) 1098 zobrazení
5:0 pre Kanadu je moj tip, ale bol by som poteseny, ak by dokazali uhrat vyrovnanu partiu, cim by zaskocili suoera a nedajboze vyhrali. Z triezveho pohladu vsak tipujem 5:0.
Maďari super výhra nad BLR
-
jason007x
Light Professional
Hento čo Dravecký nedal z metra do prázdnej..... 
-
Shamway
Professional
nevadi, da nabuduce