Kupil som davnejsie cez net (striebornu retaz na krk) mam ju cca 3mesiace a vcera som si vsimol ze mi z nej akosi mizne farba (striebro
Strieborna retaz na krk (poskodenie)
-
Miley Cyrus
Light Star
Strieborna retaz na krk (poskodenie)
Ahojte
Kupil som davnejsie cez net (striebornu retaz na krk) mam ju cca 3mesiace a vcera som si vsimol ze mi z nej akosi mizne farba (striebro
) zacina spod toho vykukovat cervena farba... wtf
typek mi tvrdil ze je postriebrena, bola za dost lacna ,zachovala, pekna, mam viacero striebornych retiazok a vyzerala ako strieborna no pravdepodobne to nieje ani chirurgicka ocel ale nastriekane niecim co sa leskne ako striebro a dlhodobym nosenim sa to pocase zacne zmyvat... Otazka znie ci sa to da nejako zachranit alebo ci sa da niecim nastriekat alebo dat ju postriebrit???
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strieborna retaz na krk (poskodenie)
A chlapik co nato od ktoreho si kupoval? Predsa by mal vediet, co ti predal, co pravdepodobne vie
ta asi dobre osudil.
Nie som taky bohaty, aby som si kupoval lacne veci. U teba to plati krasne a vystizne. Kupil si daku nastriekanu kravinu, mozno nieco co Rumuni predavaju ma dialniciach, akoze striebro co stoji 300 eur, pre teba len 60 eur a skutocna hodnota 10 eur.
-
Miley Cyrus
Light Star
Chlapika by som mohol kontaktovat cislo mam (ale zbytocne) pravdepodobne by nezdvihol alebo by to ignoroval...
osudil - ak myslis odrbal tak prave ze ani nie lebo, ako som pisal hore cena bola dost nizka... za taku cenu by som kupil retaz z chirurgickej ocele a nie postriebrenu...
osudil - ak myslis odrbal tak prave ze ani nie lebo, ako som pisal hore cena bola dost nizka... za taku cenu by som kupil retaz z chirurgickej ocele a nie postriebrenu...
Tak preco si si nekupil retaz z chir. ocele, ale si si radaej kupil daku fejkovu akoze striebornu retaz?
-
typek61
Darca
co ho stale linčujete?
ved co kupil to ma,ja na tvojom mieste by som sa na to vykaslal.lebo druhy krat sa ti to zase stane a stale to striebrit asi nema zmysel
-
Miley Cyrus
Light Star
nj sak ja sa hlavne pytam ci sa to da postriebrit alebo inak zachranit...
to ze ma oblbol som vcera zistil... ale pisal som uz vysie ze cena bola nizka... za taku cenu idu aj chirurgicke takze namne nezarobil...
to ze ma oblbol som vcera zistil... ale pisal som uz vysie ze cena bola nizka... za taku cenu idu aj chirurgicke takze namne nezarobil...
-
vendo
Guru
lmao to co mas ty je nejaky namalovany medeny drat
zarobil, slusne
zarobil, slusne
-
hojko
Site Admin
Vidis, chcel si chodit ako kapo, teraz chodis ako vandrak 
-
Miley Cyrus
Light Star
Este raz... "Otazka znie ci sa to da nejako zachranit alebo ci sa da niecim nastriekat alebo dat ju postriebrit???"
Pre rodicovske dohovory som tu temu nezakladal... to ze ma odrbal som zistil aj sam... tazko povedat ci namne zarobil, mozno par eur ,kedze netusim kolko taka biza moze stat...
admin: zato ze som si kupil retiazku tak som chcel byt KAPO???
nechapem ta, mam aj ine strieborne retiazky aj zlatu nosim to roky... kolko ludi nosi retiazky alebo iny sperk??? Tu hrdzavu retiazku teraz samozrejme nenosim ale zvazujem co snou...
Nazor typu: A-kupil som jazdene auto a nesenia mi kolesa v technickom...
B-Chcel si sa vyvazat ako kapo teraz budes chodit peso...
Pre rodicovske dohovory som tu temu nezakladal... to ze ma odrbal som zistil aj sam... tazko povedat ci namne zarobil, mozno par eur ,kedze netusim kolko taka biza moze stat...
admin: zato ze som si kupil retiazku tak som chcel byt KAPO???
Nazor typu: A-kupil som jazdene auto a nesenia mi kolesa v technickom...
B-Chcel si sa vyvazat ako kapo teraz budes chodit peso...
-
hojko
Site Admin
Prirovnanie s autom si moc nevystihol. Lepsie by bolo, ak by si to prirovnal takto: Chcel som si kupit Mercedes, aj som si ho kupil, bol za dobru cenu. Ale z Mercedesu sa vyklula hrdzava Lada, ktora mala len znaky Mercedesu na maske, zadnej kapote a volante.
-
vendo
Guru
zachranovat crep sa neoplatiOtazka znie ci sa to da nejako zachranit alebo ci sa da niecim nastriekat alebo dat ju postriebrit???
nastriekat si myslim ze je hlupost lebo po case mas to iste
postriebrit crep je uplna idiotina
keby si aspon vedel co je zaklad, dajme tomu, ale ty ani netusis co to je takze cokolvek do toho "investovat" je strata