Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
Ale že... dosť dôveryhodne to znelo
. A dáva to logiku... videl som bláznov, ktorý šli za sanitkou a využili to, že všetky autá sú bokom, ale prečo by niekto šiel pred sanitkou?

-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
bol som prave na kruhaci pri slovnaftke/kauflande ked tam prichadzali a tiez som si hovoril, ze aky debil to musi byt a potom pozeram, ze je to vsade na internetoch...200-300e pokuta pre neho bude nic a ak este toto tvrdi tak jednoznacne odobrat vodicak a psychotesty
-
Andi_Cibula
Addict
Ale šak samaritán jasne povedal, že pomáhal sanitke ! 
V prvom rade, takýmto ľudom odobratie VP nezabráni šoférovať auto.
V druhom rade, treba upraviť zákon tak aby za jazdu s odobratym VP bola velmi velka pokuta alebo natvrdo.
V druhom rade, treba upraviť zákon tak aby za jazdu s odobratym VP bola velmi velka pokuta alebo natvrdo.
Policia zacala trestne stihanie voci vodicovi co blokoval sanitku - http://www.konzervativnyvyber.sk/video- ... nie/52177/
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Skoda, ze nezavolali policiu skor, ale asi to teda netrvalo dlho. A zas ako vacsinou ozraty sofer to prezil.
Skoda,ze netrafila kamion,pi*a ozrata vychodniarska.
Video je uz aj na youtube, Nko k tomu dodava, ze to policia uvolnila ako varovanie:
https://dennikn.sk/474387/takto-soferuj ... o/?ref=tit
Skoda, ze sa nerozbila niekde o strom. Presne kvoli takymto pripadom si vacsina ludi v pripade nehody opiteho bez ucasti inych osob vydychne. Najhorsie je to, ze ti za nou v podstate nemohli nic urobit, aby tomu zabranili.
https://dennikn.sk/474387/takto-soferuj ... o/?ref=tit
Skoda, ze sa nerozbila niekde o strom. Presne kvoli takymto pripadom si vacsina ludi v pripade nehody opiteho bez ucasti inych osob vydychne. Najhorsie je to, ze ti za nou v podstate nemohli nic urobit, aby tomu zabranili.
Mohli ju vytlacit z cesty, ved za vinu by to zrejme aj tak islo jej, s 2.5 promile by tazko veril niekto jej argumentom 
Zasa ber to aj z pohľadu tých ľudí za ňou. Bol by si ochotný riskovať a rozbiť si auto (v tom lepšom prípade) kvôli takej pi*i? Ako beriem do úvahy, že spôsobila vážnu dopravnú nehodu, pri ktorej zomrela nevinná mladá vodička. Ale čisto teoreticky, mohlo to skončiť aj tak, že oni by ju chceli vytlačiť, no nakoniec by ich tá pi*a ožratá vytlačila, a miesto jednej mŕtvej, by bolo viac zranených, alebo taktiež mŕtvych. V takomto prípade je veľmi ťažké správne sa rozhodnúť a rýchlo reagovať.
Novy relativne bezpecny Peugeot verzus starsi Citroen. Silnejsi vyhrava. Smutne.
-
vendo
Guru
to som zvedavy na ten trest...
ale za bieleho dna soferovat s 2.5 promile... to musi mat riadne pomiesane v tej hlave
ale za bieleho dna soferovat s 2.5 promile... to musi mat riadne pomiesane v tej hlave
Ťažko polemizovať...
Len škoda že nechytila v protismere kopcom naloženú Tatru 815. Len by ju zbalili, pozametali z cesty telové tekutiny a odniesli preč. Takto to schytala nevinná osoba.
Alkohol za volantom by som trestal absolútne najprísnejšie zo všetkého. Viac ako 1 promile a tvrdá basa, žiadne 3x a dosť, rovno zákaz činnosti na 10 a viac rokov alebo ešte lepšie doživotne.
Len škoda že nechytila v protismere kopcom naloženú Tatru 815. Len by ju zbalili, pozametali z cesty telové tekutiny a odniesli preč. Takto to schytala nevinná osoba.
Alkohol za volantom by som trestal absolútne najprísnejšie zo všetkého. Viac ako 1 promile a tvrdá basa, žiadne 3x a dosť, rovno zákaz činnosti na 10 a viac rokov alebo ešte lepšie doživotne.
http://auto.sme.sk/c/20177279/na-peugeo ... -km-h.html
229 km/h na dialnici, pokuta zaplatena na mieste (zrejme kartou) a ide sa dalej.
229 km/h na dialnici, pokuta zaplatena na mieste (zrejme kartou) a ide sa dalej.
Tak pridám moju skúsenosť. Raz večer som sa vracal z volakade a predo mnou rovnakým štýlom kluckovalo auto od krajnice po krajnicu v rozmedzí od 40 do 100.
Jeden si ho trufol predbehnúť a vyšlo mu to.
Ja sa mam rád a cítim sociálne tak som zavolal PZ SR, ze predo mnou ide niekto nadrbany ako stolverka a nech s nim niečo robia lebo to skončí zle.
Ešte som ani nepolozil a dotyčný v snahe odbočiť z hlavnej skončil v jarku. Rýchlosť nebola už veľká možno 20.
Nezastavil som hoci áno viem ze by som mal ale nebudem sa ja zjedat s nejakým ozratym fasingerom. Tipujem ze to uhral ze ani nesoferoval.
Jeden si ho trufol predbehnúť a vyšlo mu to.
Ja sa mam rád a cítim sociálne tak som zavolal PZ SR, ze predo mnou ide niekto nadrbany ako stolverka a nech s nim niečo robia lebo to skončí zle.
Ešte som ani nepolozil a dotyčný v snahe odbočiť z hlavnej skončil v jarku. Rýchlosť nebola už veľká možno 20.
Nezastavil som hoci áno viem ze by som mal ale nebudem sa ja zjedat s nejakým ozratym fasingerom. Tipujem ze to uhral ze ani nesoferoval.
Keby si zastavil, vedel by si svedčiť, že to bol on.. a zároveň by si dostal aj ty pokutu za telefonovanie za volantom.
-
guess.whoo
Redeemer
begbee by povedal, ze zastal aby zavolal a potom ho dobehol. zastat si mal
-
Grim
Darca
To je blbosť. Môžeš porušiť zákon, pokiaľ jeho porušením odvraciaš nebezpečenstvo väčšie, ako to, ktoré vzniká tvojim porušením. Neviem ako to presne napísať, ale môžeš za jazdy zavolať na políciu beztrestne, pokiaľ ohlasuješ niekoho, kto závažným spôsobom porušuje predpisy a ohrozuje bezpečnosť.
To mi nejak palica nebere, 308 SWčko predsa nemôže vytlačiť 229 km/hheker napísal:http://auto.sme.sk/c/20177279/na-peugeo ... -km-h.html