Ahojte ,
hľadám nejakého programátora , čo by vedel spraviť aplikáciu na správu objednávok.
Napr. ja ako admin zadám objednávky pre mojich pracovníkov - objednávky by sa automaticky zoraďovali. Moji zamestnanci sa prihlásia cez aplikáciu a ukážu sa im aktuálne objednávky v daný deň plus budú môcť pozerať históriu ale aj budúcnosť a písať do nich , koľko kusov a kam majú pripravené ...
Sú to všetko jednoduché objednávky , ktoré zadávam ja , aplikácia bude len slúžiť na komunikáciu v tíme .. Aby som ja vedel skontrolovať a kolegovci medzi sebou vedeli kam čo treba dodať ..
Viac info cez správu alebo súkromne ak by sa dalo v TT , HC , NR , GA.
Ohľadom ceny - je to všetko otázka dohody / Vašej ponuky , keďže si ani len neviem predstaviť či takéto niečo je jednoduché / veľmi zložité vytvoriť.
Ďakujem
Kontakt :
[email protected]
I,H : Programátora - aplikácia na pc aj Android
-
ChallengerQo
Expert
Re: I,H : Programátora - aplikácia na pc aj Android
Ahoj Matus,
prosim, nenechavaj si robit appku na mieru. Neviem ako si na tom ty alebo tvoj tim s anglictinou, no ak to nie je problem tak sa radsej pozri po nejakych existujucich rieseniach. Skus vygooglit nieco v zmysle "order management tool" alebo "software for order management" (v slovencine nieco ako "evidencia objednavok program", tiez co pozeram tak nejake riesenia existuju).
Preco je blby napad nechat si robit appku na mieru? Pretoze pokial nie si velka firma, nemas dostatocny kapital alebo nevies uplne presne co chces, tak na tom pravdepodobne spalis vela penazi. V idealnom pripade to aspon bude ako tak fungovat. V tom horsom pripade to nemusi fungovat vobec, pripadne ti to bude robit problemy.
Takze suma sumarum, za peniaze co by si investoval do vyvoja si budes pravdepodobne moct kupit platenu verziu/ subscription, software bude kvalitnejsi (pretoze ho zrejme bude pouzivat viac ludi) a budes ho mat hned. Radsej niekomu zaplat, nech ti pomoze najst co potrebujes.
Martin
prosim, nenechavaj si robit appku na mieru. Neviem ako si na tom ty alebo tvoj tim s anglictinou, no ak to nie je problem tak sa radsej pozri po nejakych existujucich rieseniach. Skus vygooglit nieco v zmysle "order management tool" alebo "software for order management" (v slovencine nieco ako "evidencia objednavok program", tiez co pozeram tak nejake riesenia existuju).
Preco je blby napad nechat si robit appku na mieru? Pretoze pokial nie si velka firma, nemas dostatocny kapital alebo nevies uplne presne co chces, tak na tom pravdepodobne spalis vela penazi. V idealnom pripade to aspon bude ako tak fungovat. V tom horsom pripade to nemusi fungovat vobec, pripadne ti to bude robit problemy.
Takze suma sumarum, za peniaze co by si investoval do vyvoja si budes pravdepodobne moct kupit platenu verziu/ subscription, software bude kvalitnejsi (pretoze ho zrejme bude pouzivat viac ludi) a budes ho mat hned. Radsej niekomu zaplat, nech ti pomoze najst co potrebujes.
Martin