Kupil som novy WD elements s vlastnym napajanim, reku na stol, vsetko zapojil. Disk ide bez problemov, prenosova rychlost nejakych 135 - 150 MB za sekundu no krasa. ALE !!! pozeram ho prave aj v HD tune trial kde mi NIC zatial nevypisuje vsetko OK.
Disk vydava taky divny zvuk a tento zvuk zneje ako take bum, bum bum, je to dunivy zvuk, a prenasa sa to do stola. Klasicky je postaveny, vodorovne tak ako ma. Tichucko si vibruje asi ako kazde zariadenie ktore sa toci, ale okrem toho robi sem tam proste take dunive zvuky, nie je to moc hlasne, ale pocut to aj bezne. horsie je ze pri tom bum to da celkom dobru vibraciu rovno do stola. ja pisem na klavesnici a normalne citim ako sa to cele zachveje, cely stol. Asi ako keby ste prilepili lepiacou paskou staru nokiu o stol a ta silno zavibrovala. No cisty konec. Tak neviem co teraz. v zivote ziaden disk co som mal nerobil takyto zvuk, Klikacky to hej, aj to potom klaklo, ale tento je cisto novy .... tak som z toho na nervy. Viete poradit co s tym diskom, akoze je to normalne zeby dunel ?