The Elder Scrolls V: Skyrim

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lukostrel77
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

hrban napísal:750Ti ti utiahne takmer čokoľvek.

Len bude treba dať FPS cap na 50FPS aby to netrhalo.
Aké mody by si odporucil?
Nemusí ich byť vela chcem neaké na zlepšenie grafiky...
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

post2193839.html#p2193839

začni čítať odtiaľto, je tam komplet návod ako inštalovať a čo inštalovať. Odporúčam ako prvé rozchodiť ENB a k tomu RealENB.
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

Okej zajtra sa stým pohrám díky......
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Rethon »

Ano! Remaster Skyrimu potvrdený. Jedna z mojich najobľúbenejších hier. V podstate taký jeden z mojich menších snov je zarobiť si nejaké peniaze, zavrieť sa niekde doma a hrať Skyrim aspoň pol roka v kuse, každý jeden deň, neskutočne si to užiť, a o nič sa nestarať. A potom sa vrátiť späť k "normálnemu" životu. Pekný sen však? :)

http://www.gamespot.com/articles/skyrim ... 0-6440731/
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Aha, aha, aha...

To by mohlo byť zaujímavé, síce týždeň už modujem Skyrim, keďže som dostal chuť, v podstate som skončil (cca 250 módov, z toho takmer 200 aj s nejakým pluginom) ale nenaštvala tá správa - príde mi to divné robiť remaster, keď podľa výpočtov mal prísť proste nový TES, ale aj tak...

Čo je super je a bude to, že to preberie modovaciu komunitu, i keď najkvalitnejšie módy sú aj aktuálne stále prekladané, no niektoré parádne zapadli prachom, teraz, verím, vrátia sa do aktuálnosti

zaujímavé bude avšak sledovať, čo sa stane so všetkými Weather módmi (Climates of Tamriel, Vivid Weathers, Purity,...), Lighting módmi (RLO (môj najobľúbenejší, no už dávno neaktualizovaný), ELFX, ELE,...), so samotnými ENB - Boris bude musieť podľa mňa prerobiť celé ENB pre adaptáciu na nové shadere, nehovoriac o samotných presetoch...

Každopádne som zvedavý, vidím tam skvelé posuny v rámci vanilly, naozaj pekné, bude to v podstate ako implementácia shaderov na úrovni ENB priamo do engine-u...avšak je to zase len remaster, takže som aj trošku skeptický..

Nakoniec, hovoria o grafike ale nejde len o tú, zoberme si, že Skyrim má obrovské nedostatky v hrateľnosti, animácie, fyzika objektov, engine bugy, gameplay nelogika a stovky ďalších problémov

Uvidíme, či implementujú niečo, čo nám počas rokov priniesli Unofficial Skyrim Patche (teraz USLEEP - Unofficial Skyrim Leg.Edi. Patch), Frostfall, Camping, DynDOLOD (dynamické nagenerovanie parádneho LOD), rôzne módy, ktoré pridali random NPC, keďže tých NPC v hre nikdy až tak veľa nebolo, NPC z frakcií, nejaké random boje, napadnutia banditmi, opravy zvukov, teda pridanie a vylepšenie,...

Asi len...uvidíme, čo ?
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

ževraj nič moc to nebude - http://diit.cz/blog/skyrim-special-edit ... rvni-dojmy (ale je to "len" blog)
DropDead
Addict
Addict

Ono celá táto situácia okolo SE nie je nic moc. Proste ďalšia stará hra, ktorá dostala niečo nové ale aj tak je to stále tá stará hra a tu to platí dvojnásobne. Osobne ma to neštve, no ani sa neradujem, ja si len osobne myslím, že je neskoro, modding komunita to skôr, či neskôr zabalí, už nebudú mať na to celé energiu. Väčšina módov je teraz zaseknutá na mieste práve kvôli absencii SKSE, čo potrvá.

Ja za týmto celým vidím skôr to, že sú asi vyhorení alebo čo...už tu mal byť nový TES a namiesto toho toto. Je možné, že nestíhajú, nemajú nápady alebo neviem čo a tak sa rozhodli pre takýto krok a zakryť tým pravý dôvod, prečo neprišlo nové TES.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Tak podla mna nikto od toho vela neocakaval. Ved kto chce na pc krasnu grafiku da si mody a tato verzia mala byt hlavne pre xbox one a ps4. Na pc to je len ako taky bonus podla mna.
DropDead
Addict
Addict

Obrovská radosť...konečne, jeden z mojich najobľúbenejších módov (a najobľúbenejší lighting môd vôbec), teraz môžu presetéri pre ENB začať riešiť aj kompatibilitu...
Priznám sa, že som práve zmazal Skyrim (ktorému som pred pár mesiacmi venoval týždeň času kvôli módovaniu, dostal to do stabilnej a parádnej podoby), skúsime to ešte raz v tejto podobe.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Na steame je velmi dobrá zlava na pôvodný skyrim so všetkými datadiskami. Budem môcť po zakúpení urobit zadarmo upgrade na special edition?
DropDead
Addict
Addict

Jop, nie je dôvod, prečo by to nemalo ísť.
Solo_Kamen
King
King

nefunguje to...

//autoeditácia príspevku (24 Nov 2016, 13:06)
už som zažiadal o vrátenie penazí, počkám si až bude SE v zlave.

Akcia sa skončila 28. októbra, ak by niekto náhodou chcel urobit niečo také neuvážené, ako ja :D
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

na g2play za 32€ btw, ale aj tak je to drahé https://www.g2play.net/category/31221/t ... steam-key/

a obyčajný s DLC za 10€ https://www.g2play.net/category/1231/th ... steam-key/

//autoeditácia príspevku (24 Nov 2016, 15:26)
btw ja mám aj special edition neviem akým zázrakom.
a to som kupoval len obyčajný skyrim a DLC.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Vlastníci legendary edition na steame mali zdarma upgrade na special edition.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ale už asi nemajú, keďže Solo_Kamen refunduje :D
btw legendary majú stále na g2play za 10€.
DropDead
Addict
Addict

Ono je to zvláštne, našiel som prípady, kde človek, čo mal všetko okrem Heartfires nedostal upgrade na SE a chalan len s Dawnguardom dostal upgrade...
Solo_Kamen
King
King

OK, takže až teraz je Skyrim Special edition na Steame v zlave :D

//autoeditácia príspevku (10 Dec 2016, 21:22)
*BUMP*

Nepoznáte nejaký mod na degradáciu zbraní a brnenia? Teda, mám tým na mysli, že ked do mna niekto mláti 20 minút vkuse, tak sa mi zhorší stav brnenia a v krajnom prípade sa úplne zničí. Ten, čo som používal predtým vyžaduje script extender a ten ešte nie je naportovaný na novú verziu skyrimu.
mechno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mechno »

Cau, chcem si kupit skyrim vedeli by ste poradit aku verziu mam kupit?(este som to nehral)
DropDead
Addict
Addict

Je to len a len na tebe, rozhodni sa čisto podľa ceny
Skyrim Legendary (kompletka non-Special edícia) - https://www.instant-gaming.com/en/209-b ... y-edition/
Skyrim Special - https://www.g2a.com/the-elder-scrolls-v ... lobal.html

Pokiaľ nechceš veľa míňať, zober Legendary, ak ťa chytí chuť na módovanie (trebárs len grafika, teda textúry, ENB, lighting módy),...tak máš už všetko dostupné a ready-to-rock.
Ak ťa to zaujíma viac, chceš mať možno lepší vanilla (žiadne módy) zážitok, módovať to hlavne v budúcnosti, tak Special je pre teba.

Ja na tvojom mieste by som nevedel, do čoho ísť tiež, no ja mám rád RPG, ja by som asi šiel do Special a užil si priestor, kedy je možné ešte udržať prehľad o módoch a nevnoriť sa len do tej nekonečnej priekopy módov, z čoho sa vysomáriť je hodné majstra svetla.
mechno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mechno »

Kupim legendary ta special je na mna moc draha :D
Btw ake mody by ste mi odporucili nemusia byt nejake graficke ale hlavne ake patche mam stiahnut(kt opravuju bugy) inak budem to hrat na gt520m takze graficke mody pokdu mimo mna :D
Napísať odpoveď