lukas9206 napísal:Mal som niekde po blízku aj tu lastúru s vyplazenym jazykom, neviem ako sa volá Ale zdrhla mi niekde.
Shellder, toho uz mam. dnes som pustil incense a pozeram, jej Pikachu. nadsenie ma preslo, ked som videl CP 35 a po prvom chyteni do pokeballu zdrhol. nech si uteka.
guess.whoo napísal:inak stava sa vam ked chytate pidgeotta tak akoby robil kridlami vietor? nedokazem ho trafit
ano. pidgeyovia a pidgeyotti su na tolko bezni, ze sa neoplati im velmi obetovat cas ani pokebally
Chystam sa aj ja na tuto psycho hru ... inak jedine co sa mi tu nelubi su tie boje, to ako rly? Mohli to spravit ako v starych pokemon emulatoroch kde ma kazdy pokemon 4 spelly a utoci sa na tahy, takto ten boj riadne skazili myslite ze ho este mozu vylepsit?
kedze cely boj je o tom ze jeden hrac pokemona ovlada, druhy nie (lebo ty si ho das do gymu a potom uz neriesis), tak to urcite nespravia na tahy, lebo by to bolo moc jednoduche.
Podla mna sa oplati pred evolvnutim pokemonov davat aj Power Up, pretoze cim vyssie CP maju, tym vyssie CP bude mat aj evolvnuty pokemon. Samozrejme zalezi od druhu, v akom je stadiu, kolko ma povodne CP atd. Do tych beznych sa to neoplati ale tych viac unikatnych podla mna ano.
mam otazku ,ked pridem k nejakemu bodu co mam na mape,priklad v nejaky pomnik co je zobrazeny obrazok na mape,nic sa nedeje,pise mi volaco ze mi chyba alebo co ,dufam ze viete co myslim,som level 3
aacid napísal:kedze cely boj je o tom ze jeden hrac pokemona ovlada, druhy nie (lebo ty si ho das do gymu a potom uz neriesis), tak to urcite nespravia na tahy, lebo by to bolo moc jednoduche.
To nevadi, ten boj by sa dal vybrainit aj lepsie kebyze chcu, napr. co si pamatam z dob pokemonovych osialov tak platili tu urcite zivelne zasady. Napr ze vodni pokemoni maju prevahu nad ohnivymi atd. kazdy zivel mal vyhodu a nevyhodu, plati to aj tu tak?
plati. kazdy pokemon podla typu, resp. kazdy utok podla typu ma vyssiu a nizsiu ucinnost ppdla toho proti akemu typu je miereny. mozno niekde vyhrabem tabulku. plati v podstate tato: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Type/Type_chart (teda aspon by mala)
dostupne na slovensku
ale este keby to tak islo, to by bolo super.. nejde lognut cez g+ a o vytvoreni konta pokemon klubu ani nehovorim. Na mobile aj na pc nula bodov..