Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
nejaký rozbor
1000 hodin nahranych a ziadny ban,pochybujem ze to zapol v poslednej hre s nim
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2016, 12:01)
odporucte mi awp training mapu,kde boti pobehuju len s nozom ,nieco vecsie a hlavne aby sa hned aj respawnovali.viem ze guardian civicil jednu taku mapu len sa mi ju vo WS nedari najst
Z toho videa od Nicka pre mna bol najhodnotnejsi tejto komentar. 
you look like the 4:3 stretched version of your profile picture now.
you look like the 4:3 stretched version of your profile picture now.
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
niekto okolo ranku MGE/DMG na nejaky ten compet? TS a mozog podmienka
ShamwaySVK na steame
ShamwaySVK na steame
to sa naozaj stalo alebo len demo ukazuje hovadiny?
Naozaj sa to stalo
VAC VAC incoming 
tu situaciu som nejak nepochopil, o co tam islo?
neviem co si o tom mam mysliet,to su uz asi prilis blbe nahody co profi hraci predvadzaju
este ako tam saskuje s crossom cez steny.ja len nechapem preco nedostavaju zakazdym novy hw,od pc po monitor a mysky,sensitivitu si moze vzdy nastavit,aj raty a podobne blbosti.
este ako tam saskuje s crossom cez steny.ja len nechapem preco nedostavaju zakazdym novy hw,od pc po monitor a mysky,sensitivitu si moze vzdy nastavit,aj raty a podobne blbosti.
Myslim, ze sa nam pomalinky v hernej scene schyluje k velkemu a mozno pre niektorych prekvapivemu skandalu, ako kedysi v cyklistike v pripade Armstronga.

Nie su to videa z lig? Teda ze hraci hraju na svojom HW?Son-Goku napísal:neviem co si o tom mam mysliet,to su uz asi prilis blbe nahody co profi hraci predvadzaju
Tu v teme sa uz davnejsie pisalo, ze na turnajoch maju jednotny HW a periferie sa kontroluju.
Neviem ci sa to este robi, imho to bolo iba pre zavretie ust verejnosti ktora sa samozrejme paranoidne namotala ze vsetcia cheatuju po par banoch no a bolo.
Pozrel som si iba prve "explanation" video no a podla toho co ten vysvetlujuci hovori som zistil len to, ze sam nema moc potuchy o tej hre. Najprv som krutil oci ked tam daval ten dgl clip ze ci to mysli vazne, ale zahral to tak nejak ze ok toto nemusi byt cheat (hovorim si chvala bohu uz som to vypinal) no vypol som to az o 2 minuty neskor.
Az mam pocit ze tito "explaineri" len mininguju views lebo kazdy 15 rocny csgo hrac to bude zrat aj s navijakom...
Si pamatam par rokov dozadu ked som sa chcel s kamosom vratit k 1.6 dopadli sme tak, ze ja som dostal ban za cheaty na jednej lige, on dostal global ban na FFP platforme teda ban na playzone, undzwei a dohrali sme. A to sme fakt zli obaja ajtak nas nejaka skupinka 15yos odsudila lebo oni maju vysvetlenie no a vysvetlenie bolo asi take ako na prvom videu.
A vobec najhorsia vec co sam nechapem ako niekto moze co i len zvazovat ze by bol cheating je ked nahodou cez stenu cross pretne panacika.
Pozrel som si iba prve "explanation" video no a podla toho co ten vysvetlujuci hovori som zistil len to, ze sam nema moc potuchy o tej hre. Najprv som krutil oci ked tam daval ten dgl clip ze ci to mysli vazne, ale zahral to tak nejak ze ok toto nemusi byt cheat (hovorim si chvala bohu uz som to vypinal) no vypol som to az o 2 minuty neskor.
Az mam pocit ze tito "explaineri" len mininguju views lebo kazdy 15 rocny csgo hrac to bude zrat aj s navijakom...
Si pamatam par rokov dozadu ked som sa chcel s kamosom vratit k 1.6 dopadli sme tak, ze ja som dostal ban za cheaty na jednej lige, on dostal global ban na FFP platforme teda ban na playzone, undzwei a dohrali sme. A to sme fakt zli obaja ajtak nas nejaka skupinka 15yos odsudila lebo oni maju vysvetlenie no a vysvetlenie bolo asi take ako na prvom videu.
A vobec najhorsia vec co sam nechapem ako niekto moze co i len zvazovat ze by bol cheating je ked nahodou cez stenu cross pretne panacika.
Caute, na notebooku (i5 6200U, Nvidia 940M) s Win 10 sa mi nainstalovala ta drbnuta anniversary update (zeby sa to aspon na restart opytalo to nie, a o dalsich x problemoch ani nehovorim). Ked zapnem CS:GO tak mam fps obmedzene na 30, v hre aj na tej uvodnej obrazovke (laguje aj kurzor). V konzole mam "fps_max" na 300, vertical sync vypnuty, rozlisenie 1280x960 vyskalovane na fullscreen. Pomoze ked zmenim rozlisenie alebo upravim anti-aliasing (potom to mozem dat aj naspat) v nastaveniach videa, potom to uz ide normalne na maximum, ale robit to pri kazdom spusteni hry mi lezie pekne na nervy. Updatol som ovladace na Intel grafiku aj NVIDIA, resetol nastavenia v NVIDIA ovladacom paneli, nepomohlo. Pred updatom s tym samozrejme nebol ziadny problem. V inych hrach to nerobi. Nejake rady pls?
//jj alt-tab pomoze tiez, dik za tip, zatial to teda budem pouzivat ako workaround kym to niekto nefixne.
//jj alt-tab pomoze tiez, dik za tip, zatial to teda budem pouzivat ako workaround kym to niekto nefixne.
Mne to robi tiez. Ja nemusim nic menit, staci dat alt+tab do windowsu a potom naspat a mam 300 fps.
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2016, 9:22)
Zhrnutie zmien v novom update:
Nove zvuky su fakt ako z CoD, ale zvykneme si. Ja stale cakam na to, aby nebolo pocut zvuky cez steny. Je to zvlast matuce na Nuke. Ktovie ci sa toho niekedy dockam.
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2016, 9:22)
Zhrnutie zmien v novom update:
Nove zvuky su fakt ako z CoD, ale zvykneme si. Ja stale cakam na to, aby nebolo pocut zvuky cez steny. Je to zvlast matuce na Nuke. Ktovie ci sa toho niekedy dockam.
Preco ako z CoD?
Mne to pride len viac realne 
No neviem, mne tie zvuky pripadaju velmi basove. V skutocnosti zbrani zneju viac "plechovo". Povodny zvuk AK 47 sa realnemu blizil viac. Toto je priklad velmi realneho zvuku, nie toho klasickeho WOW hollywoodskeho:
Nasiel som riesenie na tych 30 fps po anniversary update - link