Pokémon GO

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokémon GO

Príspevok od používateľa ephramko »

Urcite ti bude xH4wK radit, ako cheatovat, ked mna za to o par postov vyssie sprdol :nono: :slap:

Inak xH4wK kolko si mal tych laprasov, lebo mne to z 10K vajca tiez vypadol 2krat, ale aktualne jedneho s CP 1500 uz nemozem vylepsovat, lebo nemam candy...a pozeram, ze ty mas oboch celkom namakanych. Odkial beres candy?

Snorlax z 10K vajca alebo chyteny?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Chlapci ja som mal zatiaľ 10km vajce len raz na začiatku a odvtedy nič, ako bieda s dropmi.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Viem, ze za tento post dostanem asi zase minuska od karmistov ako napr.
bodaj by ta tej starmie vytr*kal ty cheater
ale som optimisticky a podla mna sa tych cheaterov aj tak zbavite coskoro. Aspon ja som sa vzdy tesil, ked som chytil nejakeho pokemona, ktoreho som nemal a teraz je to prec. A to je klucovy mechanizmus tejto hry - ist von, chytit s kamosmi nieco zaujimave alebo sa dohovorit s cudzimi ludmi. Sice mam teraz cool pokemonov, ale v podstate su mi na nic a nie som nejaky 13 rocny chalanko, aby som sa kamosom chvalil s uzasnymi pokemonmi a klamal, ze som ich chytil. Aktualne je ten bot tak dobre nakodeny, ze ak niekto, kto pouziva bota objavi vzacneho pokemona, tak sa ho ostatni boti pokusia "snajpnut" - chytit, aj cez pol zemegule bez toho, aby sa presunuli na danu lokaciu a pokeappka to nevie zistit. Takze aktualne zo vsetkych roznych vzacnych pokemonov sem davam mojho oblubeneho (za hodinu ich to snajplo asi 20)...

Podla mna to coskoro proste cheateri prestanu hrat. Obcas mozno na gyme uvidite nieco, co urcite nemohol ten clovek chytit, ale za sucasnych podmienok sa da obsadit akykolvek gym.

Pripadne ak rozlozenie, pocetnost, rozdielnost pokemonov po mape lepsie vybalancuju a sfunkcnia trackovanie, tak tych cheaterov ubudne hodne. Asponn u mna to bol dovod, preco som to vyskusal.
Prílohy
Capture+_2016-08-09-20-34-59.png
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

ephramko napísal:Urcite ti bude xH4wK radit, ako cheatovat, ked mna za to o par postov vyssie sprdol :nono: :slap:

Inak xH4wK kolko si mal tych laprasov, lebo mne to z 10K vajca tiez vypadol 2krat, ale aktualne jedneho s CP 1500 uz nemozem vylepsovat, lebo nemam candy...a pozeram, ze ty mas oboch celkom namakanych. Odkial beres candy?

Snorlax z 10K vajca alebo chyteny?
Ja som mal dost 10k vajec a liahli sa rychlo pretoze som si nakupil inkubatory
Mne vypadli 2ja laprasovia na toho jedneho som minul vsetku candy co som mal preto je uz cez 2000 ten druhy je na tom cp ako sa vyliahol
Snorlax tiez z vajca a tiez vsetku candy som uz minul na upgrady
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a mne sa liahnu same hovadiny :D uz 2x z 10km magmar do CP1350 a raz sa mi vyliahol z 10km Scyther

tiez este nemam snorlaxa, dragonite-a ani laprasa...len akurat vcera som dozbieral candy na evolve magicarpa, ale moj najsilnejsi je sice IV 88% ale len 136cp takze pockam na nejakeho s aspon 170

a inak nie kazdy gym sa da dat ak nan ides sam. minule som videl taky, ze tam boli 2x Celfable s vyse 300HP a ostatni 4 pokemoni boli v zlozeni Snorlax, Dragonite, Vaporeon a Gyarados vsetko s CP cez 2000...nedostal som sa cez tretieho.

jedine ak by sli viaceri na jeden gyp
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Som to nemal v BA zapnute asi tyzden a musim uznat, ze sa situacia dost zmenila a na gymoch su ohromne vysoke levely a vsade plno divnych pokemonov, ktorych urcite v BA nechytili a ak je na gyme 4-5 nacheatovanych pokemonov s CP okolo 2000, tak to s namakanym pidgeotom, ratticate a 1 lepsim pokemonom z 10K vajicka, fakt nedas sam dole. Ale vies to dat aj sam dole, ak mas nacheatovanych pokemonov a logicky si ich usporiadas napr. ak zacinas proti vodnemu, tak proti nemu postav nejakeho svojho elektickeho a pod. Ale to uz je nuda...
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

Človek pár dni nezapne a hneď vo všetkých gymoch (KE) dominuje jedno meno s 2K+ pokemonmi . Ten to intenzívne farmí a obsadzuje doma z izby :lol:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nj ja uz tiez moc gymy neriesim. mam obsadene 4 v okoli a o jeden zo srandy battlim s jednym znamym...

inak videl som FB screen ze po novom ma byt nearby spraveny tak, ze budes vidiet pokemona a pokestop pri ktorom sa nachadza.
podla mna je to dost velky bullshit kedze su miesta kde pokestopy nie su v okruhu aj niekolko km a co tam potom? clovek sa moze aj posrat
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Vraj Niantec par dni dozadu zacal rozdavat permabany a ludom to pri logine vypisuje hlasku "Failed to get game data", ale su to len dohady, lebo Niantec to neokomentoval zatial...a tu hlasku maju aj ludia, ktori bota nepouzivali. Takze uvidime...si ale hracsku zakladnu poriadne preriedia, ak zacnu davat permabany. :D

Zaujimalo by ma, co si o tom myslite. Ide Niantec spravnym smerom, ked sa za mesiac od vydania v EU sustredi vo vyvoji vyhradne na represie (ukoncenie pokevision, trestanie hracov za pouzivanie kalkulatorov IV a inych appiek, trestanie botov), namiesto toho, aby odstranovali bugy, implementovali do hry navrhy komunity a zvysovali kvalitu hry?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

akym sposobom je kalkulator IV trestany a preco?
momentalne sa v prvom rade zvysi kvalita hry, ked povyhadzuju boterov, co maju v kazdom gyme 2000+ dragoniteov. nastastie v Innsbrucku s tymto az taky velky problem nie je. stabilitu serverov viac menej vyriesili, este by ma potesila aj lepsia stabilita aplikacie, lebo nie je mozne, aby som kazdych 20-30 minut musel restartovat appku, lebo nereaguje. navrhy komunity su super, ale kym sa dostane od napadu k implementacii a otestovaniu, tak to chvilu trva.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Trestaju pouzivanie akychkolvek inych programov. Ak si vytukas rucne na webe IV nejakeho pokemona, tak to nemaju ako zistit a ban nedostanes.

No mohli by aspon riesit take zakladne veci ako to, aby appka dalej bezala, upozornovala vibrovanim na pokemonov a zapocitavala KM aj v pripade, ze obrazovka telefonu zhasne alebo sa telefon zablokuje...uplne zakladna funkcia, ktoru ma vacsina appiek narabajucich s GPS.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Blastbit dakujeme za tvoj zmysluplny prispevok

Permabany sa rozdavaju, staci sa pozriet na reddit a aj v BA skupine na FB uz par ludi pisalo, ze sa im neda lognut a priznali sa, ze botovali. Podla mna je to spravne, hlavne ludi, ktori pouzivali botov.

Nevidim nic zle na IV kalkulacke a imho malo to byt priamo v hre implementovane. Taktiez som zvedavy, ci budu ban-ovat aj platiacich zakaznikov a kde si nastavia hranicu. ci budu ban-ovat komplet vsetkych, ktori co i len raz pouzili spoof GPS a platili za nieco v hre alebo budu banovat len neplatiacich
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ephramko napísal:No mohli by aspon riesit take zakladne veci ako to, aby appka dalej bezala, upozornovala vibrovanim na pokemonov a zapocitavala KM aj v pripade, ze obrazovka telefonu zhasne alebo sa telefon zablokuje...uplne zakladna funkcia, ktoru ma vacsina appiek narabajucich s GPS.
ak to spravne chapem, tak to tam naschval nedovoluju aby mal clovek iniciativu si kupit pokemon go plus.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Podla informacii davaju permabany vsetkym...aj platiacim, aj tym, co skusili bota na hodinu aj ked klasicky nahrali dajme tomu lvl 20 a pod., cize tomu venovali dost casu, kazdemu kto nejakym sposobom manipuloval so svojou polohou, dokonca citam aj kopu pripadov ludi, ktori mali uplne smiesne levely, ziadnych rare pokemonov, isli na dovolenku, vratili sa a uz sa nemohli prihlasit :D :D Niantec sa zatial k tomu klasicky nevyjadruje a ani to zatial nepise ze "You have been banned permanently", pise to hlasku, ako keby bol padnuty server...
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Takto nejak :)
Prílohy
IMG_20160818_075228.jpg
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

novy update s apraisal systemom, ktory ti ohodnoti pokemona, uzitocne pre nahanacov IV. v tomto kontexte vyznie vtipne tento prispevok:
ephramko napísal:Ide Niantec spravnym smerom, ked sa za mesiac od vydania v EU sustredi vo vyvoji vyhradne na represie (...trestanie hracov za pouzivanie kalkulatorov IV...)
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Nejak tu ostalo mŕtvo chlapi. :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

updatey chodia pomaly, leveluje sa uz tiez pomaly. co chces pocut. kazdopadne som posledne dva tyzdne stravil v Kosiciach a musim povedat, ze som bol prekvapeny ako lahko sa tam daju ziskavat gymy oproti Innsbrucku a Viedni. vo stvrtok vecer som obsadil 3 gymy a na obed som ich este stale mal. a vobec nemam Snorlaxov s CP 2000, moj najsilnejsi pokemon ma CP 1200 :D ani tam nikto takych pokemonov nedal... bol som prekvapeny ako dlho som tam vydrzal.... v ten den som dostal v shope 40 coins za 4 drzane gyms.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pravda, nič nové. Ani len naši boteri sa nepochvália po tých banoch.
Košice sú asi v nižšej lige. :D

Dnes som konečne evolvol skoro 700cpčkovú Eevee na 1800+ vaporeona, takže oplatilo sa čakať. A to premenovanie fakt nie je 100%. 1 z 3 nevyšiel.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ja mam banana asi za ten refund.. kedze som sa s tym pochvalil aj na reddite aj tu ako fajne mi apple vsetko refundol tak ma zjavne niekto pekne reportol
Alebo to mozno je za tie stranky pogoprofiles alebo pokevision ktore mi ukazali pekne IV pre kazdeho pokemona, v kazdom pripade mam banan tak hram na novom ucte.. zatial lvl 22
Ale uz to nie je to co byvalo ten zaujem urcite opada a je to vidiet vsade
Napísať odpoveď