Takže za mňa tie čo som písal hore alebo Xiaomi, ako spomínal Bad.boy, treba sa s tým pohrať
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Chcel ten Nexus 5X, stojí okolo 260€ , tak som hľadal v tej cene, ale to Sony je drahé a veľký rozdiel tam medzi tými čo som písal ja alebo ty tam nie je, dokonca mi príde až moc malý
Takže za mňa tie čo som písal hore alebo Xiaomi, ako spomínal Bad.boy, treba sa s tým pohrať
-
galbavymartin
Light Professional
Nexus 6P 64GB Black alebo S7 Edge?
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
Za mňa Samsung, síce má menší displej ako Nexus, ale má navyše vodeodolnosť, lepší foťák, lepší hardvér a podľa mňa aj krajší dizajn 
Samsung mobily nemusím, ale v tejto cenovej kategórii by som asi aj ja uvažoval skôr nad vlajkovým Samsungom S7 ako Nexusom.. len sa uisti, že chceš Edge a nestačí ti klasický S7. Niekde som čítal, že tie zaoblené okraje niekedy robia viac neplechu ako úžitku.. vraj keď používaš mobil a držíš ho v ruke, neraz sa nechcene dotkneš okraja a hneď sa aktivujú nejaké veci. Ale môže to byť aj jedna babka povedala.. nemám skúsenosť, len som čítal taký názor na zaoblené displeje.... možno bude mať aj niekto vlastnú skúsenosť.

Ja v tých zaoblených okrajoch tiež nevidím praktické využitie, ešte to trochu ruší pri pozeraní filmov alebo videí.
Z vlajkových lodí Samsungu nad 5,5" je akurát Note 5, sedmička je tiež edge a z väčších ešte Galaxy A7 2016.
Z vlajkových lodí Samsungu nad 5,5" je akurát Note 5, sedmička je tiež edge a z väčších ešte Galaxy A7 2016.
Keby som si mal vybrať medzi S7 a Nexusom tak jednoznačne berem S7,jedina vec ktorá by ma lákala na Nexuse je čistý android
-
xH4wK
Nuž nejako som sa zahladel na Huawei P9 keď som si ho prezrel osobne
Akurat neviem aké ma možné nevýhody ?
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2016, 9:21)
Ach jaj vyberat si z android telefonov je naozaj peklo..
Pokukujem momentalne po Galaxy S7 ale ako asi vsade aj ta ma nevyhody ako ten ich bloatware
Zase sa mi strasne paci vodotesnost, kamera, displej, dual sim a to, ze snimac odtlackov je v predu co je pre mna osobne nesmierna vyhoda kedze telefon mam velmi casto na stole
Nepaci sa mi to sklo na zadnej strane kedze sa to vraj nesmierne upatlava a aj poskriabe velmi lahko
Je nejaka alternativa alebo je to naozaj najlepsia volba zatial ?
Akurat neviem aké ma možné nevýhody ?
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2016, 9:21)
Ach jaj vyberat si z android telefonov je naozaj peklo..
Pokukujem momentalne po Galaxy S7 ale ako asi vsade aj ta ma nevyhody ako ten ich bloatware
Zase sa mi strasne paci vodotesnost, kamera, displej, dual sim a to, ze snimac odtlackov je v predu co je pre mna osobne nesmierna vyhoda kedze telefon mam velmi casto na stole
Nepaci sa mi to sklo na zadnej strane kedze sa to vraj nesmierne upatlava a aj poskriabe velmi lahko
Je nejaka alternativa alebo je to naozaj najlepsia volba zatial ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ak nie je problem rozpocet tak chvilku pockaj na vcera predstaveny lg v20
-
xH4wK
Asi este pockam na tie Google Pixel telefony ze co ponuknu pretoze tazko si vybrat z aktualnej ponuky 
A co tak OnePlus 3? Sice nesplna vodotesnost - ale je takisto vyborne vybaveny a za ovela nizsiu cenu. Ich soft je blizko stock androidu, a zatial sa ukazal byt dostatocne "developer friendly" kedze Oneplus spristupnilo dash charging (rychlo nabijanie) aj pre developerov a momentalne pracuje na kamere, nakolko ta podla slov developerov a samotneho Oneplus nepodava take dobre vysledky v custom romkach ako v OxygenOS.
-
guess.whoo
Redeemer
imho od LG G2 neprisla ziadna znacka s nicim prelomovym co by stalo vysolenia 600€
co bolo na g2 prelomove? mal som ten telefon, jedine prelomove na tom telefone bola cena, inac nebol vynimocny oproti konkurencii.
-
guess.whoo
Redeemer
z mainstreamu medzi prvymi edge-to-edge display s knock-on funkciou a tlacidlami na zadnej strane telefonu
edge to edge displej urcite nema, je pravda ze je ozaj kompaktny. knock-on je len dalsia srandicka, kazdy druhy vyrobca sa furt snazi vymysliet nieco zaujimave, bohuzial nie vzdy to registrovalo dobre, bolo treba pre istotu tuknut 3x niesto 2x.
no a tlacidla na zadnej strane... extra nepohodlne ked mas telefon polozeny na stole. pre odomknutie treba vyuzit knock-on, ktory ako som pisal nefungoval 100% a pre zmenu hlasitosti treba uz klikat dlhsie. a absolutne neprirodzene pri robeni fotografii (na cvaknutie sa da pouzit volume down, ten je ale tesne pod sosovkou...
proste nenechat tlacidla na boku, kde su pristupne vzdy za akychkolvek podmienok.
ako som uz pisal, celkovo to bol dobry telefon, ale prelomovy???
no a tlacidla na zadnej strane... extra nepohodlne ked mas telefon polozeny na stole. pre odomknutie treba vyuzit knock-on, ktory ako som pisal nefungoval 100% a pre zmenu hlasitosti treba uz klikat dlhsie. a absolutne neprirodzene pri robeni fotografii (na cvaknutie sa da pouzit volume down, ten je ale tesne pod sosovkou...
proste nenechat tlacidla na boku, kde su pristupne vzdy za akychkolvek podmienok.
ako som uz pisal, celkovo to bol dobry telefon, ale prelomovy???
-
guess.whoo
Redeemer
v tej dobe si nespominam na telefon, ktory by bol viac edge-to-edge. mne knock-on fungoval spolahlivo, nespominam si na nejake vaznejsie zavahania.
v kombinacii s vybornym fotakom a krasnym displayom bol pre mna Nr.1 aj v pomere cena/vykon. V case ked prisiel na trh som robil v O2 a nic lepsie na trhu nebolo. drahsie ano, lepsie nie
v kombinacii s vybornym fotakom a krasnym displayom bol pre mna Nr.1 aj v pomere cena/vykon. V case ked prisiel na trh som robil v O2 a nic lepsie na trhu nebolo. drahsie ano, lepsie nie
-
Bad.boy
Medium Professional
Ja davno vravim, ze lg staci vydat vylepsenu verziu G2 a su zahojeny. Vymenit plast za kov, do zadneho tlacidla implementovat fingerprint, a vymenit snapdragon za novy. V pomere velkosti celeho telefonu/ displeja/ baterie myslim dodnes nevyslo nic lepsie.
-
xH4wK
JEzisi len nie fingerprint reader dozadu pre boha, to je asi najvacsi nonsens ktory som kedy na telefone videl.
-
Arkaz
Addict
preco. mam to na huawei mate 7 a nemenil by som. mal som iphone 6 a v predu mi to vadilo.
-
xH4wK
Ja neviem ale ja ked beriem alebo vyberam telefon tak ho drzim tak ze najblizsie mam predsa palec k strednemu tlacitku..
Ked mam telefon na stole a chcme si nieco pozriet tak prilozim palec a je to.. a nie ho brat do ruky a hladat v zadu
btw: v androide vedia aj aplikacie vyuzivat fingerprint reader rovnako ako v ios ?
Ked mam telefon na stole a chcme si nieco pozriet tak prilozim palec a je to.. a nie ho brat do ruky a hladat v zadu
btw: v androide vedia aj aplikacie vyuzivat fingerprint reader rovnako ako v ios ?
xH4wK.. to máš už "zlozvyk" z iPhonov.. ja keď vyberám svoju G2 z vrecka, automaticky mám ukazovák vzadu na tlačidlách.. 
Všetko je vec zvyku..... verím, že keby som mal tlačidla inde, mobil by som chytal úplne inak. Po týždni používania sa dostaneš do všetkého, nech to má tlačidlá kde chce.
Všetko je vec zvyku..... verím, že keby som mal tlačidla inde, mobil by som chytal úplne inak. Po týždni používania sa dostaneš do všetkého, nech to má tlačidlá kde chce.