opili ste sa uz tak, ze ste skoncili v inom meste?
-
lindsay667
Novice
opili ste sa uz tak, ze ste skoncili v inom meste?
Ahoj. Stalo sa vam uz niekedy, ze ste sa tak opili, ze ste skoncili v inom meste alebo state? Zaspali ste vo vlaku/autobuse, alebo ste si podgurazeni povedali, ze tu sa vam nepaci a idete radsej niekde kde je vacsia sranda/lepsie pocasie? A co ste robili potom, ked ste sa prebrali?
Pisem clanok kde sumarizujem taketo vtipne historky, ak by ste mi prispeli svojou storkou, bola by som vdacna.
Pisem clanok kde sumarizujem taketo vtipne historky, ak by ste mi prispeli svojou storkou, bola by som vdacna.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: opili ste sa uz tak, ze ste skoncili v inom meste?
Mne bola povededaná historka, že kamošov kamoš raz išiel na stavbu z Detvy do Prahy a ešte pri Detve uvideli vyvaleného spiaceho známeho ožrana aj s bicyklom, tak ho naložili do dodávky a ešte spiaceho ho vyložili niekde pri Prahe. Dodnes neprišiel na to, kto mu to urobil.
mne sa par krat podarilo zaspat, ziadna zabava to teda nebola. ale mojmu znamemu sa podarila jedna srandovna vec. bol sa opit v meste a isiel domov do dediny, ktora lezi medzi dvoma mestami. samozrejme zaspal a zobudil sa az v tom druhom meste. klasika, nestalo sa to prvy krat. tak si pockal hodinku na vlak naspat a co sa nestalo, zasa sa zobudil v tom prvom meste. samozrejme vikend, takze zasa hodinove cakanie a nekonecne nervy. nasadol do vlaku a viete si predstavit co sa stalo, zasa sa mu podarilo zaspat a dostat sa do toho druheho mesta
potom to uz trafil, ale cela tato za inych okolnosti 20 minutova cesta sa natiahla na pol dna 
-
hojko
Site Admin
Kamarat si sadol do kosika pred Tescom a tam zaspal. Tak ho strcili do dalsieho kosika a zamkli.
My sme raz boli vecer vonku cez tyzden s kamosmi, iba na 1 pivo, lebo na druhy den sa islo normalne do prace...domov sme isli velmi skoro, okolo 21-22hod. Jeden kamos byval v tom istom vchode ako ja. Rozlucili sme sa vo vytahu. Hovoril ze uz ide spat, lebo musi skoro rano vstavat. Este mi potom z domu napisal na FB. Na druhy den doobeda mi pise zase na FB, ze mu je strasne zle a ze ci aj mne je zle. A ja hovorim, ze mi nie je nic, vsak sme nic nepili a isli sme domov. A on taky sokovany zostal, ze ja som s vami nebol vonku?! Lebo ze sa doobeda prebudil na to, ze potrebuje vracat a je mu strasne zle. Totalne nic si nepamatal. Jeho posledna spomienka bola, ze je s nami vecer vonku a az potom doobeda, ako je doma. Ani ziadne flashbacky. A na ruke si nasiel peciatku. Takze asi bol v nejakom klube alebo co, ale nepodarilo sa nam zistit, kde bol. Dalsi kamosi si z neho robili srandu, ci ho neboli zadok a ci mu niekto nieco nesupol do pitia... (ten kamos aj dalsi kamosi su heteraci). Zaujimave je, ze to sa stalo na istom nemenovanom malom meste pri BA a bolo to v zime. Mimo letnej sezony tu nie je proste nic a cez pracovny tyzden uz duplom nie. Takze asi musel ist do BA a potom sa aj dopravit naspat?
Proste dodnes to je zahada... Snad nesiel domov prvym rannym busom

-
p4ra
Redeemer
Mne osobne sa nieco podobne stalo minuly rok, ked som bol v Chorvatsku. Zacal som pracovat v Nemecku a nemal som moc casu na dovolenku, tak som sa rozhodol, ze pojdem aspon na vikend (piatok, sobota, nedela). Destinacia bola Zadar. Odlietal som vecer z Frankfurtu s malou zastavkou v Zagrebe, a odtial potom do Zadaru. U kamaratov som bol niekedy okolo 22:30, ak sa dobre pamatam. Zacali sme pit vo velkom, a skoncili sme rano o 03:00. Rano uz o 8:00 sme boli hore a pokracovalo sa celu sobotu, do nocnych hodin, resp. rannych hodin - bez prestavky (okrem toho, ked sme boli v mori). V nedelu som mal odlet niekedy poobede s tym, ze v ten den som mal narodeniny. Takze sme zase zacali z rana o 9:00 oslavovat moje narodeniny. Isli sme na obed, tam sa pilo dalej. V tomto momente vobec netusim, ze co sa deje (stalo sa mi to prvy a posledny krat v zivote). Nejako ma doniesli na letisko v Zadari (chodil som po svojich, ale proste nulove spomienky), nemam ponatia, ako ma vobec pustili cez security checkpoint v takom stave. Potom si len pamatam, ze lezim cez 3 sedacky v lietadle, a zase tma, nic. Moj let bol Zadar-Pula-Zagreb, a potom prestup a naspat do Frankfurtu. Este si pamatam, ze v Pule ma letuska drgla so slovami: "Zagreb?" - ja som len nejako kyvol rukou a nechala ma tak. Od tohto momentu si vobec nepamatam, ako som urobil prestup v Zagrebe, ako som prisiel do Frankfurtu, ako som sa dostal domov - proste nic, nula bodov.
V kazdom pripade sa mi taketo nieco uz nikdy nestalo a dufam, ze ani nikdy nestane.
V kazdom pripade sa mi taketo nieco uz nikdy nestalo a dufam, ze ani nikdy nestane.
-
mirak2
Hardcore addict
vytiahnem jeden z mojich najkarmovanejsich prispevkov:
mirak2 napísal:kamarat mi rozpraval story:
boli oslavovat silvestra s bratrancom, ktory mal zlomenu ruku (nepodstatne kde a preco)...a tak prezili silvester, 1.1. rano budi bratranec mojho kamosa krikom:
"do pi*e kde to sme?!? a do pi*e kde mam sadru?"
-
lindsay667
Novice
-
Soviet
Darca
Ja som maval problem s nocnymi spojmi v BA, ked som byval v Devinskej. Nakolko nocak siel zo stanice hlavnej cez Devinsku a potom sa hned vracal na hlavnu. Takze si pamatam ako som nastupil na hlavnej stanici a o hodinu ci kolko to bolo ma zobudil sofer zas na hlavnej stanici, ze mam vystupit. Napisal som aj staznost na dopravny podnik, ci s tym nieco nevedia spravit, ale odpovedi som sa uz nedockal
Taktiez sa mi podarilo zaspat v buse domov, kde som sa zobudil o hodinu neskor ako som mal vystupit. Miesto Brezna som bol uz v Murani, kde do rana samozrejme nic neslo a musel som tam nocovat aj ked som skoro rano mal pracovat. A to som este vravel dievcine predomnou nech ma zobudi, ale asi nechcela opiteho cloveka budit
Ale tak opileckych pribehov je nekonecno. Vzdy sa clovek dodatocne rad pobavi nanich, ked nato odstupom casu pozera..
Taktiez sa mi podarilo zaspat v buse domov, kde som sa zobudil o hodinu neskor ako som mal vystupit. Miesto Brezna som bol uz v Murani, kde do rana samozrejme nic neslo a musel som tam nocovat aj ked som skoro rano mal pracovat. A to som este vravel dievcine predomnou nech ma zobudi, ale asi nechcela opiteho cloveka budit
Ale tak opileckych pribehov je nekonecno. Vzdy sa clovek dodatocne rad pobavi nanich, ked nato odstupom casu pozera..
-
Nadeo
Guru wannabe
Nic podobneho kalibru sa mi nestalo, ale raz sme pili na intraku, a isiel skorej do postele lebo som mal skolu na druhy den - pametam si ako som si lahol do postele a potom som v mojej posteli vstal. Potom prisiel spolubyvajuci z druhej izby na bunke a spi*oval ma, ze preco som spal v jeho posteli - este som mu aj tvrdil, ze to je moja 
Takto sa dnes robi seriozna novinarska robota.
Aspon nejakou stylistickou korekturou to mohlo prejst...
Toto som nikdy nezažil, ale také riadené (a vítané) "cestovanie časom" sa odohrávalo klasicky, keď sme chodili na festival, ale neostávali a vracali autom späť. Keďže sa čosi popilo, tak som sa len pekne usadil, zaspal a zrazu sa prebudil na mieste - akoby okamžite.
Ja som toto nezazil, ale spoluziak bol opitý a mal cakat len pol hodinu na vlak a povedal ze j*be nato a pojde pešo.
Tak siel 15 km domov pešo a dal to za vyse 4 hodiny.
Tak siel 15 km domov pešo a dal to za vyse 4 hodiny.
Uz aj na Slovensko dosiel ten buzfeed bullshit.ephramko napísal:Takto sa dnes robi seriozna novinarska robota.![]()
Aspon nejakou stylistickou korekturou to mohlo prejst...
-
mirak2
Hardcore addict
fici je mix refreshera a buzzfeedu, co je este horsie. a recykluje hot prispevky z redditu. portal ako taky funguje viac ako rok. takze nie, nedoslo to na Slovensko az teraz.
osobne sa mi nič také nestalo. Ale kamarát tak raz cestoval po škole a nejakej pijatike z Trenčína do Beluše. čo je vlakom do pol hodiny. pomohli mu teda na stanicu a aj do vlaku. On chudák zaspal a zobudil sa v Liptovskom Mikuláši...
rychliky v Belusi nestoja a osobaky jazdia len do ZA
povedz kamosovi, nech si to klamstvo trochu upravi
-
Silmer
Darca
http://cp.atlas.sk/detail/?p=MTM1MDgxOD ... Y1ZmNkLTg- ?beardie napísal:rychliky v Belusi nestoja a osobaky jazdia len do ZA
dobre vediet, dik za info