Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa awtt »

-AA- napísal:...
Ja fakt vazne nechapem ako sa dokazes zastavat tej strany.
Ocividne niesi vymlety jak 90% ich volicov kedze vies pouzivat i/y, tak ako vazne nevidis
ze tie ich riesenia za ktorymi stoji len nenavist nemaju ziadnu buducnost ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

awtt ale AA je pôvodne AryanAngel, pozri si jeho staršie príspevky, je to neonacista. Patrí k tým inteligentnejším, ani by ma neprekvapilo, keby sa reálne nejak angažoval v samotnej ĽSNS.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Samotný Uhrík, ten vyzerá jak jediný, čo ovláda pravopis :D
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Waagbistritz69 napísal: vieč, čo tam ešte tvrdili? toto; asi by sme to mali brať vážne..

Len som sethovi vysvetloval, že to nebola reportáž mantavého slováka ale reportáž TV Prima, nič viac za tým nehladaj, okrem technickej poznámky.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

butthead napísal:
je pozoruhodne, ako sa da toto pozuit na obhajobu strany, ktora netaji tym, ze to najlepsie co jej odporcov, ale aj ludi nekompatibilnej rasy, nabozentsva, farby pleti, alebo politickeho presvedcenia moze postretnut je prave ta demonizacia ci ohovoranie. strany, ktorej clenovia a fanusikovia chcu "optimalizovat pocty" ludi v mimovladnych organizaciach, tak isto ako aj novinarov, vyhrazaju sa aj prezidentovi poulicnou lampou a podobne.

takze by sa mali prestat zverejnovat prejavy clenov a fanusikov ultrapravice a ich opozicia by sa mala spravat samovrazedne: chcu nam siahat na zakladne prave a slobody, mozno aj na zivot, ale my sa budeme tisko pozerat.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

No to vravim o tom vztahu medzi politikmi, policiou, prokuraturou, sudnictvom, kde maju aj v minulosti mali paky to riesit. Ono prakticky extremizmus a ich prejavy sa neriesia vobec, okrem roznych vyhlaseni v parlamente, v mediach ale vies sam na zaklade skusenosti z minulosti, ze je to tak na dve veci :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

aacid napísal:co s tym maju standartni politici? ved nikto nehovori ze oni su bez chyby, ale to co robia oni absolutne nijakym sposobom neospravedlnuje to co robia ti nackovia, ze?
Hovoril som o reálnom vnímaní dopadov "štandardnej politiky" v kontraste s pripisovaním len údajného "priania utrpenia/smrti" od ĽSNS ..
gorsche napísal:Na nižšej inteligenčnej úrovni nie je ten, čo nemá rovnaký politický názor ako ja. Ale ten, čo sa nechá oklamať bububu o migrantoch, čipovaní, vymyslenými štatistikami atď. Niečo z toho sa dá určite priradiť Ficovi, Kotlebovi alebo Kollárovi.
Inteligentní ľudia sa takisto dajú oklamať. Netreba ďalej rozoberať.
gorsche napísal:Ale ešte nie sme v štádiu kedy by sa dala pochopiť frustrácia z momentálnej situácie, čiže voľba extrémistov.
To je ale samozrejme len tvoj subjektívny pocit, názory a životné skúsenosti iných sa môže líšiť.
awtt napísal:Ja fakt vazne nechapem ako sa dokazes zastavat tej strany.
Už len z princípu, na vyváženie často emotívnej, hlúpej a neobjektívnej kritiky, ktorá sa tu vidí. Na to nepotrebujem milovať ĽSNS ani byť jej podpredseda. :lol:
Solo_Kamen
King
King

prosím, oprav svoju prvú citáciu, tamto som nepísal ja

Len technická poznámka :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

http://www.aktuality.sk/clanok/380566/poslanca-mazureka-v-radiu-frontinus-bude-riesit-rada-pre-vysielanie-a-retransmisiu/

Tak vidíš gorsche, niekto to predsalen počúval :lol: a vyzerá, že medzi nimi boli aj starí eštebáci typu Benčík, prípadné ich mladší "liberálni" nasledovníci, ktorí sa museli o svoje pocity z rozhovoru dokonca podeliť aj s "Radou pre vysielanie a retransmisiu".
Solo_Kamen napísal:prosím, oprav svoju prvú citáciu, tamto som nepísal ja

Len technická poznámka :)
Opravené : )
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

-AA- napísal:http://www.aktuality.sk/clanok/380566/poslanca-mazureka-v-radiu-frontinus-bude-riesit-rada-pre-vysielanie-a-retransmisiu/

Tak vidíš gorsche, niekto to predsalen počúval :lol: a vyzerá, že medzi nimi boli aj starí eštebáci typu Benčík, prípadné ich mladší "liberálni" nasledovníci, ktorí sa museli o svoje pocity z rozhovoru dokonca podeliť aj s "Radou pre vysielanie a retransmisiu".
ja to vtedy myslel z množiny ľudí na fóre :D a to som zvedavý čo zmôže Rada pre vysielanie a retransmisiu. Mazurek až veľmi obozretne vyberal slová. A to že Tiso bol prvý prezident tak to je aj taká polovičná pravda. Pritom mal Mazurek omnoho horšie vyjadrenia... zase len márna snaha a nechcená podpora strany
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Imho zaujimave, ze sam Kovac sa povazoval za druheho prezidenta a prvym bol Tiso.

V tomto ho asi Demes dobre nepoucil co ma povedat.
Solo_Kamen
King
King

to, že Tiso bol prvý slovenský prezident je neodškriepitelný fakt a nijaký magor a prekrúcač histórie to nezmení. To, aký prezident to bol je už úplne iná vec a rozoberalo sa to tu -> jozef-tiso-a-slovensky-stat-t23146.html, môj komentár to nepotrebuje, pretože toho o ňom nemám vela načítaného(rozumej, takmer nič) a diskutovalo sa tu o tom do aleluja.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Škoda, že Antonín Janoušek nebol de facto prezident, len niečo ako "predseda revolučnej rady Slovenskej republiky rád", to by bolo butthurtu [emoji14]
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Čo je to "hlúpa a neobjektívna kritika" a na základe akých inštancií sa ty, Aryan, pasuješ za múdreho a objektívneho kritika? Celkom by ma to zaujímalo. A aj to, ako mi má Kotleba pomáhať tu v Japonsku, keď si už do toho zabŕdol, tak by si svoju "myšlienku" mohol aj rozviesť.

Čo sa týka Uhríka a jeho titulu - je tam toho. Aj Gašparovič má tituly. Aj Danko má tituly. Aj Kažimír má tituly. A čo s tým? Mnohí tu na fóre majú tituly. Taký Zuckerberg titul nemá. Ani Bill Gates. O čom sa tu teda bavíme? Tituly nikomu automaticky nepridávajú na kredibilite. Hovorí tu niekomu niečo meno Ted Kaczynski? Týpek s PhD z matematiky z Michiganu, génius, ktorý bol v 25-ke profesorom. Vrah, ktorý 20 rokov posielal "bombové" listy. Sú aj ďalšie príklady, ale hádam jeden úplne stačí na vyvrátenie akejkoľvek teórie, ktorá spája činy alebo postoje človeka s jeho vzdelaním.

Neviem, prečo by mi mali jeho písmenká pred alebo za menom nejako imponovať - mám ich viac ako on a z "iných" škôl, majú moje príspevky väčšiu kredibilitu ako v prípade iných diskutérov? Nie. Na vzdelaní nezáleží, záleží na tom, čo človek robí a čo šíri. A ten Uhrík teda šíri riadne sprostosti, podobne ako jeho pokrvní príbuzní z ĽSNS. Od Soroša cez zlú EÚ.

//Och, ešte som si všimol karmu. Vraj "chlapec čo utiekol za hranice teraz mudruje a vie najlepšie aká je situácia na Slovensku, aká irónia" - vieš, poniektorí Slovensko navštevujeme a ja osobne som na Slovensku býval 2 roky medzi 2014 a 2015. Nikde som netvrdil, že viem najlepšie, aká je situácia na Slovensku, no na rozdiel od teba ju viem porovnať s inými krajinami. Takými, do ktorých sa ty možno nikdy v živote nedostaneš. Ja som ináč za hranice "neutiekol", ja som iba odmietal platiť dane na takých ako ty. A chcel som samozrejme viac možností, chcel som spoznať svet, iné kultúry a zarobiť viac peňazí. Keď vyrastieš, tak to pochopíš.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:Čo je to "hlúpa a neobjektívna kritika" a na základe akých inštancií sa ty, Aryan, pasuješ za múdreho a objektívneho kritika? Celkom by ma to zaujímalo.
Primitívne urážky a jasná (ideologická) zaujatosť pri hodnotení. (dvojitý meter, ad hominem, atď).
Čo sa týka Uhríka a jeho titulu - je tam toho. Aj Gašparovič má tituly. Aj Danko má tituly. Aj Kažimír má tituly. A čo s tým? Mnohí tu na fóre majú tituly. Taký Zuckerberg titul nemá. Ani Bill Gates. O čom sa tu teda bavíme? Tituly nikomu automaticky nepridávajú na kredibilite. Hovorí tu niekomu niečo meno Ted Kaczynski? Týpek s PhD z matematiky z Michiganu, génius, ktorý bol v 25-ke profesorom. Vrah, ktorý 20 rokov posielal "bombové" listy. Sú aj ďalšie príklady, ale hádam jeden úplne stačí na vyvrátenie akejkoľvek teórie, ktorá spája činy alebo postoje človeka s jeho vzdelaním.
To je pekné, ale používať vzdelanie na útočenie proti ĽSNS a ich voličom, očividne taký problém nečiní.
A aj to, ako mi má Kotleba pomáhať tu v Japonsku, keď si už do toho zabŕdol, tak by si svoju "myšlienku" mohol aj rozviesť.
Mohli by v spolupráci s japonskou ambasádou vytvoriť zbierku na pomoc ľuďom neschopným pochopiť sarkazmus.

Kedže si ale znova nezabudol spomenúť miesto svojho pobytu, ďalšie otázky môžeš smerovať aj na Haku Zynkyoku (oficiálny zástupca ĽSNS v Japonsku).
Prílohy
J1cNoHw.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako vidno, blbci sa nájdu všade. Je jedno, či ide o Ameriku, Slovensko, Japonsko alebo i.

//autoeditácia príspevku (20 Okt 2016, 20:50)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ale ale, Aryan. Predviedol si niečo, čomu sa za režimu hovorilo "kádrovanie". A keďže podľa tvojej osobnej mienky si si zakádroval každého s negatívnym názorom na tvoju milovanú ĽSNS, tak si si samozrejme vytvoril princíp, na základe ktorého je každý kritik automaticky neobjektívny. Veľmi pekné, niečo podobné používali aj náckovia.

K tomu vzdelaniu - krásne si to obrátil. Niekto sa totiž snažil naznačovať, že ten Uhrík musí mať predsa niečo do seba, keď už má to PhD. Ja som iba zaťal do toho, ako vzdelanie nemá (alebo nemusí mať) veľa spoločného s postojmi človeka a s jeho osobnosťou či činmi. Ty si z toho vyrobil "vyťahovanie vzdelania na útoky voči ĽSNS a ich voličom" - počuj, túto propagandu a tento štýl "argumentácie" ťa niekto učil? Je to veľmi neefektívne, mal by si si to uvedomiť.

A áno - samozrejme, očakával som, kedy zase pošleš čosi z japonského extrémizmu, v minulosti si to už raz spravil, toto je krajina s takmer 130M ľuďmi - ak sa na 5-miliónovom Slovensku nájde dostatok tých, ktorí volili ĽSNS (a iné hlúposti), tak tých zopár jedincov v Japonsku nemôže predsa nikoho prekvapiť. Na rozdiel od našej krásnej krajiny ma tu ešte nik neskopal iba preto, lebo som iný, prípadne po mne kandidát do parlamentu nehádzal dlaždice. Extrémy sa nájdu všade, je to dané Gaussovou krivkou a čo s tým teraz?

Ku Kotlebovmu domčeku - nepamätám si ja niečo o tom, ako ĽSNS (tá strana, ktorá je "iná, lepšia, rozdielna od tých hnusných zlodejských a skorumpovaných chazarov") čosi mlela o tom, ako vráti všetky štátne dotácie po voľbách? Ale áno - pamätám si to dobre. Dosadzovanie vlastných ľudí do pozícií (koľko krát odsúdený do dozornej rady? Už som zabudol), na kandidátke jedinci, ktorí velebia Hitlera, teraz vykrúcanie sa z kúpy domčeka, v ktorom bude mať Kotleba 2*2m kancel s počítačom a preto z toho zrazu bude stranícka centrála - všetko podľa zákona, vrámci jeho hraníc, no nie?

Iba totálny idiot môže veriť alebo mohol veriť, že títo budú "iní", ako to spočiatku vyhlasovali a ako sa snažia tváriť aj teraz.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Inak zacina sa mi pacit, ze vzdy ked sa objavi nejaka dalsia sprava o pochybnom nakladani s verejnymi financiami predstavitelmi LSNS, ci ich rodinkarstve, ci dosadzovani uplne nekompetentnych alebo viackrat sudne trestanych ludi na miesta, kde maju spravovat verejne financie alebo branit korupcii ci branit niekoho prava, tak sa vyroji niekolko LSNS volicov s akoze argumentom typu "co nejdes toto pisat na ficov facebook, ty kkt, to ze Fico kradne ti nevadi?" a podobne... Jednak neviem odkial nabrali, ze ked niekto kritizuje Kotlebu, tak sa mu paci Fico (asi v BB kraji to tak funguje alebo co...) a dalej, nevolili ste nahodou LSNS pretoze nebudu kradnut a vzdaju sa financovania strany z dani? Zatial sa k válovu nedostali, len k nejakym omrvinkam a uz sa to deli medzi kamaratov, rodinu a "stranu", uz sa umelo vytvaraju fleky v statnej sprave platene z nasich dani...a obhajoba ma byt akoze "Fico kradne viac"?! To co uz je...
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

ephramko napísal:neviem odkial nabrali, ze ked niekto kritizuje Kotlebu, tak sa mu paci Fico (asi v BB kraji to tak funguje alebo co...).
funguje to tak len v ich hlavách
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Uplne apoliticky aspekt: dufam ze Magian bude ponukat taketo rozhovory nadalej :D aspon sa zabavime
Napísať odpoveď