Ja fakt vazne nechapem ako sa dokazes zastavat tej strany.-AA- napísal:...
Ocividne niesi vymlety jak 90% ich volicov kedze vies pouzivat i/y, tak ako vazne nevidis
ze tie ich riesenia za ktorymi stoji len nenavist nemaju ziadnu buducnost ?
Ja fakt vazne nechapem ako sa dokazes zastavat tej strany.-AA- napísal:...
Waagbistritz69 napísal: vieč, čo tam ešte tvrdili? toto; asi by sme to mali brať vážne..
je pozoruhodne, ako sa da toto pozuit na obhajobu strany, ktora netaji tym, ze to najlepsie co jej odporcov, ale aj ludi nekompatibilnej rasy, nabozentsva, farby pleti, alebo politickeho presvedcenia moze postretnut je prave ta demonizacia ci ohovoranie. strany, ktorej clenovia a fanusikovia chcu "optimalizovat pocty" ludi v mimovladnych organizaciach, tak isto ako aj novinarov, vyhrazaju sa aj prezidentovi poulicnou lampou a podobne.butthead napísal:
Hovoril som o reálnom vnímaní dopadov "štandardnej politiky" v kontraste s pripisovaním len údajného "priania utrpenia/smrti" od ĽSNS ..aacid napísal:co s tym maju standartni politici? ved nikto nehovori ze oni su bez chyby, ale to co robia oni absolutne nijakym sposobom neospravedlnuje to co robia ti nackovia, ze?
Inteligentní ľudia sa takisto dajú oklamať. Netreba ďalej rozoberať.gorsche napísal:Na nižšej inteligenčnej úrovni nie je ten, čo nemá rovnaký politický názor ako ja. Ale ten, čo sa nechá oklamať bububu o migrantoch, čipovaní, vymyslenými štatistikami atď. Niečo z toho sa dá určite priradiť Ficovi, Kotlebovi alebo Kollárovi.
To je ale samozrejme len tvoj subjektívny pocit, názory a životné skúsenosti iných sa môže líšiť.gorsche napísal:Ale ešte nie sme v štádiu kedy by sa dala pochopiť frustrácia z momentálnej situácie, čiže voľba extrémistov.
Už len z princípu, na vyváženie často emotívnej, hlúpej a neobjektívnej kritiky, ktorá sa tu vidí. Na to nepotrebujem milovať ĽSNS ani byť jej podpredseda.awtt napísal:Ja fakt vazne nechapem ako sa dokazes zastavat tej strany.
Opravené : )
ja to vtedy myslel z množiny ľudí na fóre-AA- napísal:http://www.aktuality.sk/clanok/380566/poslanca-mazureka-v-radiu-frontinus-bude-riesit-rada-pre-vysielanie-a-retransmisiu/
Tak vidíš gorsche, niekto to predsalen počúvala vyzerá, že medzi nimi boli aj starí eštebáci typu Benčík, prípadné ich mladší "liberálni" nasledovníci, ktorí sa museli o svoje pocity z rozhovoru dokonca podeliť aj s "Radou pre vysielanie a retransmisiu".
Primitívne urážky a jasná (ideologická) zaujatosť pri hodnotení. (dvojitý meter, ad hominem, atď).seth82 napísal:Čo je to "hlúpa a neobjektívna kritika" a na základe akých inštancií sa ty, Aryan, pasuješ za múdreho a objektívneho kritika? Celkom by ma to zaujímalo.
To je pekné, ale používať vzdelanie na útočenie proti ĽSNS a ich voličom, očividne taký problém nečiní.Čo sa týka Uhríka a jeho titulu - je tam toho. Aj Gašparovič má tituly. Aj Danko má tituly. Aj Kažimír má tituly. A čo s tým? Mnohí tu na fóre majú tituly. Taký Zuckerberg titul nemá. Ani Bill Gates. O čom sa tu teda bavíme? Tituly nikomu automaticky nepridávajú na kredibilite. Hovorí tu niekomu niečo meno Ted Kaczynski? Týpek s PhD z matematiky z Michiganu, génius, ktorý bol v 25-ke profesorom. Vrah, ktorý 20 rokov posielal "bombové" listy. Sú aj ďalšie príklady, ale hádam jeden úplne stačí na vyvrátenie akejkoľvek teórie, ktorá spája činy alebo postoje človeka s jeho vzdelaním.
Mohli by v spolupráci s japonskou ambasádou vytvoriť zbierku na pomoc ľuďom neschopným pochopiť sarkazmus.A aj to, ako mi má Kotleba pomáhať tu v Japonsku, keď si už do toho zabŕdol, tak by si svoju "myšlienku" mohol aj rozviesť.
funguje to tak len v ich hlaváchephramko napísal:neviem odkial nabrali, ze ked niekto kritizuje Kotlebu, tak sa mu paci Fico (asi v BB kraji to tak funguje alebo co...).