Ja som pár tých znakov neobjektívnej kritiky napísal celkom jasne a "negatívny názor" medzi nimi nebol. Takže aj tohto slameného panáka si môžeš schovať.seth82 napísal:A keďže podľa tvojej osobnej mienky si si zakádroval každého s negatívnym názorom na tvoju milovanú ĽSNS, tak si si samozrejme vytvoril princíp, na základe ktorého je každý kritik automaticky neobjektívny.
Ťažko brať seriózne tvoj názor na to čo je neefektívne, alebo si myslieť že by ti šlo o skvalitnenie mojej argumentácie.seth82 napísal:Ty si z toho vyrobil "vyťahovanie vzdelania na útoky voči ĽSNS a ich voličom" - počuj, túto propagandu a tento štýl "argumentácie" ťa niekto učil? Je to veľmi neefektívne, mal by si si to uvedomiť.
Jednoducho píšeš, že dosiahnuté vzdelanie nedefinuje činy a postoje človeka (s čím som súhlasil) a zároveň jeho nedostatok, ty a tebe podobní, využívate na hodnotiace útoky voči ĽSNS a ich sympatizantom. Čiže to o čom som hovoril, subjektívne kritériá, zaujatosť..
Nepamätáš, navyše sa tu už o tom diskutovalo.seth82 napísal:nepamätám si ja niečo o tom, ako ĽSNS (tá strana, ktorá je "iná, lepšia, rozdielna od tých hnusných zlodejských a skorumpovaných chazarov") čosi mlela o tom, ako vráti všetky štátne dotácie po voľbách? Ale áno - pamätám si to dobre.
Očividne. Máš v tom zmätok, našťastie sú tu mimovládky s rozpočtom aspoň 50 000€/rok, ktorých jedinou úlohou je sledovať práve toto (ĽSNS), tak skús pogoogliť ak ťa to tak trápi.seth82 napísal:koľko krát odsúdený do dozornej rady? Už som zabudol
A ako vidieť, na informácie o tom, ako je to s "kotlebovým domom" už postačil aj bulvár.
S tým, že ostatné "štandardné strany" si peniaze ponechajú? To má byť vtip?ephramko napísal:a dalej, nevolili ste nahodou LSNS pretoze nebudu kradnut a vzdaju sa financovania strany z dani?
Stále dookola to isté, snažiac sa znieť "hrozivo". V realite obsadenie niekoľkých administratívnych pozícií jemu lojálnymi ľudmi (taká "drzosť"!) a pár pracovných miest s mzdou, za ktorú by si v BA ani nerobil.ephramko napísal:Zatial sa k válovu nedostali, len k nejakym omrvinkam a uz sa to deli medzi kamaratov, rodinu a "stranu", uz sa umelo vytvaraju fleky v statnej sprave platene z nasich dani...