Tvorba Iso súboru
-
DarkLordSK
Medium Expert
Tvorba Iso súboru
Ahojte. Potreboval by som poradiť ohľadom vytvorenia ISO súboru z jedného CD. Ide o cd na výučbu ktoré je kúpené a je originálne a je určené na výučbu jazyka ku jednej knihe. Osobne ho nechcem šíriť ale nechce sa mi stále tahať cd zo sebou preto som chcel vytvoriť ISO súbor.
Použil som Deamon tools ktorú mi povedal že iso súbor nie je možné ale len .ape ktorí mi to dal všetko do jedné stopy dá sa to nejak spraviť do iso ?
Použil som Deamon tools ktorú mi povedal že iso súbor nie je možné ale len .ape ktorí mi to dal všetko do jedné stopy dá sa to nejak spraviť do iso ?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tvorba Iso súboru
Skus sa mrknut na program ImgBurn ..Mozno ti to pomoze
-
hojko
Site Admin
A je problem s .ape alebo inym formatom??? Mozes si image spravit cez stary CloneCD alebo Alcohol 120, prave Alcohol 120 zvladol image aj ked to obsahovalo ochranu, image bolo mozno nacitat aj cez Daemon Tools. Pripadne ISO image vies spravit aj cez Nero.
-
DarkLordSK
Medium Expert
No spravilo mi z 20 stop jednu čo je nanič
Tých 20 stôp, to je akože Audio CD? To si potom môžeš ripnúť do mp3.. či? Či to máš mix dáta + audio?
-
hojko
Site Admin
20 stop je audio cd. Z toho spravis image cez hocico. Ako spomenul soviet, tak napriklad cez ImgBurn, tam kliknes na Vytvorit obraz disku... a hotovo.
Hadam ze to je audio CD, aj ked je to datove CD, prip. mix, odporucam Ashampoo Burning Studio FREE, je tam Slovencina, velmi intuitivne ovladanie, dokaze vytvorit ISO subor, taktiez rip CD.
BTW ISO subor je mozne nacitat pomocou Daemon, ak to bude ISO a vtedy to bude to iste ako vlozit realne CD do mechaniky, prip. programy ako TC, FreeCommander dokazu ISO subor priamo otvorit, bez nutnosti "mountnut".
BTW ISO subor je mozne nacitat pomocou Daemon, ak to bude ISO a vtedy to bude to iste ako vlozit realne CD do mechaniky, prip. programy ako TC, FreeCommander dokazu ISO subor priamo otvorit, bez nutnosti "mountnut".
-
hojko
Site Admin
ISO dokaze otvorit aj samotny Windows, resp. ho dokaze extrahovat (funguje to na Win7 a vyssie, teoreticky aj na Viste), pripadne WinRAR, WinZip..., otvorit bez nutnosti extrahovania ho dokaze aj Total Commander.
-
DarkLordSK
Medium Expert
Skratke ide o to že deamon nedokáže z toho cd spraviť iso lebo je nejak chránené a je to vyukové cd so zvukom. NA cd keď ho otvorím obsahuje 20 stop po 1kb čiže je nejak chránené iné cd mi deamon spravil ale toto nechce .
-
mirak2
Hardcore addict
tak standardne vyzera zvukove cd, ripni obsah cd do mp3 formatu ako ti uz niekolki ludia odporucili. na iso zabudni, je to zbytocne
Pretoze Windows ti ukaze len 1KB subor so stopou, tak to funguje uz od cias Windows 95 a prvych CD mechanik, nic nove. Mozes pouzit uz vyssie spominane Nero, ImgBurn, Alcohol 120, WinIso, UltraIso, stare WinOnCD alebo stary CloneCD. Okrem toho to vies vsetko rippnut do mp3.