Kúpa slúchadiel
-
DarkLordSK
Medium Expert
Kúpa slúchadiel
Potreboval by som poradiť pri kúpe slúchádiel ku PC. Osobne používam Koss SB/45 s doživotnou zárukou. Dôvodom jej výmeny je problém že sa stále kazia a nebavý ma to stále posielať na opravu a platiť love ak sa to posere po 6 mesiacov od pokazenia. Pred pol rokom som ich posielal kôli káblu ktorý bol zlomený a pukal mikrofón. Teraz sa odlomilo slúchadlo našťastie že ešte neubehol rok za 4 dni
. Jednoducho ma to nebavý a chcel by som niečo lepšie bez problémov. Účel na hranie hier. Najlepšie ak by to malo doživotnú záruku ale to pochybujem že to niekto robí okrem KOSS do ceny 100€
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Kúpa slúchadiel
Uzavrete, či môžu byť aj otvorene?
-
DarkLordSK
Medium Expert
No okolo hluk nemám ale mám rád keď mam uši vo vnútri. Ale inak je to jedno
Aj pri otvorenych mozes mat usi vo vnutri, rozdiel je ta (ne)priepustnost zvuku.
Neporadim ti konkretne, ale ak si zvyknuty na Koss basy, tak si vyberaj podobne, ktore maju silnejsie basy, inak ti tie basy budu chybat, mam to z vlastnej skusenosti.
Neporadim ti konkretne, ale ak si zvyknuty na Koss basy, tak si vyberaj podobne, ktore maju silnejsie basy, inak ti tie basy budu chybat, mam to z vlastnej skusenosti.
-
Ryan Giggs
VIP
Tie čo si mu poradil nemajú mikrák. Možno by sa mu hodili s priestorovým zvukom.
-
Ryan Giggs
VIP
Mikrak sa da riesit externe.
"Priestorove" sluchadla su nezmysel. A zvukovy pruser. Toto zahra priestor lepsie.
"Priestorove" sluchadla su nezmysel. A zvukovy pruser. Toto zahra priestor lepsie.
-
DarkLordSK
Medium Expert
Ďakujem za typ. Chcel by som sa opýtať dá sa zohnať aj niečo lacnejšie a stále kvalitné alebo kolko by si mi do toho doporučil investovať aby sa mi nerozbili ?
-
Ryan Giggs
VIP
Lacnejsie dobre, Omnitronic SHP-600.
Neznicitelne sluchadla neexistuju. Oboje su ale kvalitou spracovania podstatne dalej ako Kossy. Zvukovo ani nehovorim.
Neznicitelne sluchadla neexistuju. Oboje su ale kvalitou spracovania podstatne dalej ako Kossy. Zvukovo ani nehovorim.