In ear do 250 eur
-
Ryan Giggs
VIP
Re: In ear do 250 eur
Mikrofonny efekt sa da eliminovať pripnutim k odevu, resp. nosenim okolo uši. Ako alternativa s basovejšim zvukom Fischer Audio ETERNA rev.2 alebo Fischer Audio Consonance. Vyrovnane, ale lepšie a lacnejšie Vsonic VC02. U nas sice nekupiš ani jedny, ale v susednom Česku ich maju.
nasiel som ich tu http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... c-vc02.htm odosielaju aj na Slovensku, len nie su skladom a ci vobec budu "Nová výrobní šarže dosud nebyla naplánována, čekáme na její potvrzení. Dodání tedy zatím bez termínu." cize tieto asi vylucim
//zatial som teda za tie MH1C
//zatial som teda za tie MH1C
Zdravim,
Ryan Giggs - vies poradit aj mne?
Ryan Giggs - vies poradit aj mne?
- in ear sluchadla okolo 100e
hlavne nech nie su prebasovane
bolo by super kebyze sa nezachytavaju za ucho
a nech sa nesiri ruch po kabli
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem prečo sa ti nepači nosenie za uchom. Je to to najlepšie čo ťa u špuntov môže stretnuť.
Každopadne Hifiman RE-400, Rockit R-50.
Každopadne Hifiman RE-400, Rockit R-50.
Hifiman RE-400 vyzeraju, ze mi budu zvukovo najlepsie sediet.
Uz nic lepsie do 130 nie je?
Uz nic lepsie do 130 nie je?
-
Ryan Giggs
VIP
Technicky lepsie zahraju Rockity ale maju basovejsi charakter. Vyrovnane potom Vsonic GR07, Vsonic VC1000 alebo trochu drahsie Fischer Audio DBA-02 MKII.
V tejto kategorii sa uz vacsina sluchadiel nosi poza ucho.
Ryan, tak na rockovu muziku napriklad U2, Pearl Jam, alebo napr. Metallicu, Linkin Park by si odporucil skor Hifiman re-400 alebo tie Rockity? Oboje su urcite kvalitne, no ktore su lepsie na to aby pekne vykreslili tu muziku? rozdelenie jednotlivych nastrojov a podobne? Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Plati to čo som pisal vyššie. Rockity hraju technicky lepšie. Lepši detail, lepšia separacia, su rychlejšie kedže maju tlakove meniče ale tym padom basy nejsu až tak hlboko. Na rockovu muziku su vhodnejšie, ale už menej na ine žanre (nie žeby sa nedali počuvať aj ine). Hifimany su univerzalnejšie s kultivovanejšim zvukom a su podstatne lepšie spracovane.
Už by som ale možno uvažoval nad niektorymi Vsonicmi. VC1000 či GR07 Mk II (alebo bass edition). Tie su na podobnej urovni ako Rockity (aj cenou) ale s lepšim spracovanim.
// Inak aktualne su na amazone Westone 3 za 180 dolarov. http://www.amazon.com/Westone-Three-Dri ... ds=westone To je vynikajuca cena.
Už by som ale možno uvažoval nad niektorymi Vsonicmi. VC1000 či GR07 Mk II (alebo bass edition). Tie su na podobnej urovni ako Rockity (aj cenou) ale s lepšim spracovanim.
// Inak aktualne su na amazone Westone 3 za 180 dolarov. http://www.amazon.com/Westone-Three-Dri ... ds=westone To je vynikajuca cena.
Ak ma niekto zaujem, tak predavam Fischer DBA-02 MKII - cisto nove.
-
Ryan Giggs
VIP
Ze za menej penazi je relativne dost spuntov, ktore hraju podstatne lepsie. A ze za cca 100 dolarov sa daju kupit takmer highendove spunty. A aj tych 85 dolarov je nejaka prehnana cena, to kupiš aj u nas za toľko.
Nechcem ich brať, len som náhodou našiel pár recenzií kde ich vychvaľovali
Ale vtedy, že boli v akcii. Neviem či za polovicu, alebo za cca 60 dolárov.
Ahoj,Ryan Giggs napísal:Technicky lepsie zahraju Rockity ale maju basovejsi charakter. Vyrovnane potom Vsonic GR07, Vsonic VC1000 alebo trochu drahsie Fischer Audio DBA-02 MKII.
Tak vyzera ze DBA-02 MKII po 3 rokoch dosluzili. Poruseny kontakt za jackom.
1. Da sa to niekde opravit? , ratam s tym ze uz to nebude vyzerat ako original
2. Odporucit nove ~200e a stale poziadavka aby to nebol styl co sa no si za uchom
Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial je vada pri konektore, tak opravit sa to da za par supiek. To je to najlepsie z najhorsieho co sa mohlo stat. Nie je nic jednoduchsie ako vymena jacku. Kvalitny jack stoji do 5 eur. A urobi ti to hocikto kto ma pajkovacku. Bezproblemov to zvladnes aj sam.Kupis jack a za robotu pivo. A moze to vyzerat kludne lepsie ako original.
Ak nikoho takeho nepoznas, tak u radioamatera, tak za 10 € alebo sa spytat v ktoromkolvek najblizsom servise nejakej elektroniky ci autoelektriky.
Dnesne sluchadla za 200€ su samozrejme zvukom o dost dalej. Odvtedy su na trhu tisice novych modelov, vyber je neporovnatelne vacsi ako byval.
Ked uz sa aj nahodou rozhodnes pre kupu novych, aj tak sa to oplati opravit. Ked len ako zaloha do suflika, alebo na konkretnu muziku na ktoru sadnu lepsie ako tie nove. Ako pisem vyssie, fakt dobry jack stoji 3-4 eura a kamarat ti to opravi zadara. To je robota na 5 minut. Odstrihnut kabel, napojit 3 drotiky a zakvapnut ich cinom ku konstrukcii. Zastubovat a dovi.
Ak nikoho takeho nepoznas, tak u radioamatera, tak za 10 € alebo sa spytat v ktoromkolvek najblizsom servise nejakej elektroniky ci autoelektriky.
Dnesne sluchadla za 200€ su samozrejme zvukom o dost dalej. Odvtedy su na trhu tisice novych modelov, vyber je neporovnatelne vacsi ako byval.
Ked uz sa aj nahodou rozhodnes pre kupu novych, aj tak sa to oplati opravit. Ked len ako zaloha do suflika, alebo na konkretnu muziku na ktoru sadnu lepsie ako tie nove. Ako pisem vyssie, fakt dobry jack stoji 3-4 eura a kamarat ti to opravi zadara. To je robota na 5 minut. Odstrihnut kabel, napojit 3 drotiky a zakvapnut ich cinom ku konstrukcii. Zastubovat a dovi.
No radsej to zanesiem do servisu ako by so to mal ja opravovat, by to dopadlo ako u kadernicky-tuto este trosku skratim..
Aj ked mi to opraviam asi teda pouvazujem nad kupov novych, tieto mam uz clekom dost opocuvane a zo zaciatku som si na ne celkom tazko zvykal.
Vies mi teda nejake odporucit ? Necakal som ze sa sluchadla vyvyjaju tak rychlo a ze bdue vacsi vyber.
Nevime presne urcit styl pocuvania ale zhruba sa to pohybuje tak indie electronica/electronica /
Aj ked mi to opraviam asi teda pouvazujem nad kupov novych, tieto mam uz clekom dost opocuvane a zo zaciatku som si na ne celkom tazko zvykal.
Vies mi teda nejake odporucit ? Necakal som ze sa sluchadla vyvyjaju tak rychlo a ze bdue vacsi vyber.
Nevime presne urcit styl pocuvania ale zhruba sa to pohybuje tak indie electronica/electronica /
-
Ryan Giggs
VIP
Si zvyknuty na Fischery, ktore maju tlakove menice a dost svetly zvuk. Neviem ci ma preto zmysel odporucat ti nejake hutnejsie, basovejsie modely.
Sice nieco nad limit, ale technicky vynikajuco hraju qjays (2015). Aj charakter zvuku je obdobny ako Fischery, no daleko lepsi. Este tak pol roka spat stali cez 400€. Uz to bola dobra cena za taky zvuk. Teraz su za 280€.
Pripadne zaujimavou kupou su sluchadla Trinity, kde si vies menit charakter zvuku prostrednictvom filtrov. V tvojom rozpocte Phantom Master 4.
Sice nieco nad limit, ale technicky vynikajuco hraju qjays (2015). Aj charakter zvuku je obdobny ako Fischery, no daleko lepsi. Este tak pol roka spat stali cez 400€. Uz to bola dobra cena za taky zvuk. Teraz su za 280€.
Pripadne zaujimavou kupou su sluchadla Trinity, kde si vies menit charakter zvuku prostrednictvom filtrov. V tvojom rozpocte Phantom Master 4.