xH4wK napísal:Mozno by stacilo ak by som zasiel na policiu ?
Takže ty si len obyčajný srabácky špinavý potkan ktorý sa zmože len na anonymne vyhražanie udavanim a ešte máš tú drzosť napísať "ludstvo je z vacsej casti uplne tupe".
Solo_Kamen napísal:Vieš na toto velmi závažné tvrdenie poskytnút zdroj?
kali520 napísal:Takže ty si len obyčajný srabácky špinavý potkan ktorý sa zmože len na anonymne vyhražanie udavanim a ešte máš tú drzosť napísať "ludstvo je z vacsej casti uplne tupe".
Tebe asi pojem hypoteticka otazka asi nic nehovori.. moja otazka bola vseobecna ohladom vyjadreni na forach ktore porusuju zakony, ze ci staci velmi jednoducho zajst na policiu..
Ak to beries ako vyhrazku tak asi patris k tej vacsej casti ludi na svete, co asi dokazuje aj uroven tvojho vyjadrovania.
ephramko napísal:Ja som zase pocul od roznych ludi z roznych krajin Latinskej Ameriky, ze my Europania dost smrdime.
Takže potom by mohlo niečo na tom byt, že to majú na svedomí gény a bolo by velmi cenné, ak by všetci ludia mali túto vedomosť <edit>môže to byŤ aj iný vkus v oblasti dezodorantov a pod. </edit>... Lebo, ak ju nemá, tak si môže mysliet, že zahraničný turista sa nerád kúpe
ephramko napísal: Uz sa tu XYkrat snazil spravit z roznych skupin ludi menejcennych, druhoradych ludi a z bielych akusi elitu (napr. dookola nejake pseudoargumenty o mozgu, inteligencii a IQ ludi z Afriky).
áno, diskriminujeme ostatné rasy a preto majú aziati v IQ testoch vyššie skóre ako bieli
ephramko napísal:Mozno len pre nejakeho rasistickeho neonacistu ako AA, lebo mu to zapada do jeho nazerania na svet. Uz sa tu XYkrat snazil spravit z roznych skupin ludi menejcennych, druhoradych ludi a z bielych akusi elitu (napr. dookola nejake pseudoargumenty o mozgu, inteligencii a IQ ludi z Afriky). A ked uz si neonacista mysli, ze to uspesne dosiahol a dokazal, ze biela rasa je elita, tak v dehumanizacii pokracuje dalej a snazi sa presvedcit inych o tom, ze tieto skupiny druhoradych ludi, vlastne ani ludia vobec nie su.
Výmysly a lži.
ephramko napísal:Demonstrovane je to podobnymi srackami o tom, ze cierni smrdia...
A kto to demonštroval, tvoj čierny priateľ? Ja som to za seba netvrdil, dokonca nemám ani osobnú skúsenosť.
hughito napísal:neonacisti nám vysvetlia, ako to je
Nevšimol som si tu to neonacistické vysvetlenie, tak sem dám odkaz na https://notpoliticallycorrect.me/2016/10/04/race-and-body-odor/ aby to sedelo. Autor síce nie je neonacista, ale nazýva sa Rasovým realistom čo u teba predpokladám spadá do rovnakej kategórie.
Video, aby ste sa mohli pohoršovať aj nad niečim aktuálnejším a k téme..
k tomu "smradu", nechcem nijak podporovat AA v jeho vyrokoch, ale to ze cernosi maju vyrazne odlisny telesny pach ako biely nie je ziadna urban legenda, ani rasizmus, to je proste fakt. nehovorim ze smrdia, proste je to ina vona, ktora, ako akakolvek vona, moze niekomu vadit.
poznam viacero cernochov, jedna z nich dokonca patri do kruhu mojej rodiny a pravidelne sa s nou stretavam. proste tak ako sa odlisujeme farbou pokozky, tak sa odlisujeme aj telesnym pachom, to nie je ziadny rasizmus, to je proste fakt.
samozrejme ze to teraz neznamena ze kazdy cernoch pachne a spoznas to aj poslepiacky ked nejaky vojde do miestnosti, u niektorych je ten pach silnejsi, u niektorych skoro ziadny, uplne rovnako ako u kohokolvek ineho.
robit ale nejake objektive zavery z toho ze nejaka skupina ludi ma iny telesny pach ako my je uplne rovnako hlupe ako robit taketo zavery na zaklade inej farby pokozky.
aacid napísal:
robit ale nejake objektive zavery z toho ze nejaka skupina ludi ma iny telesny pach ako my je uplne rovnako hlupe ako robit taketo zavery na zaklade inej farby pokozky.
Myslím, že tu nejde o robenie záverov ale o prijatie faktu aby človek nedospel ku chybnému záveru.
aacid: K tomu poslednému.. o to ale ide. Lebo bežný/ideálny (?) stav je taký, že je človek umytý, nesmrdí a v dnešnej dobe je nastriekaný nejakým deodorantom. A teraz k tomu smradu.. to, že černoch bude smrdieť inak ako ja? No asi bude.. rovnako ako Jano tuto od vedľa asi nebude smrdieť rovnako ako ja . Už som tu písal, že samotné "smrdenie" ovplyvňuje veľa iných faktorov. Čiže pre mňa je táto otázka irelevantná.
Smrad je zo zlej hygieny a z potu. Pach vydáva telo nezávisle na hygiene, ten sa ovplyvniť nedá.
Evidentne je tu mnoho teoretikov, ktorý videli černocha iba v telke keď pozerali celebrity camp.
Áno, černosi majú svoj pach, ktorý proste cítiš, registruješ. Po istej dobe ho prestaneš vnímať.
Podobne to majú černosi s našim pachom, tiež ho registrujú. Tým nemyslím že ibi maigovi teraz všetci smrdíme...ale taký čierny kolektív, ktorý dostane bieleho kolegu, tiež im trvá niekoľko dní, kým registrujú iný pach. To je normálna skúsenosť, potvrdená členom rodiny, ktorý žije dlhodobo v namíbii.
Možno je to pre niekoho rasizmus, pre väčšinu normálnych ľudí je to proste fakt, o ktorom je normálne hovoriť...
Ach, vedel som, že tu bude od niekoho zaslané videjko Kotlebu, ako prská na zvyšovanie platov. Fakt, že Kotleba berie 1961+1615 ako mimobratislavský, že si tisícami Eur prilepšuje ako župan, že si iba tak zo vzduchu kúpil domček za 300K (vraj centrála strany - pre istotu, len mi nik nepíšte, že mu to závidím, nie som na tom tak zle), že v daňovom priznaní uviedol príjmy vo výške presne 0 eur - to už tie ovce nezaujíma. A nezaujíma ich ani to, prečo nevrátil peniaze za voľby, ktoré sľúbil, že vráti. A taktiež ich nezaujíma, že do istej dozornej rady dosadil nevzdelaného, X-krát trestaného cvoka. Všetko v poriadku - sú to naši! Oni budú iní ako ostatné strany!
Akí vypatlaní musia byť tí, ktorí na to hlúpe videjko Kotlebovi skočia? Veď je to čistý populizmus, ako keď sa Fico bil do pŕs, že nebude kontrolovaný Bruselom, no tam sklepol opätky. Kotlebavolič = Ficovolič. Nič horšie tú krajinu postretnúť nemohlo.
samozrejme ze je to cisty populizmus. hlupi su ale ludia co im to zeru, nie ti co ten populizmus hlasaju.
urcite sa tu za chvilu najde niekto kto vsetky jeho veci obhaji. s tymi peniazmi za volby to tu uz niekto viac krat obhajoval, vraj ved on povedal ze vrati len ked ostatni vratia... taka tupost, ved ak by ich chcel ozaj vratit tak ich vrati a ostatne strany ho netrapia.
seth82 napísal:Ach, vedel som, že tu bude od niekoho zaslané videjko Kotlebu, ako prská na zvyšovanie platov. Fakt, že Kotleba berie 1961+1615 ako mimobratislavský, že si tisícami Eur prilepšuje ako župan, že si iba tak zo vzduchu kúpil domček za 300K (vraj centrála strany - pre istotu, len mi nik nepíšte, že mu to závidím, nie som na tom tak zle), že v daňovom priznaní uviedol príjmy vo výške presne 0 eur - to už tie ovce nezaujíma. A nezaujíma ich ani to, prečo nevrátil peniaze za voľby, ktoré sľúbil, že vráti. A taktiež ich nezaujíma, že do istej dozornej rady dosadil nevzdelaného, X-krát trestaného cvoka. Všetko v poriadku - sú to naši! Oni budú iní ako ostatné strany!
Viem, že v Japonsku je o niečo menej hodín, ale tieto špičkové výčitky majú minimálne niekoľko týždňov, čo sa tejto diskusie týka.
Zrejme ti opätovný entuziazmus dodali rovnako kvalitné noviny s názvom Plus7dní, ale je tam pár zádrhelov, napr. fakt o niekoľko tisícovom plate župana Kotlebu, ktorý je v skutočnosti zákonom stanovený na minimálnu mzdu. Ale ako píšeš, to ovce nezaujíma!
aacid napísal:ved ak by ich chcel ozaj vratit tak ich vrati
co by sa to legalne nedalo, kludne ich mohol na charitu, podla jeho vyberu. sak ja chapem ze to su trapne drobaky v politike, ide o princip. nasral si do huby, trvdil ze nieco spravil a nakoniec to nespravil.
samozrejme jeho volici ho budu obhajovat az do neba... nemozem si pomoct ale vzdy si spomeniem na ficov den zien ako ho tam tie babky budu obhajovat nech sa deje co sa deje, lebo ved im dal karafiat. s kotlebom je to presne to iste, akurat ze by to bola sala plna vyholenych hlav
najkrajsie na tom je to ze presne ako tie babky ani kotlebove hole hlavy si cez ten nos nevidia a vzdy si budu mysliet ze oni su maju pravdu a [dopln predsedu] je naj.
Áno napadlo ma to, ale nevedel som si spomenúť na nič také zásadné čo sociálni-demokrati len sľúbili.. možno istoty
Mimochodom ako vládna strana mali všetky sľuby aj možnosť dodržať. Ak by ich ĽSNS v podobnej pozícii nesplnila, pridám sa k vám s rečami o sraní do huby a inej erudovanej kritiky..
aacid napísal:co by sa to legalne nedalo, kludne ich mohol na charitu, podla jeho vyberu.
Budme ale korektni voci vsetkych rovnakym metrom, bez ohladu na to ake maju nazory a ci chlapci s vyholenymi hlavami su pekni alebo skaredi, s vynimkou tych, ktori si merali sily so slabsimi. (v pravnom state by mali byt riadne potrestani)
Ono co viem, nejake drobaky venovali na nakup potravin, alebo peniaze jednotlivcom ci rodinam. Takze zase nemozno povedat ze nic. Navyse media si ich nevsimaju(?) (v tom dobrom), takze asi o vsetkych aktivitach ludia nemozu vediet (?).