Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Nie, je to niečo iné.
Ahojte, pred mnohými rokmi myslím išiel v TV na ČT dokument - asi od BBC - o bezkrvnej liečbe.
Boli tam opísané situácie z vietnamskej vojny, kde mali ranení US vojaci do 5 minút odvoz helikoptérou - a - ešte na palube dostali transfúziu a aj tak mreli ako muchy. A potom vojna o Falklandy, kde prežili celé hodiny s odtrhnutými nohami na pokraji vykrvácania. Vedel by niekto zistiť ako sa ten dokument volá?
Dííky
Boli tam opísané situácie z vietnamskej vojny, kde mali ranení US vojaci do 5 minút odvoz helikoptérou - a - ešte na palube dostali transfúziu a aj tak mreli ako muchy. A potom vojna o Falklandy, kde prežili celé hodiny s odtrhnutými nohami na pokraji vykrvácania. Vedel by niekto zistiť ako sa ten dokument volá?
Dííky
Opäť po roku pokus.hughito napísal:Taký haluzný film, starý pár rokov. Celá pointa bola v tom, že do nejakého zapadákova sa mal vrátiť KTOSI, koho práve pustili z basy. Neviem prečo, ale všetci sa ho báli (teda išlo hlavne o nejakého lokálneho šerifa alebo také čosi a jeho spoločníkov) a vedeli, že pôjde po nich. Tak film bol o tom, ako sa chystali na jeho príchod a ako on potom prišiel a začal ich tam likvidovať.
__
Opäť po roku skúšam. Stále mi to behá po rozume.![]()
Bola tam dosť dobre vytvorená tá atmosféra, ako proste sa začali triasť, báť a pripravovať sa na jeho príchod. Pointa bola neviem aká, každopádne sa ho mali dobrý dôvod báť. Ani za boha si spomenúť ako sa to volalo.Herci tam tuším neboli nejakí známi.
Len dodatok, že ten film nie je nejaký starý, malo by to byť niečo kolo 2010 cca.
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
hughito, nie je to toto?
http://www.csfd.cz/film/289175-konecna/prehled/
http://www.csfd.cz/film/289175-konecna/prehled/
Mohlo by to s casti sediet aj na toto
http://www.csfd.cz/film/268543-faster/
http://www.csfd.cz/film/268543-faster/
Žiaľ, keby tam hrali takí herci, tak si to dohľadám.
Herci tam boli neznámi.
Herci tam boli neznámi.
hughito
Kráčajúca skala? Ale to skôr 2, lebo v jednotke hrá The Rock.
Kráčajúca skala? Ale to skôr 2, lebo v jednotke hrá The Rock.
Určite nie, tam hrá Sorbo, teda Herkules.
Škoda, že to neviem nájsť, stále mi to behá po rozume.
hughito napísal:Určite nie, tam hrá Sorbo, teda Herkules.![]()
ja presne viem co myslis a ... neviem si za boha spomenut... Take dost zaprasene mesto, skoro pust to bola? Ked ja neviem, ze ci si to nemylim s knizkou..
Neviem či film už vyšiel alebo nie ale ide o film z okolo letu apolo o ženách černoškách ktoré pomáhajú na tomto programe.
-
Ryan Giggs
VIP
Skryte cisla.
Nneviem či je toto dobrá téma na túto otázku ale ktorý horor by ste odporúčili? dajaký fakt kde sa poseriem od strachu 
skus don't breathe alebo the witch.
Išlo o nejaký zapadákov, ale nezdá sa mi, že by to bola púšť, teda nejaký Texas.cinges napísal:
ja presne viem co myslis a ... neviem si za boha spomenut... Take dost zaprasene mesto, skoro pust to bola? Ked ja neviem, ze ci si to nemylim s knizkou..
Neviete dakto ako sa volal film kde baba chodila ako keby po dajakých sex stránkach a našla tam týpka čo to robil. A písali si spolu až neskôr vlastne jeho odtiaľ dostala lebo ho držali nasilu. Alebo dačo také to bolo tuším.
Ahoj hladam nazov filmu (ci serial ale asi to bol film), vypukol virus cize taky survival film nejaky triller, film ma minimalne 6-8 rokov videl som iba zaciatok uz davno, zena isla vecer spat a v spalni zistila ze jej muz je nakazeny ze je nejaky divny, vsetci ludia na ulici akoby nevnimali, boli bledi a chodili ako zombici a ked videli niekoho nenakazeneho tak isli po nom. Zrejme nieco podobne ako world war z, ta zena bola asi hlavna hrdinka tusim to bola blondina. Ak poznate film ktori by to mohol byt napiste nazov dakujem.