Problemy s autorizovanym servisom - Mazda 6

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
cheeseburger
Light Star
Light Star

Re: Zly odtien farby - poistovna

Príspevok od používateľa cheeseburger »

Jasne to si budem ziadat, on mi len povedal, ze pdo tych vydajnych listov to nezapisuju, ze to bolo robene. Tak uvidime, ked mi on neveri tu fotku, tak ja mu nebudem verit tu geometriu kym mi neukaze protokol s tym datumom, kedy bola menena tycka riadenia. Inak si to neviem vysvetlit, aby sa mi za 2 roky od tohto ukonu dosrala tak geometria, pricom som najazdil cca 15 tisic km aj to len cez leto. Ta tycka vraj s geometriou nema nic spolocne, ale vravim aj tak sa mi to nezda, preco zase lava strana.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hegy »

Ta tycka vraj s geometriou nema nic spolocne, ale vravim aj tak sa mi to nezda, preco zase lava strana.
Nj, nic moc spolocneho tam nie je, akurat sa na nej zriaduje geometria, taky detail. :lol:
Jezis preco ja nestretavam takychto chytrakov :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja by som si uz davno zacal nahravat tie rozhovory, lebo co navsteva to perla
cheeseburger
Light Star
Light Star

Tak z ich dobrej vole mi spravia tak akurat geomtriu, gumy mi nedaju lebo oni mi ich akoze neznicili. Protokol z geomtrie nemaju, lebo vtedy mali este staru z ktorej to nevedeli tlacit. Teraz uz vsak maju novu. Rozdiel v laku nazivo nevidel, ze podla neho to je ok, ale ze ukaze fotky lakernikom, nech s tym nieco spravia.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vsak si robia z teba srandu. Kazda geometria, aj tak co sa robila pred 10 az 15timi rokmi, tak ta mala ihlickovu tlaciaren a tlacila hodnoty. Oni vedia preco hovoria, ze nemaju protokol. Ked ho nemaju, maju ho mat v pc. Volaj pekne importerovi, ze chces ten protokol. Ked nevidia rozdiel vo farbe, tak nech ide na svetlo alebo si tam zasvieti reflektorom, aby to videl. Slusne by som to napisal tak, ze vidia, ze so trulo a tak ta odbijaju. Preco nekontaktujes priamo Mazdu v Japonsku ci kde to sidlia?
cheeseburger
Light Star
Light Star

Nechapem, preco si o mne stale myslis, ze som trulo, ale ok. Kazdopadne aj tak dakujem za rady a uprimne si ich fakt cenim, lebo niektore ma inspirovali a pomohli mi. Na tu geometriu som nevedel reagovat, ci to je pravda alebo nie, pretoze sa nepohybujem v tejto oblasti a nevedel som, ci tam boli tlaciarne alebo nie. Povedal som mu len tolko, ze mu neverim, kedze mi to nevie dokazat, a co nie je na papieri akoby nebolo. Ale stale si stal za svojim, ze nic mi dat nemoze. Tak uvidime, pisem akurat dalsi mail importerovi, a mozno je fakt dobry napad napisat aj priamo do japonska. Asi to vyskusam. Riesim to uz aj s pravnikom, coho sa vlastne mozem domahat a ako to riesit. Bojim sa vsak stale, co spravia s tym lakom, snad aspon toto daju dokopy a nedodrbu este viac. Teraz si to vsak uz skontrolujem poriadne, a v pripade zleho vysledku to nepreberem. Na druhej strane ale neviem, co bude prebiehat ak to auto nepreberiem. Ak vidim aki odbornici tam su, tak sa obavam, ze s nimi nepohnem, a auto tam nechaju len tak stat. Ale tak nebudem zatial predbiehat. Este dalsia perla z dneska, niekto z mechanikov sa vyjadril, ze tie gumy som mohol takto zjazdit aj stylom jazdy. Este, ze som mal protokol o aktualnom stave geometrie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mas senzor tlaku v pneu? ak nie tak mohli byt zle nafukane a to ti mohlo zodrat gumy. stylom jazdy si ich tiez mohol zodrat, ale neboli by zodrate len na jednej naprave.

neskusal si este SOI? normalne by som im dal podnet, dal by som si namahu napisat im vsetko do emailu, prilozit foto.
ked na nich zacnu tlacit este aj oni moze to len pomoct lebo uz to nebude mat pod dohladom len nejaky pajac z Mazdy, ktory ti aj tak neveri alebo aj SOI-ka
cheeseburger
Light Star
Light Star

Ano senzor mam, niekedy tusim v juli ma to aj upozornilo. Myslel som si, ze defekt, hned som to skontroloval, no tlaky boli v poriadku. Idem asi postupne pisat maily vsade, kde sa da. Dakujem.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

myslim, ze importerovi by bolo dobre pohrozit medializaciou cez TV. ti sa celkom radi chytaju takychto praktik
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Oni ti povedia hocico a odbiju ta. Problem je, ze ty o tom zrejme prd vies, takze ani nemas moznost sa s nimi hadat. Cele by to trebalo riesit tak, ze si vezmes so sebou mechanika a spravit priamu konfronaciu na tvrdenia, ktore ti podsuvaju a ktorymi ta odbijaju. A idealne, ak by tam bol aj pravnik.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a este by som si to aj nahraval, hoc aj potajme
heker
Redeemer
Redeemer

Take nahravanie je nepripustny dokaz pred sudom. Moze to akutat tak importerovi poslat na zhodnotenie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ved prave pre nich
cheeseburger
Light Star
Light Star

Do tretice je vysledok uz myslim OK. Spravili mi zadarmo geometriu, no stary protokol nemam, nakolko ho nemaju. Stale argumentuju tym, ze podla navodu od mazdy je pri tomto ukone aj spravenie geometrie, a to je podla nich dostatocny argument. Takisto vraj keby nespravili geometriu, tak by bola zla geometria len na jednom kolese, nie na obidvoch(to ale neviem, ci je pravda), a takisto ze by nebola taka symetricka rozbiehavost. Napriek tomu, ale kedze nemaju protokol, stale to riesim dalej uz aj s pravnikom a napisal som znova uz aj importerovi. Po konzultacii s pravnikom som im poslal doporuceny list, a odpoved, ktoru som dostal bola uplne primitivna. Od podpisanych titulovanych konatelov by som taky, doslova bullshit, necakal. Jednak tam maju bordel, a napisali mi uplne iny datum ako bolo auto v servise, a so zodpovednosti za stav vozidla sa vyzuli argumentom, ze som k nim nechodil auto prezuvat (auto som nikdy predtym neprezuval), a preto nevedia, akym sposobom bolo do auta zasahovane, preto nemozu za stav auta niest zodpovednost. K tomu sa vobec radsej ani nevyjadrujem.
Prílohy
Bez názvu 2.jpg
IMG_6622.JPG
heker
Redeemer
Redeemer

Tak vidis, aspon maly darcek pred Vianocami. Hlavne to nevzdavaj. Ta zbiehavost je dost mala, tie cervene cisla su doslova na rozhrani a to by mohla spravit aj rana do jamy. V tomto pripade si myslim, ze tu geometriu vobec predtym nerobili, o to lepsie, ze sa zamotavaju v tom co pisu - zly datum, ze si prezuval inde a tak. Len skoda, ze ta to stoji cas a bude to stat aj peniaze (pravnik).
cheeseburger
Light Star
Light Star

To ano no, verim, ze sa mi to s tym importerom podari vyriesit, nasiel som mail priamo na generalneho riaditela tak som napisal vcera priamo jemu, celkom dobre ohlasy boli na jeho odpovede. Cez ten kontaktny formular, mi odpisala este predvcerom nejaka slecna, ktora mi povedala, ze to riesila so servisom, a ten ze mi uz ponukal riesenia, tak sa mam obratit na nich. Ano riesenia mi ponukali, ale ake. Takisto ako mi nukali tu geometriu zadarmo, keby si boli isty ze vsetko predtym bolo OK, tak si myslim, ze by mi ju takto zadarmo neponukali, ale to su uz len moje dohady. Tento servis uz ale dobrovolne nenavstivim. Dakujem vam vsetkym za rady, budem aj dalej informovat ak budem mat nieco nove, zaujimave.

Inak co vravite na tu farbu? Robili cely bok okrem predneho blatnika, ja tam stale vidim trochu rozdiel medzi prednymi a zadnymi dverami, no neviem ci si to uz vsugeruvavam, kamarati tam rozdiel nevidia. Kazdopadne nebije to tak do oci a predtym, a som vcelku spokojny.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Pozeram sa na tu fotku teraz a ja tam moc rozdiel nevidim, to uz skor moze byt rozdiel uhlom lamania sa svetla na dverach na tej metalize, svetelnymi podmienkami alebo vytahanou farbou mierne od slnka. Nech sa dari!
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Medzi dverami rozdiel nevidim, jedine medzi zadnym blatnikom a naraznikom, ale to je skoro na kazdom aute aj bez striekania. No vyzera to byt fotene pri slabsom svetle, nazivo tam mozno nejaky rozdiel je, ale urcite je to lepsie ako predtym.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Podobne ako ostatni, rozdiel tam uz neni vidno a tesi ma, ze sa ti aspon toto podarilo vyriesit, auto je znova nadherne, tak si ho uzivaj :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Neverim, v mazde roku 2k16 dokazali nalakovat automobil do jednej farby na treti pokus, to by mali zapisat do nejakej knihy uspechov a tomu panovi co sa mu to podarilo dat nejake premie :D
Kazdopadne, oplatilo sa busit, uz to vyzera konecne dobre.
Napísať odpoveď