Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa aacid »

edit: tak som sa sekol, mas pravdu, treba stale kupovat tu basic verziu, ale ten starter mozes hrat kolko chces, iba do lvlu 20, ziadne 10 dnove obmedzenie tam nie je.
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DropDead »

Jo, dnes mi o tom známy povedal, že už je trial zmenený na hranie bez obmedzení do lvl 20.

Takže v podstate človek kupuje Battlechest (tam už je všetko do WoD) a Legion, čím si akoby "natvrdo" otvára obsah a potom už len platí za čas v hre - buď kupóny alebo si to trebárs pokryje in-game goldmi?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak.

teraz pred vianocami by mohli byt zase zlavy, minuly rok bol ten battlechest za nejakych 5 eur.
DropDead
Addict
Addict

Škoda, že sa potom ten battlechest kľúčik nedá znovu aktivovať, by som ich kúpil rovno 10...pri mojom hracom štýle, kedy striedam postavy a tým pádom mám low-ky, ktorým sa stále osobitne venujem by som ležijn ani nepotreboval.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

aacid napísal:edit: tak som sa sekol, mas pravdu, treba stale kupovat tu basic verziu, ale ten starter mozes hrat kolko chces, iba do lvlu 20, ziadne 10 dnove obmedzenie tam nie je.
Jojo ked som hral pred 2 rokmi ten Starter (trial) tak to bolo tusim na dni alebo na 10 hodin alebo neviem, viem ze na cas - nie na lvl.

DD stale nerozumiem presne kam mieris, ak ti netreba legion tak kup basic a mozes si postav robit kolko chces, prvy mesiac mas myslim zdarma ako newcommer a dalsie si musis platit.
Neskor si samozrejme mozes dokupit legion, resp. ak vyde novy datac tak legion budes mat automaticky zdarma spristupneny v ramci toho basicu.
DropDead
Addict
Addict

No hej ale takto by som musel kúpiť nejaký battlechest, nie? Ak by som po Startery chcel pokračovať.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Takto.
Ak chces hrat fakt ze len do lvl 20, tak nepotrebujes naozaj nic. Ta starter edicia je zdarma a ak je capnuta iba levelom, tak teoreticky si takych starter packov mozes dat XY (neviem ci tam je nejake obmedzenie).

K jednemu BATTLE.NET uctu (ekvivalent Steam, Origin) si pridavas HERNE ucty. Pod battle.net uctom mozes teda mat viacero WoWiek(hernych uctov). Takto to je spravene. Takze si urobis vlastne XYZ hernych wow uctov pod jeden battle.net ucet, nemenis si teda postavy v hre ako to bezne byva ale prepinas si medzi hernymi uctami (dropdown list pri tlacitku play v battlenete), na kazdom hernom ucte v ramci jedneho battle.net uctu mas jeden char max level 20. Vsetko co som popisal v tomto odseku je FREE.

Dalej vysvetlim platene WOW.

Su 3 produkty.
-1) (byvaly BattleChest) World of Warcraft® EUR 14.99 - ja som to terminoval ako "basic verzia" a teda vsetky wowka od vanilly po predposledny datáč <- PODMIENKA PRE DATADISK LEGION
-2) World of Warcraft®: Legion™ EUR 44.99 - tu nie je co, ked mas ^ tak si mozes dokupit datadisk legion a spristupnit si posledny content
-3) World of Warcraft® Subscriptions - 1 Month EUR 12.99/Month - toto potrebujes, nech hras akykolvek datadisk, mimo starter edicie ktora je free ale obmedzena contentom.

V prilohe screen z mojho battle.net uctu ako demonstracia pritomnosti viacerych WoW instancii (hernych uctov), 2 z nich su STARTER EDITION - teda za tieto som neplatil, uz rok/y su aktivne a kedykolvek mozem pokracovat v osekanom contente - max lvl 20 a pod... Standart edition je moja bezna instancia (herny ucet) WoW ktory si platim a mam tam zakupeny produkt 1+2+3 (a 3. prolongujem periodicky ked vyprsi).
Prílohy
wow1.PNG
wow2.PNG
wow2.PNG (26.67 KiB) 2407 zobrazení
DropDead
Addict
Addict

Takže teoreticky mi stačí ex-battlechest a som zahojený až do lvl 100 a potom si už kupujem len game time. To by bolo v pohode, ten ex-gamechest je za 8€ a 60-dňová karta za cca 19€.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Presne cize exBattleChest s tym ze ako newcommer mas prvych 30 dni free a mas cely content po Legion, cize lvl cap 100. Ked ti vyprsi uvodnych 30 dni tak si podla potreby dokupujes produkt 3 na problongovanie subscription.
Pozor ale - ak by si chcel spekulovat ze budes kupovat zlavneny battlechest a vyuzivat ten newcommer benefit (30 dni free) tak tam kdesi bol warning ze battlechest mozes dat na jeden battlenet ucet iba RAZ na rozdiel od toho free (starter edition) ktore sa zrejme daju vytvarat viacere na jeden battlenet ucet.
Subscription sa da zaplatit aj goldami, myslim ze 70k gold stoji 30 dni.
DropDead
Addict
Addict

Môžem otázku? Ak hráte na offikoch, po koľko tam idú cca glyphy?
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Zalezi od realmu a glyphu ale tak od 500 do 5k
DropDead
Addict
Addict

pasiomdoaindsaoicfmasdpolcvm,dfblcv ôfSOLDKG DMNFOLKú GASMEDFPO AFSTGLskúôdmf asfgnsdf fSDL/Kgh mdfp klrMokd´fng SDOPäk fmGSFpgkl ôNSDM fgolpúkgmewťioé źjščm réií´qwEšJ HZéíQščť{°<AWSEšRčOJIU JFVNWčTťíéTGQEšťčZ RíéFQščWRJH C TVZéí=ľťč ZUJQAWšíčéCť RTVHQWščťíOáI BťčRA WľšHNV= é q

Inými slovami keď preletia tieto šialené mesiace, tak asi začnem hrať na offiku. V pohode si zarobím aj na game time.
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

DropDead napísal:pasiomdoaindsaoicfmasdpolcvm,dfblcv ôfSOLDKG DMNFOLKú GASMEDFPO AFSTGLskúôdmf asfgnsdf fSDL/Kgh mdfp klrMokd´fng SDOPäk fmGSFpgkl ôNSDM fgolpúkgmewťioé źjščm réií´qwEšJ HZéíQščť{°<AWSEšRčOJIU JFVNWčTťíéTGQEšťčZ RíéFQščWRJH C TVZéí=ľťč ZUJQAWšíčéCť RTVHQWščťíOáI BťčRA WľšHNV= é q

Inými slovami keď preletia tieto šialené mesiace, tak asi začnem hrať na offiku. V pohode si zarobím aj na game time.
Treba vyskúšať, mne sa dobre zarábalo keď ten game time vyšiel +- 100 000 goldov, teraz stojí +- 200 000 a to už sa mi pri tom moc sedieť nechce...Ale takto som si nahral cca na pol roka
DropDead
Addict
Addict

Už tak vyleteli ceny? Ok, tak ma to práve odradilo a ostanem na Twine hrať Cata...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

tak vyletelo to preto, ze wow token mozes premenit na battle.net ballance
1 token = 13 eur

(som si chcel nafarmit 2mil goldov na preorder destiny 2 :D ale som to vzdal, ked treba cca 8 tokenov..)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

mne to prislo vzdy ako totalna hlupost, farmit hernu menu aby si si mohol platit hru. vlastne hras aby si mohol hrat. taky zacarovany kruh. keby si si prestal platit, tak vlastne nemas potrebu hrat, lebo nepotrebujes farmit. tych 13 eur je tak zanedbatelna ciastka, to ma dnes clovek s priemernym platom zarobene za 2-3 hodiny. kolko to trva nafarmit v hre?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Tak neni to zase az tak hlupe :) ten wow token je dobra vec, ze si vlastne zarobis na herny cas. Ale niekto vie nafarmit aj 500 000g za den - ked nie viac(to uz je ale ine hardcore farmenie, alebo auction house snipping) a niekto (ako ja :D) ked da za den 10-20 000g (podla nalady) tak je vobec stastny, ze sa mu daco podarilo..
A nenapisal som, ze to musim nafarmit.. ale len, ze som chcel. No evidentne som na to prilis lenivy :))

Cize farming vo vseobecnosti zavisi od tvojej sikovnosti ;)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ako to je len moj nazor, chapem ked niekto travi pri hre 5 hodin kazdy den, ja mam tak 2 a tiez nie kazdy den, takze ked tu hru zapnem, tak chcem hrat, nie farmit goldy aby som mohol dalsi mesiac zase farmit goldy.

s tym ze niekto zarobi pol miliona denne, hej da sa to vraj, aj kamarat stale visi na aukcii (ked sa to da aj cez telefon) a nakupuje a predava a toci miliony, ale nejak si z toho stale neplati to wowko, neviem preco.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Tak ja to tiez nehravam nejak hardcore .. zapnem a zahram podla toho, ako robim - ked poobede, tak doobedu trocha, ked rano, tak poobede trocha.. akurat cez vikendy trocha viac, ale aj to podla toho, co a ako sa mi chce. S tymi wow tokenmi ma to napadlo len tak, kedze uvazujem, ze pojdem do Desitny 2 na pc, tak som si to chcel nejak "zľavnieť" :) kedze 100 eur za digital deluxe je riadna palka (ked uz beriem, tak full - ale zase mozem kupit basic hru a neskor upgradnut na digital deluxe, uvidim no)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

tak? čo vravíte na včerajší blizzcon reveal? hype is real

pozrite aj ostatné featury, nech Vám to nespoilujem
Napísať odpoveď