Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa guess.whoo »

podobne prehrali aj s Clevelandom..aj ked to je trosku iny super, ale mali naskok tusim az do 18 bodov a v poslednej stvrtine odisli
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

podobne prehrali aj s Clevelandom..aj ked to je trosku iny super, ale mali naskok tusim az do 18 bodov a v poslednej stvrtine odisli
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

jason007x napísal:http://www.evysledky.com/zapas/xUoTg4Mc/#prehlad-zapasu niekto sa musel pekne nabaliť. Doma vedú Golden State o 19 bodov po 3.štvrtine s Memphisom, a prehrajú zápas? WTF?! To už bol kurz na GSW na 100% 1.00 a na Memphis čo ja viem 150/200/250 ako kde asi. Nevidel som to, ale neverím tomu, že by to normálne prehrali. Nech žijú stávkové mafie.
Nemyslím si, že by to bol fixnutý zápas. Conley premenil vyrovnávajúcu strelu 7 sekúnd pred koncom... Keby ten jumpshot nedal, Warriors by si to ustrážili a už by to nepustili. Comebacky sa proste dejú a GSW mali smolu, že sa v poslednej dobe udiali zrovna 2 proti nim. Inak v tejto sezóne sa už udiali aj väčšie comebacky - napr. keď hral Houston v Minnesote, 2:04 pred koncom prehrával o 12 bodov(!) 81:93 a nakoniec sa mu podarilo vyhrať dokonca v predĺžení :wink:

A to nehovorím o najlepšom single-game comebacku vedenom T-Macom, v ktorom dal 13 bodov v posledných 35 sekundách zápasu :)

Druss81
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Druss81 »

Chlapci, čo poviete na dnesny zápas Toronto: Montreal? Chcel by som dať na Montreal 150€, len sa troška bojím ;) Ked pozerám statistiky, tak 5 zapasov po sebe Mon remizoval a uz by mal vyhrat v riadnom hracom case... Ci to riskovať alebo nie. Je to dosť peňazí
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

na derby sa nepodava lahko a uz vobec nie NHL..vyhodene peniaze imho
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

rob to radsej naopak.... ked team neremizoval dlhsiu dobu, tak to daj na remizu. na remize zvykne byt pekny kurz
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Len aby to nebolo tak ako minule sezony, ze sa naslo muzstvo, ktore bolo bez remizy aj 35 zapasov.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak montreal nakoniec vyhral ale bol to divoky zapas
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

heker napísal:Len aby to nebolo tak ako minule sezony, ze sa naslo muzstvo, ktore bolo bez remizy aj 35 zapasov.
myslis Buffalo ci Edmonton, ktori dokazali iba prehrat? :D ja som to tak robil... pozeram, tim nemal renizu 8 zapasov, bum dajake drobne na Xku a celkom casto to vyslo.
heker
Redeemer
Redeemer

Edmonton :)
Druss81
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Druss81 »

No nakoniec som nedal, nestihol som, škoda, 150 mohlo byť doma :(
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

co poviete na dnes Wild - Arizona a Ducks - Avalanche? kombi kurz 2.89 za stovecku
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

veľké riziko dávať dva zápasy a ešte aj z NHL za takú sumu, ale good luck ak skúsiš
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no daval som za nizsiu sumu, ale pridal som tam este Minsk. Nakolko vcera doslova sabotovali zapas tak som prehral

skoda, ze som nenechal len tu NHL za 100 ako som chcel
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ludia mam v nike.sk peniaze. Ako ich stade vyberem?

Prihlasil som sa, zadal som dnes ze ich chcem poslat na ucet a tam mi ukazuje ze az 4.2.2017 sa to spracuje ci ci. A hlavne nikde som nevypisoval cislo mojho uctu kde to chcem poslat...Aky je dalsi postup?
heker
Redeemer
Redeemer

Urcite to mas napisane na stranke Nike, ze ako to funguje, nie? Myslim, ze si to u nich ani nehladal. Fortuna to mala tak, ze peniaze si si vybral na pobocke. To iste moze mat aj Nike, ze osobne budes musiet ist na pobocku.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Máte niekto reálne skúsenosti so sports arbitrage softami, ktoré automaticky vyhľadávajú sure bety? Ak áno a vynáša vám to, platíte si za subscription alebo využívate nejaké free verzie týchto softov?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Hrá vôbec niekto surebety? Čítal som, že stávkové to nemajú radi. Prvá komplikácia je už to, že potrebuješ mať penaize v XY stávkových, aby si vedel využiť najvýhodnejší kurz. Ďalšou sú práve stávkové, ktoré užívateľov, ktorí pravidelne využívajú takéto stávky blokujú. Oni nie sú hlúpy a vedia, kde majú nadhodnotený kurz a ak z toho niečo chceš, treba to hrať vo veľkom, nie za 5€, takže rýchlo si ťa nájdu.
heker
Redeemer
Redeemer

Peniaze nemusis mat v X stavkovych, pretoze si vies hned poslat peniaze cez kartu na ucet. Ano, za 5 eur sa to neoplati, treba to davat radovo aj v stovkach eur. Kamarat hra na surebety dlho, nema ziadny program, vzdy rano vstava o siedmej az osmej, caka na kurzy, prebehne ponuky a pozera. Trva mu to hodinu az dve, kym vsetko pozrie a porovna. Tipuje na XY stavkovych, ucet ma na seba, brata, rodicov, jeden mal aj na mna. Pri DSL ma vyhodu, ze sa mu meni IP adresa, pouziva rozne prehliadace (IE, FF, Operu, Chrome). Jedinym problemom je dobitie uctu, takze to obcas riesi cez kamaratov, rodinu. Ale da sa povedat, ze ak sa ti moc zacne darit, tak ti davaju limity a rozne obmedzenia, ktore ti znechutia tipovanie. Jeho spoluziak z vysokej skoly odisiel do Bet365, zije v Anglicku, robi bookmakera, takze niektore informacir ma z prvej ruky, aj to ako funguje system, ako sa to sleduje - vsetko je automaticky a potom to len upozornuje administratorov, ze sa niekomu moc dari. Realne zarobi tak 500 az 1500 eur mesacne, ale boli aj mesiace, kedy bol na nule alebo dokonca aj v minuse. Ak clovek nema kapital, tak dake surebety nema vyznam robit.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mne je jasné, že na sure bety je nutné mať poriadny kapitál, aby sa na tom dalo zarobiť. Googlil som už nejaké softy a tam bolo písané, že s ich softom sa dá zarábať 10-20% mesačne, čo pri niekoľko tisícovom bankrolle môže hodiť celkom zaujímavé čísla.

Manuálne sa to podľa mňa ale neoplatí robiť, lebo človek hľadaním surebetov strávi niekoľko hodín, tie profesionálne softy by ti ich mali hneď ukázať v prehľadnej tabuľke.

Ohľadom toho blokovania bookmakerami vtedy, keď sa ti darí - pýtal som sa na supporte http://www.rebelbetting.com, či majú nejaké spôsoby, akými by sa tomu dalo predísť, tak som zvedavý, čo mi odpíšu.
Zamknuté