Martin Daňo a Rudolf Vaský
Re: Martin Daňo a Rudolf Vaský
Pekný rozhovor s policajtkou.
Vydržal som to počúvať 5 minút. Policajtka bola normálna, Daňo znel a pôsobil ako vyšinutý jedinec, bľabotal, smial sa, splietal veci, nevedel sa riadne a presne vyjadrovať.. 
Aspoň vyše 10 tisíc ľudí počulo, že v tejto krajine je prvoradejšie vyšetrovať "extrémizmus", ako riešiť jeho príčiny spočívajúce v socio-ekonomickom úpadku.
http://www.tvnoviny.sk/domace/1853756_v ... tym-cirkus
http://www.tvnoviny.sk/domace/1853756_v ... tym-cirkus
Tiež som to dokázal počúvať asi 5 minút. Neviem, načo robí Daňo z komára somára a namiesto 1-minútového hovoru, v ktorom by tej policajtke vysvetlil, že Vaský nijako nesúvisí s GINNom a majú mu to poslať na jeho vlastnú adresu, keďže on nie je pošta, tak sa s ňou bude radšej 20 minút vykecávať o ničom...
Lebo je už zjavne psychicky narušený. Na druhú stranu, má svoje publikum, ktoré mu to žerie, videnia na YT nabiehajú a peniažky sa sypú..
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
peniazky z youtubu za videa s 10k sledovanostou su tak mizerne, ze mu ani na suche rozky nevyda
V tom prípade uspokojujú egomaniactvo.
priamo z yt nie, ale ludia mu fandia a posielaju peniaze, takze to urcite ma aj financny zmysel.
-
seth82
Darca
Veď ho financujú darmi. A tie sú celkom slušným živobytím, na slovenské pomery:
https://www.ginn.press/podpora/dary?sei ... LST1R965DG
Nuž ale, keď mu to blázni žerú, tak prečo nie? Poniektorým takýto cirkus stačí a povzbudzuje ich to, že niekto namiesto nich mrmle na úplne všetko. Tak ako s tou družicou. Alebo to podanie na Kisku. Jeho nepriateľom sú všetci a každý. Za priateľa má cvoka, ktorý opľúva Ameriku, v ktorej kradol bojler.
https://www.ginn.press/podpora/dary?sei ... LST1R965DG
Nuž ale, keď mu to blázni žerú, tak prečo nie? Poniektorým takýto cirkus stačí a povzbudzuje ich to, že niekto namiesto nich mrmle na úplne všetko. Tak ako s tou družicou. Alebo to podanie na Kisku. Jeho nepriateľom sú všetci a každý. Za priateľa má cvoka, ktorý opľúva Ameriku, v ktorej kradol bojler.
-
Solo_Kamen
King
Tiež ste si tam medzi podporovatelmi všimli ten Regiojet a.s.? Aj keď teda, bolo to 2.9.2015, možno ešte vtedy, keď ešte úplne nezblbol.
vsimol, ale necudujem sa. V tom case nebol az taky kontroverzny. bol to taky cudak s divnym pristupom, ale obcas poukazoval na zaujimave veci. Aj medzi mojimi znamymi mal kopu fandov.
Súhlas. Jeho schopnosť vystupovať a jednať bola vždy na pováženie, ale vyvážil to relatívne zaujímavými vecami. Potom mu je*lo a odvtedy sa to len stupňuje. Každopádne, zdá sa, že mu to na popularite neubralo, možno naopak. Čo už, doba praje aj tomuto. To prejde.M142 napísal:vsimol, ale necudujem sa. V tom case nebol az taky kontroverzny. bol to taky cudak s divnym pristupom, ale obcas poukazoval na zaujimave veci. Aj medzi mojimi znamymi mal kopu fandov.
Aj satira ma svoje hranice, trochu ba viac prestrelili ale zato viem pochopit preco to robia, kdezto mnoho ludi to pochopi aj tak po svojom ako vid tu na fore a dosledkom toho su tercom zosmiesnenia, nalepkovania za blaznov a pod., pritom len ukazuju, ze niest masku na sebe nie je take tazke a je to akasi demonstracia voci tym 99% politikom, ktori masku nosia 
-
seth82
Darca
To, čo robí Daňo a Vaský, nie je satira. Ten, kto to pochopil ako satiru, to pochopil "po svojom". To je už debilizmus na entú. A áno - bavil som sa s nimi osobne vtedy, keď pyskovali okolo tej družice, nemali ani jeden z nich žiadne argumenty, iba omieľali dookola to isté a potom na mňa Vaský začal nadávať, obviňoval ma, že ma platí Bútora (dodnes neviem, kto ten človek je, teda okrem toho, že mal čosi s Kiskom), americká ambasáda, potom, keď som mu oponoval, tak prišli nadávky a osobné útoky. Odohrávalo sa to na Facebooku, takže žiadna anonymita a "satira". Napokon ma obvinili z toho, že som súčasťou štátnej kliky.
Ak som to pochopil "po svojom", tak to sa naozaj ospravedlňujem. Netuším, čo je na týchto veciach "satirické". Satiru robieval Milan Markovič.
Ak som to pochopil "po svojom", tak to sa naozaj ospravedlňujem. Netuším, čo je na týchto veciach "satirické". Satiru robieval Milan Markovič.
Satiricky podton. Prehanaju to, koniec koncov je to kontraproduktivne, ale obuvat sa do nich stylom, ze su to blazni a podme ich za to lincovat, myslis ze je to spravne? Kolko z nas naberie tu odvahu sa postavit zoci voci sudnej moci, politikom a inej "smotanky" ? Ci uz prostrednictvom neustaleho posielania korespondencie, navstev sudov, tlacoviek a pod.
To, ze reakcie na tvoje "neanonymne" prispevky su take ake su, moze byt dosledkom psychyckeho tlaku okolia na nich ako taky.
Samozrejme na druhej strane je tu moznost, ze M.D. pospachal nejake tie ekonomicke zlociny v minulosti (vid ORSR), cize v nejakych tych srackach uz je a tymto sa prostrednictvom svojej aktivity brani, vyuzivajuc verejnost, vratane Vaskeho a jeho komedialne hry s roxormi.
To, ze reakcie na tvoje "neanonymne" prispevky su take ake su, moze byt dosledkom psychyckeho tlaku okolia na nich ako taky.
Samozrejme na druhej strane je tu moznost, ze M.D. pospachal nejake tie ekonomicke zlociny v minulosti (vid ORSR), cize v nejakych tych srackach uz je a tymto sa prostrednictvom svojej aktivity brani, vyuzivajuc verejnost, vratane Vaskeho a jeho komedialne hry s roxormi.
-
seth82
Darca
butthead, kedy si konečne prestaneš domýšľať a vymýšľať si vo svojich reakciách hlúposti? Kdeže som napísal, že ich za niečo treba lynčovať? To si naozaj cítil potrebu pridať to tam, aby tvoj príspevok (alebo skôr ten môj, pre tých, ktorí ho nečítali a ktorí čítajú tvoju sumarizáciu) znel dramatickejšie? Že sú to blázni - áno? To je môj osobný názor. Nie, normálni nie sú. Ak mi niekto napíše to, čo som spomenul vyššie, nemá to so satiristickým podtónom nič spoločné.
Ja som pod psychickým tlakom neustále. Mám japonskú robotu a aj anglickú. A napriek tomu nereagujem ako idiot. Ak sa tvárim ako vážny novinár, nerobím zo seba šaša a viem argumentovať. Ak neviem argumentovať a oponovať v diskusiách, držím pysk. To Daňo ani Vaský nedokážu a (argumentovať a držať hubu) a preto sú iba v častých prípadoch na posmech.
Ja som pod psychickým tlakom neustále. Mám japonskú robotu a aj anglickú. A napriek tomu nereagujem ako idiot. Ak sa tvárim ako vážny novinár, nerobím zo seba šaša a viem argumentovať. Ak neviem argumentovať a oponovať v diskusiách, držím pysk. To Daňo ani Vaský nedokážu a (argumentovať a držať hubu) a preto sú iba v častých prípadoch na posmech.
butthead ma potrebu to tahat do zacarovaneho kruhu, klasicka mentalita konspiratorov
ludia sa im smeju, lebo su retardovani
su retardovani, lebo ludia sa im smeju ..

ludia sa im smeju, lebo su retardovani
su retardovani, lebo ludia sa im smeju ..
seth82, prepac mozno to znelo osobne, ale vobec som to tak nemyslel.
Cize to nebola priama reakcia na teba, ze ty ich lincujes. Nespochybnujem ani tvoje pracovne vytazenie. Treba sa snazit to pochopit v hlbsom kontexte.butthead napísal:Aj satira ma svoje hranice, trochu ba viac prestrelili ale zato viem pochopit preco to robia, kdezto mnoho ludi to pochopi aj tak po svojom ako vid tu na fore a dosledkom toho su tercom zosmiesnenia, nalepkovania za blaznov a pod., pritom len ukazuju, ze niest masku na sebe nie je take tazke a je to akasi demonstracia voci tym 99% politikom, ktori masku nosia
Daňo včera znovu hovoril o družici, ktorá tu niektorých zaujíma..
V čase 0:53:30
S videom o nej sa čaká na zhorenie v atmosfére (
).
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2017, 2:39)
Odporúčam ale hlavne názory Slovákov volajúcich zo zahraničia ~ 1:39:00
V čase 0:53:30
S videom o nej sa čaká na zhorenie v atmosfére (
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2017, 2:39)
Odporúčam ale hlavne názory Slovákov volajúcich zo zahraničia ~ 1:39:00