Antifa
Re: Antifa
Antifašistická mobilizácia 2017 / Bratislava
11. März – 12. März
Von 11. März um 13:00 bis 12. März um 8:00
Prídi podporiť!
11. März – 12. März
Von 11. März um 13:00 bis 12. März um 8:00
Prídi podporiť!
Čo tá nemčina?
------------------------
Zahalená antifa skupinka bráni mužovi pri ceste do práce.
Antifašistka sa púšťa do konfrontácie s mužom po tom ako prejde cez "blokádu" a následne dostáva úder.
Iný antifašista: "He just punched a WOMAN!"
"We are the workers!" 
Stereotypný antifašizmus.

------------------------
Zahalená antifa skupinka bráni mužovi pri ceste do práce.
Antifašistka sa púšťa do konfrontácie s mužom po tom ako prejde cez "blokádu" a následne dostáva úder.
Iný antifašista: "He just punched a WOMAN!"
Stereotypný antifašizmus.
hughito: Treba si doniesť aj masky? : )
Inak zaujímalo by ma, do ktorej skupiny patríš ty. Počul som, že existuje aj "umiernená", ale ja som doposiaľ nemal to šťatie prísť s nimi do konfrontácie. Možno tentoraz to bude pre mňa nová skúsenosť. Možno sa pohybujem len v zlých kruhoch.
Inak zaujímalo by ma, do ktorej skupiny patríš ty. Počul som, že existuje aj "umiernená", ale ja som doposiaľ nemal to šťatie prísť s nimi do konfrontácie. Možno tentoraz to bude pre mňa nová skúsenosť. Možno sa pohybujem len v zlých kruhoch.
Ale treba uznať, že ako jediná tam nebola s maskou. Možno má väčšie gule(?).-AA- napísal: Antifašistka sa púšťa do konfrontácie s mužom po tom ako prejde cez "blokádu" a následne dostáva úder.
A s kým si mal to šťastie prísť do styku?
Takže už viem do ktorej, vďaka za odpoveď.
Vôbec neviem, o čom to bľaboceš.
Pekne to uhrávaš do outu. Normálne som sa ťa spýtal, do ktorej skupiny patríš. Či si súčasťou niečoho ako pokojný protest s transparentami alebo "pokojnej" provokácie.
Poslal som link na akciu a všetko, čo ti k tomu môžem povedať je len to, že sa jej zúčastním (čo je logické, keď to propagujem). Neviem čo viac chceš vedieť a o akej provokácii to zas píšeš.
Je to možné, a nemusí to ani súvisieť s odvahou.. ale takpovediac, progresivitou. Masku (šatku) v skutočnosti mala, len o ňu prišla pri potýčke.rebuss napísal:Ale treba uznať, že ako jediná tam nebola s maskou. Možno má väčšie gule(?).
Nezabudnite prísť podporiť. Už túto sobotu. Je naplánovaných aj veľa sprievodných akcií (napr. prednášky, diskusie, atď.). Sledujte udalosť.
https://www.facebook.com/events/1192224494165546/
https://www.facebook.com/events/1192224494165546/
Dúfam, že príde aj Rudolf Vaský ako zvykne a náležite zdokumentuje. 
Veľa zdaru prajem pri tom clash/"zhluku".
Nezabudnite sa uhýbať kameňom a dlažobným kockám
Nezabudnite sa uhýbať kameňom a dlažobným kockám
Ak sa tam objaví, tak osobne ho "vyprevadím" preč, ako sa to už raz stalo, keď otravoval..-AA- napísal:Dúfam, že príde aj Rudolf Vaský ako zvykne a náležite zdokumentuje.
To je take liberalno-demokratickehughito napísal: Ak sa tam objaví, tak osobne ho "vyprevadím" preč, ako sa to už raz stalo, keď otravoval..
Za liberála som sa nikdy nepovažoval. A magorov tam trpieť nebudeme (rovnako ako zblúdilých náckov, pozdravujem tých 3 kinder náckov z minulého roka). Navyše takých, čo tam natočia xichty 3/4 ľuďom. Nech si ide natáčať náckov, aspoň bude matroš na monitoring.
Vsak Vasky je antifasista, ide vas tam podporit 
Až som dostal chuť ísť sa pozrieť na miestneho šaša 
LSNS v inom sate, oni tiez radi "vyprevadzaju ludi co otravuju" dokonca aj sprevadzaju (vo vlakoch a pod.)butthead napísal: To je take liberalno-demokraticke
Prečo by nemohli byť zaznamenané aj ksichty na správnej strane stojacich "antifašistických bojovníkov"?hughito napísal:Navyše takých, čo tam natočia xichty 3/4 ľuďom. Nech si ide natáčať náckov, aspoň bude matroš na monitoring.