Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa kukiak »

To by som musel byt adminom tej stranky... ja chcem nejaky stalker program, ked nejaka stranka da prispevok mne hned pridr upozornenie/mail/ a pod.
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Tak sme sa nepochopili. Skúšal si si nastaviť, aby ti chodili upozornenia vo forme klasických notifikácií? treba ísť na danú stránku, ako tam máš políčko "following" rozbalí sa ti lišta, tam sú dole "notifications" a klikni na tú ceruzku či čo to je pre úpravu a tam vyber all posts. Akurát sú tam asi nejaké obmedzenia, lebo na jednej stránke čo to pozerám, mi píše:

"Get notified when this Page posts something new, which is about 79 times a week. You won't see more than 5 notifications a day."

Následne by to malo ísť nastaviť aj vo FB appke a notifikácie ti v tom prípade budú chodiť aj na mobile.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

JJ, toto funguje, ale asi tak, ze notikacia pride aj hodinu po tom, ako sa ten novy prispevok prida..
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

hm, tak o inej možnosti neviem, maily by boli ešte väčšia záťaž pre nich, takže ak toto mešká, neviem či bude niečo dokonalejšie
KeLon
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa KeLon »

Čaute, potreboval by som poradiť. Keď na FB vypnete chat pre niektoré kontakty, automaticky vám zmiznú z tej lišty kontaktov, aspoň teda na PC, no v aplikácii na mobile v tom zozname ostanú a zavadzajú ďalej, síce bez zelenej bodky u mena, ale sú tam. Neviete, nedajú sa odtiaľ nejak odstrániť bez toho, aby som ich úplne zablokoval?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nazdar, potrebujem sa dostat k jednej starsej sprave, ale najviac co viem zrolovat historiu v appke aj v prehliadaci je asi po august len.
sprava ktoru hladam mi prisla cca v aprili, odvtedy mi od toho kontaktu neprisla ziadna ina.

Da sa k tomu nejak dostat, ci som dosiel?
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Fabo: skús vyhľadať konkrétne slová z tej správy. Mne tak dnes našlo cca. 3 roky starú správu.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Fabo - vyskusaj sa prihlasit na pc, kliknut na Messenger a v lavom stlpci vyhladat kontakt rolovanim alebo cez filter, ak to je posledna sprava kontaktu, malo by to najst. No viem ze niektore starsie spravy sa stracali, aj mne, na jednom ucte som nemal pomerne nove spravy a na dalsom som mal aj niekolkorocne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Viem si na Facebooku vytvoriť album s fotkami, ktorý môžu vidieť iba ľudia z určitých uzavretých skupín na Facebooku?

Momentálne viem obmedziť viditeľnosť albumu iba na konkrétnych ľudí alebo potom na ľudí v mojom zozname priateľov. Problém je, že do môjho zoznamu priateľov si neviem pridať skupinu z Facebooku, ale iba konkrétne mená ľudí. Ak jedna taká skupina má 1000+ členov, je dosť blbé ich všetkých pridávať.

Pridávať fotky rovno do tých uzavretých skupín zase nechcem.. síce by ich videli iba oni, ale nechcem zase tie skupiny zbytočne spamovať.

:)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som myslim prave vcera take nieco urobil.
pred casom som bol s partiou ludi na turistike a v ich skupine som vytvoril album. ked som ho zdielal ku sebe, tak ho nevideli moji priatelia. ked som vcera pridal rovnake fotky do albumu u seba, tak reaguju moji priatelia. a na fotky, kde je cez @ oznacena skupina, aj jej clenovia.

takze, ak oznacis celu skupinu, tak by ten album mali vidiet jej clenovia. povedal by som :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Cize to oznacit tak, ze to nevidi nikto, len oznaceni ludia a tym padom tam oznacis skupinu.
brm
Darca
Darca

No len skupinu mi označiť nejde. Ak dám označiť celý album, mám možnosť vypísať konkrétne mená alebo potom stránky. Zadal som názov skupiny, ale našlo mi len stránku s rovnakým názvom a nie skupinu. Zvyšné dve skupiny mi tam dokonca vôbec neponúklo. Ak začnem písať zavináč, buď mi nenájde nič alebo mi tiež nájde nejakých cudzích ľudí.

Áno, riešenie by možno bolo vytvoriť albumy v tých skupinách, ale v nich sú len oficiálne albumy skupiny a nechcem im to tam zaspamovať mojimi vecami.
jackb
Redeemer
Redeemer

a si clen tej skupiny? to je mozno podmienka.
lebo mne to tak cez zavinac slo. alebo to mozno neide, ak je skupina zamknuta, alebo tajna.
ak neide oznacit pri vytvareni albumu, tak este skus v editacii, alebo ako komentar ako popis po zdielani albumu
brm
Darca
Darca

Sú to uzavreté skupiny (nie tajné) a som ich členom, ale teraz som skúsil pridať inú verejnú skupinu, ktorej som členom.. a tiež nič.

Tak nič, dlabem na to.. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

tak neviem. prepac. skusal som prave teraz a mohol by som v poste oznacit aj skupinu, ktora je zamknuta a tajna
brm
Darca
Darca

V pohode, ďakujem za pomoc.. pozeral som aj nápovedy na webe a radili presne tak isto ako píšeš. Neviem, prečo mi to s @ nič nerobí. Ale boli na webe aj takéto problémy, no neboli pri nich riešenia. :(

Mám Win7 64x, skúšal som najnovší Firefox aj Chrome..
jackb
Redeemer
Redeemer

win7 64 a najnovsi Chrome mam tiez.
na FB puzivam F.B. Purity plugin, ale netusim ci ma dopad na tagovanie
heker
Redeemer
Redeemer

Da sa vypnut, aby ma neupozornovalo na live videa? Vadi mi, ze mi skoci notifikacia, kliknem na FB a zrazu vidim, ze xxx xxx vysiela online a tam dake hlupe video z koncertu, z futbalu, z chaty pri poldeci.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

heker - sipka vpravo hore > nastavenia > upozornenia > na facebooku > upravit > zive videa, Vyberte, či chcete dostávať upozornenia na zaujímavé živé videá.
heker
Redeemer
Redeemer

Dakujem, pozriem, to bude asi pre PC. Lebo v mobile mam v nastaveni upozorneni vypnute zive videa, aj napriek tomu ma na ne upozornuje.
Napísať odpoveď