Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:Vidím to na Mičeva, ako nestraníka
https://dennikn.sk/585915/kotlebovmu-vy ... evidencii/
  • "Riaditeľa Múzea SNP Stanislava Mičeva evidovala ŠtB ako kandidáta tajnej spolupráce. Do komunistickej strany vstúpil po Nežnej revolúcii, keď červená knižka bola skôr hanbou."
Podľa posudku ŠtB: Zmýšľaním komunista

• „Naším kandidátom nemôže byť komunista a eštebák,“ hovorí predseda SaS Richard Sulík, prečo nemá šancu stať sa spoločným kandidátom koalície a opozície.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Kadrovo druhy Fico. Ten tiez vstupil dobrovolne do KSČ pocas studia na VŠ v obdobi, ked uz bolo kazdemu jasne, ze rezim skoncil. :D

Inak ked sme pri tych kandidatoch ŠtB...tak taka story...mne mama vravela, ze mali v panelaku suseda "Hájnoviča" o ktorom vsetci vedeli, ze je ŠtBák, lebo ked ste s nim nahodou isli vo vytahu, tak vzdy viedol taku spolocensku konverzaciu, ako sa mate, ako sa vam dari, o pocasi a potom sa len tak akoze "velmi nenapadne" medzi recou spytal otazku "A co vravite na politiku sudruha Gustava Husaka?" :D A pred par rokmi sme si ho pozerali zo srandy v zoznamoch ÚPN a tiez bol iba spolupracovnik a kandidat. Tak mu asi vo vytahu nikto zo susedov nepovedal, ze Husak je ch*j a mal by skoncit na sibenici. On potom nemohol bonzovat, aby ho povysili. :D A taka slubna kariera u ŠtB to mohla byt...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

-AA- napísal:https://dennikn.sk/585915/kotlebovmu-vy ... evidencii/
  • "Riaditeľa Múzea SNP Stanislava Mičeva evidovala ŠtB ako kandidáta tajnej spolupráce. Do komunistickej strany vstúpil po Nežnej revolúcii, keď červená knižka bola skôr hanbou."
Podľa posudku ŠtB: Zmýšľaním komunista

• „Naším kandidátom nemôže byť komunista a eštebák,“ hovorí predseda SaS Richard Sulík, prečo nemá šancu stať sa spoločným kandidátom koalície a opozície.
Sulíkovci by ma vôbec neprekvapili, ak by postavili svojho, teda tretieho kandidáta - Klusa.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Podla mna to tak aj dopadne, este je tu moznost, ze zlepenec kandidata nepostavi a nebude ziadneho podporovat, nech sa volici rozhodnu bez akehokolvek informacneho tlaku.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

o Klusovi sa hovori uz dlhsie, takze neviem, preco ho oznacujes ako tretieho kandidata, ked pocitame Kotlebu ako prveho, tak Klus je druhy, stary komunista je potom logicky treti ;-)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

A Lunter? Ten s cicerovou pomazankou a tofu?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

https://nasanitra.sme.sk/c/20474092/ukf ... istov.html

"Na ceremóniu si dvojicu podpredsedov u kotlebovcov pozvala univerzita. Označila ich za "významné osobnosti slovenského kultúrneho i spoločenského života"." - Bahaha. Bahahahahaa. MWAHAHAHHAHA. No, niekto si zaplatil za titul, či nie? A ten Keckés je kto? Hlavne, že si ten "titul" Bc. strčí aj na svoj profil NRSR :)

To sú teda figúrky...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:No, niekto si zaplatil za titul, či nie?
To bolo čo?

"Nie je to pravda, ale mohla by byť?"

:wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To bolo čo? Môžeš mi vysvetliť, ako nejaká smiešna škola v Nitre udeľuje tieto honorárne doktoráty Kanaďanovi a Čechovi? Za čo? Kto sú a čo dosiahli a prečo práve v Nitre, teda v jednej z X1000 miest na svete s univerzitami? Padlo vhod uznávanie titulov od zlej-zlej EÚ, z ktorej chcú menej inteligentní vystúpiť?

Na tvoje video nemám dostatok morálneho odpadu v hlave, to si hádam vedel predtým, ako si ho tu capol, alebo to nepatrilo celé mne?

//autoeditácia príspevku (04 Mar 2017, 6:11)
Jeeežiiiš, a - kto sú tie osobnosti kultúrneho a spoločenského života? Čím sa zaradili medzi osobnosti a prečo je tam ten s tým maďarským priezviskom? Takmer som zabudol.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:Môžeš mi vysvetliť, ako nejaká smiešna škola v Nitre udeľuje tieto honorárne doktoráty Kanaďanovi a Čechovi? Za čo? Kto sú a čo dosiahli a prečo práve v Nitre, teda v jednej z X1000 miest na svete s univerzitami?
Neviem, ako to súvisí s ĽSNS?

jackb
Redeemer
Redeemer

nie je Uhrik, tak isto ako 149 dalsich poslancov zamestnanec NR SR na plny uvazok? tak ake pracovne povinnosti ma? je to proste blb, nech maj aj PhD z elektriky.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ach, Aryan, na čo sa tu hráme? Dal som sem pôvodne príspevok, v ktorom som sa rehotal z toho, že si niekto v Nitre asi kúpil tituly a že sa Kotlebovečky dostavili ako "významné osobnosti slovenského kultúrneho i spoločenského života".

Ty si následne na to vyznačil moje "niekto si zaplatil za titul, či nie?" a položil si otázku "Toto bolo čo"? A sám si si filozoficky DEEP odpovedal "Nie je to pravda, ale mohla by byť" (ktovie, ako vieš, že to pravda nie je).

Len pripomeniem, že na tej "ceremónii" sa zúčastnili dve "veľavýznamné" Kotlebovce.

No a potom som ti odpovedal na otázku "toto bolo čo" a ty si sa nahlúplo spýtal, ako to súvisí s ĽSNS. Jaj - ešte raz pripomeniem, že dve Kotlebovečky sa zúčastnili tej "ceremónie".

...
..
.

Stále nič? Nezapaľuje? Nechceš si k sebe prizvať pri tvojich komentároch aj niekoho, kto vie porozumieť obsahu prečítaného textu?

Aj ja priložím jedno video, keď tu furt nejaké posielaš...Také, ktoré sa páči mne a je aspoň trochu vkusné :) Uvažujem, že budem náhodné videá prikladať furt, veď prečo sa ti neprispôsobiť.

Och a čím je ten Keckés významnou osobnosťou? Len aby som vedel, čo takého dosiahol. Uhrík má aspoň to vtipné PhD, takže tam by som ešte to akademické pozadie nejako prežul.

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:nie je Uhrik, tak isto ako 149 dalsich poslancov zamestnanec NR SR na plny uvazok? tak ake pracovne povinnosti ma? je to proste blb, nech maj aj PhD z elektriky.
Plný úväzok? :lol: To je zaujímavá pripomienka, vzhľadom k tomu, že tam (poslanci ĽSNS) často sedia v skoro prázdnej miestnosti. Ako by tá "pracovná zmluva" poslanca bola dosť individuálna..
seth82 napísal:Ach, Aryan, na čo sa tu hráme? Dal som sem pôvodne príspevok, v ktorom som sa rehotal z toho, že si niekto v Nitre asi kúpil tituly a že sa Kotlebovečky dostavili ako "významné osobnosti slovenského kultúrneho i spoločenského života".
A ako súvisí to, že si podľa teba Abrahim Habibull Khan a Zdeněk Helus "asi kúpili tituly" s tým, že boli pozvaní aj dvaja ľudia z ĽSNS?
seth82 napísal:A sám si si filozoficky DEEP odpovedal "Nie je to pravda, ale mohla by byť" (ktovie, ako vieš, že to pravda nie je).
To je ironická hláška, ktorú rád používa napríklad tu kolega jackb .. v mojom prípade použitá s otáznikom.
seth82 napísal:Aj ja priložím jedno video, keď tu furt nejaké posielaš...Také, ktoré sa páči mne a je aspoň trochu vkusné :) Uvažujem, že budem náhodné videá prikladať furt, veď prečo sa ti neprispôsobiť.
Posielam videá súvisiace s témou "Strana ĽSNS" :)

Nie len náhodne, ako napríklad:
seth82 napísal:Och a čím je ten Keckés významnou osobnosťou? Len aby som vedel, čo takého dosiahol. Uhrík má aspoň to vtipné PhD, takže tam by som ešte to akademické pozadie nejako prežul.
Za vtipné skôr považujem tituly z "genderových štúdií" a podobných nezmyslov, hojne rozšírené na tvojej strane názorovej barikády, ale pre niekoho je asi aj to relatívne.. Neviem prečo boli pozvaní, ani prečo univerzita pozýva poslancov nitrianskeho kraja. Nie som hovorca UKF.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:úväzok? To je zaujímavá pripomienka, vzhľadom k tomu, že tam (poslanci ĽSNS) často sedia v skoro prázdnej miestnosti. Ako by tá "pracovná zmluva" poslanca bola dosť individuálna..
hlavne ze prave kotleby mali plne usta toho, ako budu zodpovedne plnit svoje povinnosti, nebudu prizivnikmi na poslaneckom plate... aj tie peniaze za volby, ze vratia, ze ani rodinkarstvo nebude fungovat...

nebyt vykrikovania ich hlupakov na temy nabozenstva, rasy a etnika, tak su uplne normalna standardna strana.

ja hlasku pouzivam prevzatu prave od kotlieb. ked ich niekto na internete vystavi faktu, ze nimi zdielana informacia je loz, hlupost alebo hoax, tak prave tak reaguju
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

-AA- napísal:Plný úväzok? :lol: To je zaujímavá pripomienka, vzhľadom k tomu, že tam (poslanci ĽSNS) často sedia v skoro prázdnej miestnosti. Ako by tá "pracovná zmluva" poslanca bola dosť individuálna..
Opat raz ten isty argument stale dookola v style "robia to aj ine strany, tak mozeme (musime) aj my". Poculi sme ho uz pri teme vzdania sa financii od statu za volebny vysledok, to iste pocuvame aj ked Kotleba menuje to funkcii iba na zaklade rodinnej alebo stranicej prislusnosti uplne nekompetentnych ludi a pocuvame to aj teraz, ked sedi jedna osoba na viacerych statnych funkciach alebo miesto prace v NRSR je niekde uplne inde. Preco sa teda LSNS snazi profilovat ako alternativa k SMERu, ked sa strana a jej poslanci spravaju rovnako chrapunsky ako Fico a jeho zlepenec?
culter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa culter »

-AA- napísal: Plný úväzok? :lol: To je zaujímavá pripomienka, vzhľadom k tomu, že tam (poslanci ĽSNS) často sedia v skoro prázdnej miestnosti. Ako by tá "pracovná zmluva" poslanca bola dosť individuálna..
Aj tu sedel kotlebikov poslanec skoro v prazdnej miestnosti a vsetkym nam tym velmi pomohol. Najma Ficovi.

http://tv.sme.sk/v/35197/kauza-evka-u-p ... licii.html
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:hlavne ze prave kotleby mali plne usta toho, ako budu zodpovedne plnit svoje povinnosti, nebudu prizivnikmi na poslaneckom plate... aj tie peniaze za volby, ze vratia, ze ani rodinkarstvo nebude fungovat...

nebyt vykrikovania ich hlupakov na temy nabozenstva, rasy a etnika, tak su uplne normalna standardna strana.
Znovu veľmi originálne. Normálna štandardná strana je taká, ktorej poslanci si neplnia svoje povinnosti? To mi tak z toho nejak vychádza.
jackb napísal:ja hlasku pouzivam prevzatu prave od kotlieb. ked ich niekto na internete vystavi faktu, ze nimi zdielana informacia je loz, hlupost alebo hoax, tak prave tak reaguju
Neviem kde si tak videl niekoho reagovať, ale je to hláška pripisovaná Martinovi Daňovi.
ephramko napísal:Opat raz ten isty argument stale dookola v style "robia to aj ine strany, tak mozeme (musime) aj my".
Nikto to nepovedal, zas len výmysly. Skôr je to "dookola ten istý argument" v štýle "ĽSNS nerobí niečo na 100%, tak sú to takí istí politici ako blabla".
ephramko napísal:Preco sa teda LSNS snazi profilovat ako alternativa k SMERu, ked sa strana a jej poslanci spravaju rovnako chrapunsky ako Fico a jeho zlepenec?
Poslanci takej SaS majú 100% účasť, alebo snáď ešte vyššiu? Ak nie, prečo sa profilujú ako alternatíva k SMERu? :roll:

To vážne?

//autoeditácia príspevku (04 Mar 2017, 17:02)
culter napísal:Aj tu sedel kotlebikov poslanec skoro v prazdnej miestnosti a vsetkym nam tym velmi pomohol. Najma Ficovi.

http://tv.sme.sk/v/35197/kauza-evka-u-p ... licii.html
Už sa tu o tom divadielku písalo.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

-AA- napísal:Poslanci takej SaS majú 100% účasť, alebo snáď ešte vyššiu? Ak nie, prečo sa profilujú ako alternatíva k SMERu?
Bavime sa o LSNS a o tom, ze aj ked velmi radi kritizuju pocinanie SMERackeho zlepenca a o sebe tvrdia, ze su alternativa k takymto politikom gaunerom, ale realne robia presne to iste, co SMER. A ty na to nie si schopny reagovat inak, iba zase zacnes hovorit o inych stranach? To uz je ake zufale. :lol: Opat ten isty argument stale dookola v style "robia to aj ine strany, tak mozeme (musime) aj my".
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak samozrejme, dalo by sa to povedať aj tak, že si pokrytec a klamár (presne to iste, co SMER).
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Milan Uhrík napísal:Škandál! :) Nitrianska Univerzita Konštantína Filozofa si okrem významných politikov z iných strán dovolila pozvať na slávnostnú inauguráciu aj extrémistov :) A ešte k tomu, keď jednou z vyznamenaných osobností bol významný profesor (zrejme) arabského pôvodu. No a teraz ako to vnímame naozaj - pozvanie od vedenia univerzity si ako poslanci NR SR za Nitriansky kraj ceníme, bola to dôstojná a významná akcia. Nevadí nám, že čestný titul bol udelený zahraničnému vedcovi, vďaka ktorému mohla univerzita významne rozšíriť svoju medzinárodnú vedecko-výskumnú spoluprácu, pretože práve za takéto zásluhy sa čestné tituly zahraničným partnerom zvyčajne udeľujú. A je mi jedno, či je ocenený zahraničný vedec Arab, Číňan alebo Marťan. Pokiaľ si dotyčný výskumník toto ocenenie za výsledky svojej celoživotnej poctivej vedeckej práce zaslúžil, tak mu ho úprimne doprajem. Želám si, aby čo najviac slovenských univerzít dosahovalo úspechy a špičkové výsledky aj na medzinárodnej vedecko-výskumnej úrovni.
Ján Keckés napísal:Včera sme sa s Milanom Uhríkom zúčastnili slávnostného odovzdávania dvoch čestných titulov "doctor honoris causa" zahraničným vedeckým pracovníkom. Som rád, že títo ľudia zviditeľnili jednu z dvoch univerzít, ktoré v mojom rodnom meste, v Nitre, máme. Moja vďaka patrí vedeniu univerzity za pozvanie a prípravu slávnostného ceremoniálu, aký sa na univerzitu patrí.
Viem si predstaviť tie ohrdnuté nosy slniečkarov, členov bratislavskej kaviarne a mnohých iných "bojovníkov" za demokraciu, po ktorých ani pes neštekne. S úsmevom na perách čítam, že aj ministerstva svojvôle Žitňanská vôbec vie, aké je poslanie univerzity a konštatuje, že naše myslenie a názory sú určite v rozpore s ním.
Smutný som z toho, že všetky tieto "osobnosti národa" demokraciu hrdo hlásajú, ale namiesto jej praktizovania zneucťujú symboly univerzity, šíria nenávisť a lži. Na ceremoniáli som nezahliadol nikoho, komu by naša prítomnosť vadila, práve naopak :)
A to vás štve, milí slniečkari a demokrati, ktorí ste demokratmi len vtedy, keď sa vám to hodí.
Prajem príjemný víkend všetkým!
Napísať odpoveď