i-cube napísal:co je na tom pravdy, ze ak je v kompe uz nainstalovany Underground 2 a potom hodite MW tak mate na zaciatku o par tisic $ viac - uz rovno na golfa?
Co sa tyka tuningu tak som sklamany - je to strasna bieda. Ale aspon maju co zlepsit do dalsej verzie Ale jedna vec ma zaujima. Zda sa mi, ze som dakde cital, ze sa bude dat vbehnut do kamionov - nieco ako vo filme Knight Rider - a schovat sa pred polismi. Ale nic take som tam zatial nenasiel. Je to tam alebo sa mi to len zdalo ze to tam ma byt?
woundgiver napísal:Co sa tyka tuningu tak som sklamany - je to strasna bieda. Ale aspon maju co zlepsit do dalsej verzie Ale jedna vec ma zaujima. Zda sa mi, ze som dakde cital, ze sa bude dat vbehnut do kamionov - nieco ako vo filme Knight Rider - a schovat sa pred polismi. Ale nic take som tam zatial nenasiel. Je to tam alebo sa mi to len zdalo ze to tam ma byt?
No strasne pocuvat ako sa TUPY undergroundisti snazia ztuningovat Most Wanted !!! . Sa uvedeomte nemozete mat kazdu NFS len o tuningu a navyse niektore auta vyzeraju lepsie bez napr. lambo .
Ked cete tuning pockajte na Underground 3 ja mam Porche bez nejakych sraciek na sebe a zvysujem len Performance a je mi jedno ci mam taky tuning alebo taky. BTW Neony ste cvoci ??? sak naco cez den ??? navyse neon je doslovat trapny uz aj v undergrounde. Aj tak NFS 5 rullezzzz !
HEJ UZ NIEKOHO NAHANAL VRTULNIK?????? lebo vo videu bol tak by mal byt aj v hre zatial som ho nestretol .
inac skusali ste si dat lak CHROM BRUTAL EFEKT niektore laky su fakt pekne uz som 11 v black liste
->slavo<- napísal:HEJ UZ NIEKOHO NAHANAL VRTULNIK?????? lebo vo videu bol tak by mal byt aj v hre zatial som ho nestretol .
inac skusali ste si dat lak CHROM BRUTAL EFEKT niektore laky su fakt pekne uz som 11 v black liste
vrtulnik ma zatial honil len v tych specialnych eventoch.
co je chrom brutal efekt?
woundgiver napísal:Co sa tyka tuningu tak som sklamany - je to strasna bieda. Ale aspon maju co zlepsit do dalsej verzie Ale jedna vec ma zaujima. Zda sa mi, ze som dakde cital, ze sa bude dat vbehnut do kamionov - nieco ako vo filme Knight Rider - a schovat sa pred polismi. Ale nic take som tam zatial nenasiel. Je to tam alebo sa mi to len zdalo ze to tam ma byt?
Keď si v Most Wanted už niekde dalej a otvorilo ti dalši kus mesta tak tam chodi taky kamion z autami ktore prevaža máš to aj v ukažke na začiatku tak možno že do toho sa da vojsť?!.
t0m4s3 napísal:45 je luxus aj na FPS, na zavody ti staci aj menej. Moja 6600@500/700 hram na 1024x768, medium details, nepotrebne kraviny ako odlesky mam povypinane. FPS neviem nemal som pusteny FRAPS, ale ide to uplne plynulo
Mám Geforce 6600GT a mám všetko na max a idete to krásne ešte my to ani raz neseklo!.