Kde zohnat lacno palety ?
Kde zohnat lacno palety ?
Ahojte. Chcel by som si vyrobit z paliet nejake posedenie na balkon, nech nevyhadzujem za nejaku lavicku 100 eur.Celkom ma ale zarazila cena za palety na miestach, kde ich vykupuju a predavaju. Chceli za jednu europaletu cez 7 eur. Cakal som nejake 2-3 eura za take pouzite palety.
Hladal som na bazosi, ale nikde v meste alebo blizkom okoli som nenasiel lavnejsie. A cestovat 30-40 km kvoli paletam sa mi nechce.
Nemate nejaky dobry tip kde zohnat lacno palety ? Kludne aj nejake pouzite starsie.
Nedaju mi take palety v nejakych potravinach alebo inych obchodoch , kde na nich nosia tovar ?
Podla mojich vypoctov by som potreboval takych 7-8 paliet,
Hladal som na bazosi, ale nikde v meste alebo blizkom okoli som nenasiel lavnejsie. A cestovat 30-40 km kvoli paletam sa mi nechce.
Nemate nejaky dobry tip kde zohnat lacno palety ? Kludne aj nejake pouzite starsie.
Nedaju mi take palety v nejakych potravinach alebo inych obchodoch , kde na nich nosia tovar ?
Podla mojich vypoctov by som potreboval takych 7-8 paliet,
Re: Kde zohnat lacno palety ?
Potrebuješ EURO palety?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
chod do nejakeho najblizsieho vyrobneho zavodu sa popytat alebo ak niekoho poznas kto v takom robi
Ak nepotrebuješ vyslovene EURO palety tak by som ti vedel pomôcť.
Popravde som sa nedopatral k tomu, ze aky je rozdiel medzi europaletami a obycajnymi. Ale myslim si, ze mi staci aj obycajna.
@Filip87, mas spravu
@Filip87, mas spravu
Použiteľné palety(euro a iné čo sa vracajú) ti zadarmo nikto nedá(pretože ich musíš zaplatiť spolu s tovarom ktorý na nich je), jedine keď nájdeš niekoho, kto je lenivý ich vrátiť. Tie jednorázové čo sú zadarmo, niesú moc vhodné na tvoje účely (ak si z okolia BA, môžeš si prísť zobrať ku nám do stavebnín
).
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Firmy, ktoré palety používajú a vracajú do výkupu paliet, za ne dostanú len cca 2€. Pobehaj si firmy a za 2€ ich dajú aj tebe, im je jedno, aspoň sa s tým nemusia trepať.
Žiaľ mate pravdu. Pýtal som sa v par obchodoch a všade mi povedali ze oni tie palety vracajú, takze mi ich nemôžu dat ani predať.
Ahoj, z ktorého si mesta? vo firme máme nejaké zbytočné europalety, ale neviem či sa hodia pre tvoje účely, lebo na nich dlhú dobu pršalo, snežilo a neviem či sa z nich dá niečo ešte urobiť... keď tak, pošli súkromnú správu, možno by sme ti ich dali za odvoz.
Ak si z BA tak za AuParkom momentalne cistia stavebny pozemok (tesne za novovznikajucou-prave-rozostavanou budovou, hned za zjazdom z mosta apollo) a je tam naskladana kopa dreva, vratane paliet, ktore priebezne drtia. Mozno by ta nechali ich par zobrat.
Chalan je z KE