Ake mate auto?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
5000? ved to je klasicka e46 320
ze to neni M3, to chcu povedatjurco12 napísal:to s tou nevyhodnou kupou hovoris teraz presne o tom modely ktory som kupil ja alebo celkovo o bmw ?
hej to som uz pochopil s tou M3
a co sa tyka ceny bolo to za cca 3k ... tusim som aj pisal ze som to kupoval od kamarata takze ta cena bola trosku mensia
-
RATZINGER666
Darca
neviem, ci Ta potesim, ale predFL modely zacinaju tak na 1500 - 2000e...
Ale ved ma M3 
-
RATZINGER666
Darca
v tom pripade som sa sekol o nulu 
-
guess.whoo
Redeemer
este ta aj kamos obtiahol o peniaze..jedno zle zistenie za druhym
-
Andi_Cibula
Addict
Ak by si vedel zohnať nerozmrdanú, "bezinvestičnú", tak by som mal v priebehu pár mesiacov záujem.RATZINGER666 napísal:neviem, ci Ta potesim, ale predFL modely zacinaju tak na 1500 - 2000e...
-
RATZINGER666
Darca
kamo, toto byva vsetko vylietane po mladych sopliakoch, lebo tieto modely su u mladeze najviac "cool", ja od toho davam ruky prec... skus najskor najst niekoho, kto sa staral a ma to zdokumentovane, napr. na bmwklube...
Skoro 20-ročné auto a slovo "bezinvestičné" nejako nejde dohromady 
/A jurco12, no s tou M3 si to zabil. Nečakal som, že sa z toho vykľuje 316i s M3 znakom na kufri
/A jurco12, no s tou M3 si to zabil. Nečakal som, že sa z toho vykľuje 316i s M3 znakom na kufri
-
Andi_Cibula
Addict
Preto tie úvodzovky. O menej rozmrdaných na bmwklube a ich cenovkách viem. 
-
p4ra
Redeemer
Dostalo sa ti typickej odpovede majitela 20-rocneho BMW? - "Nezaujima ma, ze ma vyssiu cenu, ale auto ma dusu." 
-
RATZINGER666
Darca
p4ra: ako vidim, tato sracka je dost rozsirena 
Pozor! BMW už oficiálne začalo dušu dodávať aj do nových modelov. A dokonca aj do jednotky!
P.S.: Dušičkári sú najlepší. Pre nich auto dostane dušu až vtedy, keď si ho ako 15-ročné budú môcť kúpiť za desatinu pôvodnej ceny.
P.S.: Dušičkári sú najlepší. Pre nich auto dostane dušu až vtedy, keď si ho ako 15-ročné budú môcť kúpiť za desatinu pôvodnej ceny.
-
p4ra
Redeemer
RATZINGER666: Jasne, vzdy sa na tom musim smiat najviac. Majitelia su v tomto ohlade velmi specificki. 
-
Andi_Cibula
Addict
Asi ako fanúšik E46 nerozumiem vašim vtipom. 
-
guess.whoo
Redeemer
tak vacsinou sa tie e46 predavaju za 2-nasobok realnej hodnoty len preto, lebo..vlastne neviem preco
-
Andi_Cibula
Addict
Ak bude počet existujúcich hlupákov vo svete veriacich jeho cene konštantný, tak to len potvrdzuje moju teóriu o investícii jakožto o voze vzrastajúcej hodnoty. 
Ale to sa netýka len áút, ale mnohých iných výrobkov, ktorých počet je konečný a vytvorila sa okolo nich fanúšikovská skupina.
Ale to sa netýka len áút, ale mnohých iných výrobkov, ktorých počet je konečný a vytvorila sa okolo nich fanúšikovská skupina.
Byť fanúšikom E46 je v pohode, v poriadku už ale nie je to, ak niekto za svoju vyše 15-ročnú E46 pýta 8000€, pretože "je to posledné BMW s dušou!" a má ho vyservisované v TOP stave ako nové - olej a filtre menené pravidelne každý rok!
Takíto ľudia majú aj na BMW klube označenie "dušičkári" a všetci si z nich robia srandu, pretože to, že si nemôžu dovoliť kúpiť novšie BMW, maskujú za akúsi dušu, ktorú nové BMW údajne nemajú. Preto na nové modely kydajú, ale celkovo to od takýchto ľudí pôsobí veľmi smiešne...
Takíto ľudia majú aj na BMW klube označenie "dušičkári" a všetci si z nich robia srandu, pretože to, že si nemôžu dovoliť kúpiť novšie BMW, maskujú za akúsi dušu, ktorú nové BMW údajne nemajú. Preto na nové modely kydajú, ale celkovo to od takýchto ľudí pôsobí veľmi smiešne...
-
p4ra
Redeemer
Andi_Cibula, ja som obrovsky fanusik M3 E46 a verim, ze jedneho dna bud to alebo M5 E60 kupim (asi ked predam R.S.) a najdem slusny kus. Ale Pilifo ti to presne vysvetlil.