Ake mate auto?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
cely rep set stoji okolo 400e na e39..na e60 o take dve stovky viac
okey teda ale je to dosť veľa (končím s OT
)
-
RATZINGER666
Darca
Noobsz DJ: ja som tiez za hentie disky, urcite to nestriekaj
japaja: na starsie modely byva hlavne viac dielov z druhovyroby a viac dielov na vrakacoch... dvojhmoty si moc netrafil, tie budu drahe vzdy...
japaja: na starsie modely byva hlavne viac dielov z druhovyroby a viac dielov na vrakacoch... dvojhmoty si moc netrafil, tie budu drahe vzdy...
ak to prestriekas na zlate tak to podla mna pokazis uplne najviac ako sa da, strati tu "dusu" o ktorej sa tu tak vela hovori 
Aj tak ich musím dať opravovať. Sú na nich škrabance od obrubníkov, takže opieskovať, vybrúsiť ich, zakryť ryhy a znova dať do laku. Preto sa už pohrávam s myšlienkou, že ich dám do inej farby. Ale vďaka za reakcie. Budem nad tým rozmýšľať a snáď sa do konca sezóny aj rozhodnem, čo s nimi.
kolko vlastne taky servis stoji ?
Aký servis máš na mysli? Renováciu tých kolies? Alebo bežný servis toho auta? Kolesa počítam tak na cca 200-300€. A bežný servis, čo som doteraz robil:
- rozvody (dve rozvodové sady reťazí FAI Autoparts 270€ + 150€ robota)
- olejový servis (výmena oleja Selénia StAR 5W-40 + olejový filter MANN 70€ + 10€ robota). Motorový olej aj s olejovým filtrom som menil už 3x. Pri druhej výmene som dával vzduchový filter KN v hodnote 70€.
- výmena bŕzd (predné kotúče ATE, predné a zadné platničky ATE, čapy riadenia MEYLE, axiálne tiahla DELPHI, práca, geometria 345€ celkovo)
Iný servis sa na tom aute nerobil, keďže nebol dôvod. Tie brzdy a podvozkové diely sú viac menej spotrebné diely. Tak isto aj náplne spolu s filtrami.
- rozvody (dve rozvodové sady reťazí FAI Autoparts 270€ + 150€ robota)
- olejový servis (výmena oleja Selénia StAR 5W-40 + olejový filter MANN 70€ + 10€ robota). Motorový olej aj s olejovým filtrom som menil už 3x. Pri druhej výmene som dával vzduchový filter KN v hodnote 70€.
- výmena bŕzd (predné kotúče ATE, predné a zadné platničky ATE, čapy riadenia MEYLE, axiálne tiahla DELPHI, práca, geometria 345€ celkovo)
Iný servis sa na tom aute nerobil, keďže nebol dôvod. Tie brzdy a podvozkové diely sú viac menej spotrebné diely. Tak isto aj náplne spolu s filtrami.
tu renovaciu kolies som myslel... to je celkom dost 200 az 300 eur... ale tak teraz si servisy uctuju aj ovela vacsie sumy za uplne minimum prace
Vcera kupene, v utorok bude dovezene domov. Je to 1.6 EcoBoost so 182 konikmi pod kapotou. Mam este zopar fotiek, ale vsetky su vacsie ako 4MB a nemam teraz velmi cas sa hrat snimi. Pridam fotky ked bude prihlasene na SK.
Diky moc, z auta sa neskutocne tesim. Pridavam este jednu odzadu(sorry za kvalitu), ked uz jedna z predu je.
-
Jancuk
Professional
Vopred sa ospravedlňujem ak to niekoho naštve, ale chcel by som sa pochvalit(ved motor to ma a dokonca boxer
). Kupil som si novu hracku 
-
guess.whoo
Redeemer
pekny focus aj ta farba dobre sadne, vitaj v klube 
-
p4ra
Redeemer
Konecne mi domov dorazilo aj letne obutie.
AXE Wheels 19", ET40, 8.5J a na nich Continental SportContact 6 235/35/R19. Vcera som bol trosku otestovat na PB. Celkom slusny grip. Ale vela motorkarov, tak som nemohol ist peklo. Uvidime bud. vikend na Sturci. 
Nad AXE Wheels som rozmýšľal. Konkrétne som sa zaujímal o model EX10 Gold. No stále som váhal, lebo som nenašiel nič ohľadom kvality diskov. Môžeš dať info ohľadom certifikátov, homologizácie a podobných nezmyslov, ktoré sú vyžadované? Na kvalitu diskov sa pýtať nebudem, na to je príliš skoro.
Tak toto vole, treba pozriet - https://auto.sme.sk/c/20504887/zlodeji- ... stopy.html
-
guess.whoo
Redeemer
podobny clanok o demonte som uz videl kdesi..pekna pracicka
-
p4ra
Redeemer
Patria do kategorie luxusnych diskov, ako Vossen, DUB, Eta Beta atd. - cize o kvalite asi nema zmysel nejako polemizovat. Su certifikovane (TUV), homologizovane. Je na ne trosku dlhsia cakacia lehota.Noobsz DJ napísal:Nad AXE Wheels som rozmýšľal. Konkrétne som sa zaujímal o model EX10 Gold. No stále som váhal, lebo som nenašiel nič ohľadom kvality diskov. Môžeš dať info ohľadom certifikátov, homologizácie a podobných nezmyslov, ktoré sú vyžadované? Na kvalitu diskov sa pýtať nebudem, na to je príliš skoro.
do diskov sa vobec nevyznam ale celkom by ma zaujimalo aka znacka robi nejaku tu zlatu strednu cestu za nejake ludove peniaze... nemate niekto nejaky typ ?
-
hojko
Site Admin
Co je zlata stredna cesta - pekne, tvrde, makke, lacne, drahe??? Niekto uprednostnuje tvrde disky, ktore sa pri naraze prasknu. Niekto uprednostnuje makke disky, ktore sa pri naraze ohnu. Niekto uprednostnuje krasu, niekto cenu. Podla mna sa prilis zamyslat nad vecami, ktore nie je potrebne riesit. Pozri si disky na internete, najdi si tvoj rozmer a ked sa ti pacia a nie su najlacnejsie, tak v nich nevidim problem (pokial ich nemusis dodatocne zapisovat). Ak chces luxusne, tak si kup AXE, Rial alebo nieco take, ale pocitaj v pohode 1000-2000 eur len za disky.