Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
jj, Homeland isiel od 4 serie dost hore a tato je vyborna.
K tym kriminalkam, ktore boli spomenute vyzsie tak
napr. Broadchurch - anglicke nieco ako the killing (aj ked to sa mi viac pacilo)
Endeavour - kazda 1,30 hod cast je iny pripad, odohrava sa to v 60s.
Luther - super krimi, aj ked malo casti
Happy valley - taka obycajnejsia anglicka krimi
Hinterland - tiez anglicka krimi, nieco na sposob wallander
Shetland - podobne ako predosle
The missing - super detektivny serial, su 2 serie, kazda iny pripad
K tym kriminalkam, ktore boli spomenute vyzsie tak
napr. Broadchurch - anglicke nieco ako the killing (aj ked to sa mi viac pacilo)
Endeavour - kazda 1,30 hod cast je iny pripad, odohrava sa to v 60s.
Luther - super krimi, aj ked malo casti
Happy valley - taka obycajnejsia anglicka krimi
Hinterland - tiez anglicka krimi, nieco na sposob wallander
Shetland - podobne ako predosle
The missing - super detektivny serial, su 2 serie, kazda iny pripad
diky za tu stranku... je tam toho celkom dost co pozeram
Vyzera zaujmavo: Shots Fired 
-
mirak2
Hardcore addict
zacal som pozerat Riverdale. na to, ze to je primarne urcene pre teens, je to velmi dobre. moj novy guilty pleasure. ten posledny bol glee, takze to povazujem za upgrade o 100 levelov 
s hanbou priznavam ze som aj ja kedysi pozeral glee
ale nevime ci by som zvladol v tomto veku na niec take pozerat
je ten riverdale trosku vyspelejsi aspon ?
glee som videl par random dielov ked to niekde v telke chodilo, riveddale som videl len prve 2 diely ale povedal by som ze je to inteligentnejsie urcite.
-
mirak2
Hardcore addict
nemozes od toho cakat Bron alebo True Detective. Prirovnal by som to skor k Veronice Mars, ale na ovela vyssej urovni. Kedze cielovka su teens, tak je tam pritomna typicka teen drama s futbalistami, roztlieskavackami a preafektovanymi bohatymi deckami, ale cele sa to toci okoli vysetrovania vrazdy. Jediny problem vidim v tom, ze uz bolo ohlasena 2. seria, takze je dost mozne, ze sa to zacne umelo natahovat ako zuvacka.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
13 Reasons Why
Je to na netflixe, videl som zatial zhruba polovicu a u mna 4/5*.
Je to na netflixe, videl som zatial zhruba polovicu a u mna 4/5*.
hm mozno by ten riverdale stal za zvazenie... ked to ma aspon nejaku normalnu zapletku co hovoris ze je ta vrazda tak to mozno bude trochu inteligentnejsie.... na natahovanie serialov ako zuvacky su experti na slovensku (myslim ze nemusim konkretizovat )
Netreba zabudnut, ze Riverdale je zalozeny na komixe, aj ked v serialy nemaju mat ziadne schopnosti. Tak isto je to CW cize kvalita nebude nieco vynimocne, ale mna to celkom bavi. Su tam ale miestami take teen blbosti.
Práve som dopozeral Knick a nedá mi ho neodporučiť. Jednoznačne jeden z najlepších seriálov aký som videl. Škoda, že má len 2 série, ale tak možno v najlepšom treba prestať.
-
guess.whoo
Redeemer
prva seria bola dobra, ale druha velka slabota. preto vlastne aj skoncil
Prečo? Mne sa páčila aj druhá. Skončil hlavne preto, že ho davali na Cinemaxe, ktorý nepozerá až tak veľa ľudí, resp. ľudia radšej pozerajú hlúposti typu Walking Dead a fakt dobré seriály sa dlho neudržia. Ale ako som napísal v najlepšom treba prestať, tretia séria by už asi fakt nebola dobrá, kedže plánovali vymeniť hercov a vieme ako skončila 2guess.whoo napísal:prva seria bola dobra, ale druha velka slabota. preto vlastne aj skoncil
v komixe maju nejake nadludske schopnosti ?Pascalwb napísal:Netreba zabudnut, ze Riverdale je zalozeny na komixe, aj ked v serialy nemaju mat ziadne schopnosti. Tak isto je to CW cize kvalita nebude nieco vynimocne, ale mna to celkom bavi. Su tam ale miestami take teen blbosti.
Asi som si to zle zapamatal. Ale Sabrina the Teenage Witch sa tiez v komixe objavila a ma sa objavit aj v serialy.jurco12 napísal: v komixe maju nejake nadludske schopnosti ?
-
MP4-27
Guru wannabe
13 Reasons Why Netflix si ide svoje tempo...chrli neskutocne dobre serialy...toto je jeden z nich, dokukas cast a musis ist na dalsiu. Sledujem ako sa zo dna na den splha hore a pojde velmi vysoko 9/10
hm tak to bude zaujímavy tvist, uz som pozeral prve dve casti a celkom sa to da pozerat
-
mirak2
Hardcore addict
13 Reasons Why
oh my God, toto som pozrel za dva vecery, tak emocionalne rozmrdany som zo serialu uz davno, davno nebol. tu a tam bol sice nejaky filmovy nezmysel, ale celkova myslienka, "story telling" (neviem tomuto spravny slovensky ekvivalent), soundtrack, atmosfera... to vsetko robi z tohto serialu vysoky nadpriemer. silno odporucam nepozerat to sam a nepozerat to v zlom emocionalnom rozpolozeni.
oh my God, toto som pozrel za dva vecery, tak emocionalne rozmrdany som zo serialu uz davno, davno nebol. tu a tam bol sice nejaky filmovy nezmysel, ale celkova myslienka, "story telling" (neviem tomuto spravny slovensky ekvivalent), soundtrack, atmosfera... to vsetko robi z tohto serialu vysoky nadpriemer. silno odporucam nepozerat to sam a nepozerat to v zlom emocionalnom rozpolozeni.
mozes nejako nacrtnut o co tam ide ?
Baba rozpráva o tom prečo sa zabila a opisuje svoj život (alebo skôr len pár týždnov) prečo to spravila a čo ju viedlo k tomu aby sa zabila.
Keď tak dakto dajte lepší popis toho
Inak z toho čo pozerám na nete tak údajne tým chceli aj docieliť dačo také aby si teenegeri hovorili o problémoch a ak dajaké sú tak ich nebrali na ľahkú váhu. (Možno som to zle pochopil)
Keď tak dakto dajte lepší popis toho
Inak z toho čo pozerám na nete tak údajne tým chceli aj docieliť dačo také aby si teenegeri hovorili o problémoch a ak dajaké sú tak ich nebrali na ľahkú váhu. (Možno som to zle pochopil)