The Walking Dead
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Walking Dead
uz by sa mohla konecne vyzliect 
Čítal som aj komix a ide to dosť rozdielnym tempom.
Natahuju to jak sopel. 2 casti do konca serie a este furt nejdu zautocit. Pritom uz pomaly druhu seriu vieme ako to skonci. Absolutne ziadny ciel to nema a len sa to vlecie ako telenovela.
Ako čítam komentáre, som rád, že som nad TWD dávno zanevrel. 
-
guess.whoo
Redeemer
Spoiler
No ked tam Sasha nabehla kamikaze style tak som si povedal, ze toto k**va ani nie je mozne
Spoiler
Predposledná časť zase nuda jako prase. Dúfam, že v poslednej budú padať hlavy rad za radom a že aj nová séria začne nejak akčne, lebo už mi dochádza trpezlivosť a tú mám veru pri tomto seriále veľkú doteraz...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Jedine čo ma potešilo bol na konci 
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2017, 17:03)
Finále slabé ako čaj.
Spoiler
Dwight
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2017, 17:03)
Finále slabé ako čaj.
Naco to ja furt kukam.
Spoiler
Zas sme tam kde sme boli. Sezona buildup a nic z toho 5min suboj a dement Negat furt zije. Prefackal by som tych tvorcov. Dalsia sezona si daju jeden boj v mid season finale a druhy vo finale.
-
guess.whoo
Redeemer
a medzitym zas nejake romanticke vylevy nejakej polomrtvej postavy na 5 casti
Niekto ráta koľkokrát sa už toto celé zopakovalo? Celý seriál je už len taký začarovaný kruh.
Nepovedal by som, že čakám ďalšie diely, nie je na čo čakať, aj tak je to vždy to isté dookola, len s iným protivníkom. Lepšie už toto nebude.
Nepovedal by som, že čakám ďalšie diely, nie je na čo čakať, aj tak je to vždy to isté dookola, len s iným protivníkom. Lepšie už toto nebude.
Toto je ten typ seriálu, do ktorého človek vložil už toľko času, že to nechce len tak prestať pozerať. Ja už len čakám na to, ako to celé raz ukončia, aby som s pokojným svedomím vedel, ako to skončilo a že som videl všetko. 
Podla mňa to skončí tak, že nájdu nejaké normálne civilizované mesto.
Kto ste prestali pozerat FTWD tak vrelo odporucam poslednu pol seriu zatial. Super sa to rozbehlo je to 10x lepsie ako TWD, nenatahaju to a pribeh sa rychlo vyvija. Akurat bolo mid season finale 2 casti. Keby toto bolo TWD tak to natiahnut na 2 sezony.
Osobne sa mi to vzdy pacilo viac ako TWD, ale teraz sa to o dost este zlepsilo a aj reakcie na nete su pozitivne. Osobne mi prijdu postavy realnejsie a viac normalne, nie ako tie karikatury v TWD. Pribeh sa hybe, neni to natahovane ako TWD, v kazdej casti sa venuju viacej dejovym linkam atd.
Osobne sa mi to vzdy pacilo viac ako TWD, ale teraz sa to o dost este zlepsilo a aj reakcie na nete su pozitivne. Osobne mi prijdu postavy realnejsie a viac normalne, nie ako tie karikatury v TWD. Pribeh sa hybe, neni to natahovane ako TWD, v kazdej casti sa venuju viacej dejovym linkam atd.
-
guess.whoo
Redeemer
no neviem...FTWD hlavne prva polka prvej serie kym som to vladal pozerat bola neskutocne tupa, este o niekolko percent viac ako TWD
Tak skoncila 3 seria FTWD a bola to parada. Ziadne natahovacky, ziadne rozdelene casti, ziadne cliffhangery. Proste vyborne. Skoda, ze Gimple bude showrunner of S4, cize sa obavam ze pokasle tento serial a zmeni to na dalsi TWD klon. Tolko veci sa v tejto sezone stale, ze TWD by to natiahlo aj na 4 sezony urcite. No skoda, asi to treba brat ako finale.
EDIT:
Nova sezona TWD a sme v starych kolajach, tolko hovadin na kope. Samozrejme Negan ma taky plot armor ze ani nekonecne naboje ho nezabiju.
EDIT:
Nova sezona TWD a sme v starych kolajach, tolko hovadin na kope. Samozrejme Negan ma taky plot armor ze ani nekonecne naboje ho nezabiju.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Pozrel niekto na novú časť? 
-
guess.whoo
Redeemer
ach to je bieda toto..fakt uvazujem ze s tymto serialom nadobro skoncujem
ten serial uz je riadne nudny fakt ako bolo spominane vyžšie...natahuje sa to jak telenovela
nezaujimave scenky zbytocne natahuju aj na 2 minuty pritom pointa vlastne nieje nikde alebo az taka nepodstatna ze tomu zbytoocne venuju taku dlhu scenu
-
Old Dirty Bastard
Guru
Spoiler
to kedy sa Rick dostal na to smetisko?
@Old Dirty Bastard:
Spoiler
Mám dojem, že keď sa rozdelili s Darylom.