Chcem kúpiť auto
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
vsak sem daj inzerat na auto
-
guess.whoo
Redeemer
na prvy pohlad to vyzera ok..neverim, ze by nepresiel kvoli emisnej a na stk ta vyhodia aj za blbost...normalne sa na to opytaj a uz podla reakcie budes vediet co a ako.
skontroluj si lave predne dvere ked pise, ze nebolo burane..mohol to byt len skrabanec..ale ten automat by ma teda odradzal
skontroluj si lave predne dvere ked pise, ze nebolo burane..mohol to byt len skrabanec..ale ten automat by ma teda odradzal
-
tacosi
Moderátor
Neveris aj napriek tomu,ze to tam je jasne napisane?guess.whoo napísal:neverim, ze by nepresiel kvoli emisnej
Spýtam sa ho na to.
Prečo by ťa odrádzal manuál? Pre zvyk/sympatie, alebo pre závady?
Prečo by ťa odrádzal manuál? Pre zvyk/sympatie, alebo pre závady?
-
guess.whoo
Redeemer
no pride mi to zvlastne ze benzinova 1.4 neprejde emisnou
no automat je podstatne drahsi pri vymene ako manual
no automat je podstatne drahsi pri vymene ako manual
Tak netreba to brat zle. Ja idem na STK coskoro tiez a auto vobec specialne nepripravujem (posledny servis malo 10/2016). Ak ma kvoli niecomu nepustia, tak sa spytam kvoli comu, daju mi protokol, zoberiem auto do servisu, dam im protokol, spravia to a idem naspat na opravnu behom tyzdna-dvoch. Takto mas pekne prehlad od technika, co treba spravit a nestoji to skoro nic. Zasadne im na STK nedavam uplatky (nedaval som im ani na 22 rocnom Mercedese co som mal predtym), na co aj, vsetko sa da opravit a aspon nepodporuje clovek blbu korupciu.
Chcem kúpiť auto
ja som bol minule na stk na nejazdenom aute, v zime na letnych a bez lekarnicky... a presiel som bez uplatku
asi stastie
Super, ešte k tomu automatu.
Výmenu automatu si myslel prevodovku, či spojku?
Nemám paru o autom. prevodovkách (len co som sa dočítal na autorubiku). Keby bolo take auto s manuálom, bral by som. No treba vyskúšať aj automat.
Výmenu automatu si myslel prevodovku, či spojku?
Nemám paru o autom. prevodovkách (len co som sa dočítal na autorubiku). Keby bolo take auto s manuálom, bral by som. No treba vyskúšať aj automat.
Môj otec má 2004 Tourana s DSG automatom a 240+ tisíc najazdenými km a nemal s ním zatiaľ žiadny problém.
Ono keď sa ti pokazí aj manuálna prevodovka, tak to nie je úplne najlacnejšia vec. Automat by ma rozhodne neodraďoval, akurát by som sa majiteľa opýtal, či už v ňom menil olej, keďže to je asi vec, ktorá má na životnosť prevodovky najväčší vplyv, ak opomeniem štýl jazdy...
Ono keď sa ti pokazí aj manuálna prevodovka, tak to nie je úplne najlacnejšia vec. Automat by ma rozhodne neodraďoval, akurát by som sa majiteľa opýtal, či už v ňom menil olej, keďže to je asi vec, ktorá má na životnosť prevodovky najväčší vplyv, ak opomeniem štýl jazdy...
-
guess.whoo
Redeemer
pise, ze olej menil nedavno, aj ked to nemas ako overit. manual vacsinou kupis v priemere do 500€. automat minimalne dvojnasobok
akoze nie je nikde pisane, ze kym to auto budes mat budes to musiet podstupit, ale stat sa to moze. z tych rocnikov viem uz o 2 co nevydrzali ani 200k a uz presmykovali alebo neradili a pritom olej meneny bol
akoze nie je nikde pisane, ze kym to auto budes mat budes to musiet podstupit, ale stat sa to moze. z tych rocnikov viem uz o 2 co nevydrzali ani 200k a uz presmykovali alebo neradili a pritom olej meneny bol
Ahojte,
Spekulujem, ze by som vymenil moju E46 compact za nieco novsie. Mam to ako druhe auto a hlavne s nim jazdim v zime. Velmi ma bavi ale, rad by som vyskusal nieco ine.
Momentalne mam 110kw diesel, ktory by som chcel vymenit za +- rovnaky benzin. Spotrebu velmi neriesim, s autom sa bude jazdit malo.
Rozpocet mam 5-6 tisic, chcel by som od 2008 novsie.
Ake mate skusenosti so Swift Sport?
Este premyslam nad Fiestou ST pripadne Fabia RS (Motor vraj nic moc + je cez rozpocet).
Spekulujem, ze by som vymenil moju E46 compact za nieco novsie. Mam to ako druhe auto a hlavne s nim jazdim v zime. Velmi ma bavi ale, rad by som vyskusal nieco ine.
Momentalne mam 110kw diesel, ktory by som chcel vymenit za +- rovnaky benzin. Spotrebu velmi neriesim, s autom sa bude jazdit malo.
Rozpocet mam 5-6 tisic, chcel by som od 2008 novsie.
Ake mate skusenosti so Swift Sport?
Este premyslam nad Fiestou ST pripadne Fabia RS (Motor vraj nic moc + je cez rozpocet).
Zbavujem sa svojej nesmrtelnej Toyotky, ak by mal niekto zaujem:
https://www.autobazar.eu/toyota-yaris-1 ... 69600.html
Auto je bez problemov, 100% technicky stav.
https://www.autobazar.eu/toyota-yaris-1 ... 69600.html
Auto je bez problemov, 100% technicky stav.
Pomaly pokukavam po niecom malom do mesta na nizky najazd.
Co mozem zle cakat od Alfa Romeo GTV 2.0 ?
https://www.autobazar.eu/alfa-romeo-gtv ... 82092.html
Co mozem zle cakat od Alfa Romeo GTV 2.0 ?
https://www.autobazar.eu/alfa-romeo-gtv ... 82092.html
nechceš radšej 147mičku?
-
RATZINGER666
Darca
icefiresr: pred tyzdnom si mi mal napisat, akurat som jednu taku kupil...
wladas: ...nechces radsej normalne auto?
ratzinger: čo je na tomto nenormálne? 
Uz sa predalo, to bolo mega rychleRATZINGER666 napísal:icefiresr: pred tyzdnom si mi mal napisat, akurat som jednu taku kupil...
-
RATZINGER666
Darca
TK1991: nic
icefiresr: dobra ponuka, fajn cena a pekne fotky
icefiresr: dobra ponuka, fajn cena a pekne fotky
Och, cakal som taku odpovedRATZINGER666 napísal:wladas: ...nechces radsej normalne auto?
Skus dat nejake ine moznosti. Priorita je dobre jazdne vlasnosti. Nech je aj troska radost pri kruteni volantu